-
Βρε παιδια κσερει κανεις εαν ερχονται τα Hummer στην Ελλαδα?
Ευχαριστω!
-
Ευχαριστω!
-
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Black Coupe έγραψε:
Βρε παιδια κσερει κανεις εαν ερχονται τα Hummer στην Ελλαδα?Ευχαριστω!
Τα εισάγει ο Συγγελίδης, αποκλειστικά για τις Ε.Δ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ευχαριστω!
Τα εισάγει ο Συγγελίδης, αποκλειστικά για τις Ε.Δ.
Επίσης κυκλοφορεί ένα στα ΒΠ με αμερικάνικες πινακίδες.
Γνωστού επιχειρηματία εισαγωγέα της Nike, ονόματα δε λέμε!!!!! -
Τι είναι το Hummer???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι είναι το Hummer???Ένα έκτρωμα χωρίς ίχνος πρακτικότητας για καθημερινή χρήση, εκτός κι αν μένεις στον Όλυμπο (στην κορυφή) ή το κυκλοφορείς με κίτρινο μπικίνι.
http://jbwebstudio.com/wirxgallery/pict ... mmer-4.jpg
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τι είναι το Hummer???
Ένα έκτρωμα χωρίς ίχνος πρακτικότητας για καθημερινή χρήση, εκτός κι αν μένεις στον Όλυμπο (στην κορυφή) ή το κυκλοφορείς με κίτρινο μπικίνι.
Και πόσο έχει? (το αυτοκίνητο...)
-
Åãþ ôï ìüíï åíäéáöÝñïí ðïõ âëÝðù åßíáé ôï ìðéêßíé
-
Ωραίο!!
Νομιζω ήταν αρκετά ακριβό, 80-100 χιλ $ στην Αμερική καινούριο. Είναι τεράστιο. Περιμένετε 20 χρόνια ναπάρετε κανένα απο τον στρατό. Το βάφεις, βάζεις 4 δερματινα μπάκετ Ρεκάρο, βγάζεις το χαρντ τοπ, ενα καλό στέρεο, αυτή ειναι η πολιτική έκδοση του Χάμερ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τι είναι το Hummer???
Ένα έκτρωμα χωρίς ίχνος πρακτικότητας για καθημερινή χρήση, εκτός κι αν μένεις στον Όλυμπο (στην κορυφή) ή το κυκλοφορείς με κίτρινο μπικίνι.
http://jbwebstudio.com/wirxgallery/pict ... mmer-4.jpg
θα ηθελα να εχω ενα και να σε πετυχω στο δρομο μου! Θα γινοσουν δρομος μου...
Δειτε και το καινουριο μοντελο το οποιο απεχει αρκετα απο το πρωτο!!!
-
φανταζεστε αυτην την υπερατλαντικη υπερβολη να προσπαθει να κυκλοφορησει στους στενους αθηναικους δρομους με τα διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα οπου μολις και μετα βιας χωραει ενα επιβατικο και σε μερικες περιπτωσεις σε κυψελη-παγκρατι και αλλου και μονο με κλειστους καθρεπτες!!!!
ναι ναι ξερω ''θα περναει απο πανω τους'' θα πουν [αστειευομενοι φυσικα] οι εραστες των εκτος δρομου.......
ευκολο να το λες........να το κανεις ομως;;;;;;; -
Είναι ένα σκληροτράχηλο όχημα που δεν ενδείκνυται για βόλτες σε πλατείες και μεταμεσονύκτιες εξόδους στην παραλιακή.
Όσο για τον σχεδιασμό του, τα στρατιωτικά οχήματα δεν σχεδιάζονται από γνωστούς οίκους. Φτιάχτηκε και αυτό κάνει για να πηγαίνει παντού. -
Το Hummer είναι ένα ογκώδες, τερατώδες κατασκεύασμα που χρυσοπληρώνει ο Στρατός, καθώς το παίρνει σε τριπλάσια τιμή απ'ό,τι έπρεπε, και επιπλέον είναι άχρηστο για τις Ελληνικές εδαφικές συνθήκες, οπότε θα δείτε πολλά τέτοια εκτρώματα κολλημένα στα δύσβατα πεδία των μαχών. Επίσης, είναι ό,τι πρέπει για νεόπλουτους κρετίνους των Βορείων Προαστίων που θέλουν να περιφέρουν τα γελοία εγώ τους και τις τσιτωμένες κυράτσες τους στα κατσάβραχα της... Πλατείας Κολωνακίου.
