Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    I
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 73
    • Best 1
    • Groups 0

ipl

@ipl

1
    Profile views
    73
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

ipl Unfollow Follow

Best posts made by ipl

• Παραλαβή πινακίδων μετά από παράνομο παρκάρισμα

Καλημέρα σε όλους,

Χθες μου πήραν τις πινακίδες στο Μαρούσι για παράνομο παρκάρισμα και θα πρέπει να πληρώσω 40 ευρώ μέσα σε 10 μέρες και να μείνω χωρίς αυτοκίνητο για 20 μέρες. Μου είπαν όμως ότι μπορώ να πληρώσω παραπάνω και να παραλάβω τις πινακίδες από σήμερα και πριν περάσουν οι 20 μέρες. Ξέρει κανείς πόσο πρέπει να πληρώσω για να τις παραλάβω νωρίτερα των 20 ημερών;

Ευχαριστώ

posted in Περί αυτοκίνησης
      I
      ipl

Latest posts made by ipl

• RE: Αγροτικό αυτοκινητο για επιβατικό

Για να καταλάβετε η διαφορά 170-213 ιπποι είναι 700 ευρώ χωρίς τον φπα που τον κερδίζω.

posted in Εκτός Δρόμου
      I
      ipl

Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
      Άντε με το καλό! Το μόνο που μ' 'εκνευρίζει' στο καινούριο Wildtrack είναι αυτό το χαζοknob που έχουν πάνω στο λεβιέ για χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων. Χάθηκε να βάλουν paddles όπως στο Raptor; Εννοείται μιλάμε για λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, ειδικά για τέτοιο όχημα (γι' αυτό και τα εισαγωγικά), αλλά σίγουρα θα προτιμούσα paddles.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω χρησιμοποιήσει paddles ποτέ αλλά έτσι κ αλλιώς δεν έχω σκοπο να οδηγάω εκτός automatic.

posted in Εκτός Δρόμου
      I
      ipl

Wiltrak ναι. Λογικά αρχές Αυγούστου θα είναι εδώ τα νέα με τον νέο δίλιτρο. Δλδ έχω λίγο καιρό ακόμα να το σκεφτώ γι αυτό το κοιτάω στο κομμάτι των hp

posted in Εκτός Δρόμου
      I
      ipl

Καλησπέρα και πάλι στο φόρουμ,

Είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω το Ford Ranger και με απασχολεί ένα θέμα.

Το ranger έρχεται αποκλειστικά με δίλιτρο κινητήρα αλλά έχεις επιλογή τους 170 ίππους με ενα τούρμπο και τους 213 ίππους με 2 τούρμπο. Η διαφορά στην τιμή αγοράς δεν είναι μεγάλη αλλά με απασχολεί η κατανάλωση.

Στα επίσημα χαρτιά της Ford, η διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ 170-213 ίππων είναι 0,1-0,3λ / 100χλμ η οποία είναι μια χαρά αλλά αμφιβάλλω πως οι μετρήσεις έγιναν σε πραγματικές συνθήκες. Αυτό που με απασχολεί είναι να μην μπαίνει το 2ο τούρμπο σε νορμάλ συνθήκες, πχ στο φανάρι ή στο ταξίδι με 120-140χλμ/ω. Εάν μπαίνει σχετικά εύκολα και συχνά, εκεί νομίζω ότι θα την πατήσω στην κατανάλωση.

Έχει κανείς κάποια εμπειρία ή γνώση πάνω σε αυτό; Προφανώς δεν αναμένω κάποιος που έχει το ranger να απαντήσει καθώς δεν έχει έρθει ακόμα με αυτόν τον κινητήρα αλλά τουλάχιστον τα φώτα σας.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι.

posted in Εκτός Δρόμου
      I
      ipl
    • RE: CITROËN FORUM

Καλησπέρα στους φίλους (ή εχθρούς) της citroen.

Σαν κάτοχος 2 berlingo για επαγγελματική χρήση, και έχοντας αναπτύξει μια επικοινωνία με μια αντιπροσωπεία, σκέφτηκα να βάλω το C1 μέσα στο παιχνίδι για αγορά αυτοκινήτου της σηζύγου.

Με ενδιαφέρει το αυτόματο κιβώτιο και επίσης η οθόνη που έχει το c1, ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με navigation με αυτό το mirrorlink που ακούω. Η γυναίκα μου έχει iphone και δεν φαίνεται να έρχεται αλλαγή τα επόμενα χρόνια οπότε θα ήθελα να δουλεύει το σύστημα με το κινητό της. Για Apple CarPlay ούτε λόγος φαντάζομαι αλλά τουλάχιστον μπορεί να χρησιμοποιεί το navigation του iphone (Apple/Google Maps) στην οθόνη του αυτοκινήτου; Τι γίνεται με το navigation στο C1;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      I
      ipl
    • RE: Αναζήτηση νέου βαν

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη citroen ως τώρα, 6 μήνες και 6,200 χλμ δεν βλέπω κάποιο θέμα ακόμα.

I
      ipl
    • Μεταβίβαση ιδιοκτησίας αυτοκινήτου ΚΑΙ σε 2ον ιδιοκτήτη

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα αυτοκίνητο επαγγελματικό το οποίο βρίσκεται σε ιδιοκτησία του (Α). Για φορολογικούς λόγους, είναι πιο συμφέρον να έχω επαγγελματικό αυτοκίνητο στην φορολογική μου δήλωση οπότε θα ήθελα η ιδιοκτησία του επαγγελματικού να αλλάξει σε 50% στον (Α) και 50% στον (Β). Είναι αυτό εφικτό; Ξέρετε τι χρειάζομαι να κάνω στο Υπουργείο Μεταφορών από πλευράς χαρτούρας;

Ευχαριστώ

I
      ipl
    • RE: Μεταβίβαση ιδιοκτησίας αυτοκινήτου ΚΑΙ σε 2ον ιδιοκτήτη

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα αυτοκίνητο επαγγελματικό το οποίο βρίσκεται σε ιδιοκτησία του (Α). Για φορολογικούς λόγους, είναι πιο συμφέρον να έχω επαγγελματικό αυτοκίνητο στην φορολογική μου δήλωση οπότε θα ήθελα η ιδιοκτησία του επαγγελματικού να αλλάξει σε 50% στον (Α) και 50% στον (Β). Είναι αυτό εφικτό; Ξέρετε τι χρειάζομαι να κάνω στο Υπουργείο Μεταφορών από πλευράς χαρτούρας;

Ευχαριστώ

I
      ipl

Για μένα που ειδα για πρώτη φορα την αγορά, αυτα τα επαγγελματικά θα έπρεπε να κανουν κάτω απο 10.000 ευρω. Απλα ξέρουν οτι το κόστος παει στα έξοδα και το εκμεταλλεύονται. Απο τεχνολογία τίποτα, απο εξοπλισμό τίποτα. Γνώμη μου αλλα όλη η αγορά ετσι ειναι. Πολυ ακριβά για αυτο που ειναι

I
      ipl

Πολυ ωραίο. Εσυ το οδηγείς;

I
      ipl
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