Από την άλλη, είναι εξαιρετικό για να σου ανοίγουν δρόμο οι ταρίφες και οι διάφοροι ψωροπερήφανοι μικρομεσαίοι ιδιοκτήτες BMW 316 και Μερσεντέ C180... Αν θέλουν, ας κάνουν κι αλλιώς!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το Hummer είναι ένα ογκώδες, τερατώδες κατασκεύασμα που χρυσοπληρώνει ο Στρατός, καθώς το παίρνει σε τριπλάσια τιμή απ'ό,τι έπρεπε, και επιπλέον είναι άχρηστο για τις Ελληνικές εδαφικές συνθήκες, οπότε θα δείτε πολλά τέτοια εκτρώματα κολλημένα στα δύσβατα πεδία των μαχών. Επίσης, είναι ό,τι πρέπει για νεόπλουτους κρετίνους των Βορείων Προαστίων που θέλουν να περιφέρουν τα γελοία εγώ τους και τις τσιτωμένες κυράτσες τους στα κατσάβραχα της... Πλατείας Κολωνακίου.Από την άλλη, είναι εξαιρετικό για να σου ανοίγουν δρόμο οι ταρίφες και οι διάφοροι ψωροπερήφανοι μικρομεσαίοι ιδιοκτήτες BMW 316 και Μερσεντέ C180... Αν θέλουν, ας κάνουν κι αλλιώς!
Πόσο δίκιο έχεις
-
Πιστευω οτι το ιδιο αυτοκινητο αν ειχε παραχθει απο οποιαδηποτε αλλη χωρα εκτoς των H.Π.Α θα λεγατε και εναν καλο λογο... `
Εγω διαφωνω με τους χαρακτηρισμους σας αλλα οχι με τα σχολια σας για τη χρηση του στην Ελλαδα. Αν ειχε ανοιχτει αυτο το topic στην εκτος δρομου ενοτητα θα υπηρχε εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση του συγκεκριμενου αυτοκινητου!Eχει και ο O.T.E.!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Πιστευω οτι το ιδιο αυτοκινητο αν ειχε παραχθει απο οποιαδηποτε αλλη χωρα εκτoς των H.Π.Α θα λεγατε και εναν καλο λογο... `
Εγω διαφωνω με τους χαρακτηρισμους σας αλλα οχι με τα σχολια σας για τη χρηση του στην Ελλαδα. Αν ειχε ανοιχτει αυτο το topic στην εκτος δρομου ενοτητα θα υπηρχε εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση του συγκεκριμενου αυτοκινητου!Eχει και ο O.T.E.!
Διαφωνώ, ενώ συμφωνώ με τον scullone. Το οχημα αυτό δεν ταιριάζει για την Ελλάδα. Είναι το αντίστοιχο των υπερβολικά τεράστιων βενζινοβόρων αμερικάνικων αυτοκινήτων, αλλά σε όχημα παντός εδάφους. Η σωστότερη κατά την γνώμη μου επιλογή είναι το Unimog.
-
Nα τι ΔΕΝ κανει το HUMMER:
[url=http://www.automags.org/forums/showthread.php?s=&threadid=99961]Αξιζει να περιμενετε λιγο να ανοιξει:D
-
Ο χρήστης filandos έγραψε:
Διαφωνώ, ενώ συμφωνώ με τον scullone. Το οχημα αυτό δεν ταιριάζει για την Ελλάδα. Είναι το αντίστοιχο των υπερβολικά τεράστιων βενζινοβόρων αμερικάνικων αυτοκινήτων, αλλά σε όχημα παντός εδάφους. Η σωστότερη κατά την γνώμη μου επιλογή είναι το Unimog.
Προφανως, δεν εγινα σαφης. Συμφωνω οτι ειναι παντελως αχρηστο στην ελλαδα.
Oταν λεω οτι θα αποκομιζε αλλα σχολια στην εκτος δρομου ενοτητα εννοω οτι εκει δεν θα γινοταν θεμα το οτι ειναι υπερβολη και κανει και φτιαχνει. Φτιαχτηκε για συγκεκριμενους σκοπους και αυτο που προοριζεται να κανει το κανει τελεια. Δεν φτιαχτηκε για την Ελλαδα σε καμια περιπτωση γιατι δεν τους νοιαζουμε. Βεβαια σε αυτο ακριβως αναφερεται το συγκεκριμενο topic...Στη χρηση του στην Ελλαδα και οι απαντησεις ειναι αναλογες! Οσο για το unimog του βγαζω το καπελο! παραμενει ομως φορτηγο και στην τελευταια του πανεμορφη εκδοση. Σαφως και θα το προτιμουσα! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Προφανως, δεν εγινα σαφης. Συμφωνω οτι ειναι παντελως αχρηστο στην ελλαδα.
Oταν λεω οτι θα αποκομιζε αλλα σχολια στην εκτος δρομου ενοτητα εννοω οτι εκει δεν θα γινοταν θεμα το οτι ειναι υπερβολη και κανει και φτιαχνει. Φτιαχτηκε για συγκεκριμενους σκοπους και αυτο που προοριζεται να κανει το κανει τελεια. Δεν φτιαχτηκε για την Ελλαδα σε καμια περιπτωση γιατι δεν τους νοιαζουμε. Βεβαια σε αυτο ακριβως αναφερεται το συγκεκριμενο topic...Στη χρηση του στην Ελλαδα και οι απαντησεις ειναι αναλογες! Οσο για το unimog του βγαζω το καπελο! παραμενει ομως φορτηγο και στην τελευταια του πανεμορφη εκδοση. Σαφως και θα το προτιμουσα!...σύμφωνοι
Hummer στην Ελλαδα?