Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    F
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 7
    • Best 4
    • Groups 0

fts

@fts

5
    Profile views
    7
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

fts Unfollow Follow

Best posts made by fts

• RE: Αγορά αυτοκινήτου

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
      Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προς το ι30 κατέληγα γιατί το θεωρώ καλύτερο σαν αυτοκίνητο από όσο το είδα. Και από το 308 όσο είδα.
      Το μόνο που με παραξενευε είναι αν τα 100 άλογα είναι αρκετά για το αμάξι να πάει άνετα. Από τιμές έχει αρκετά ως 15.000 όντως και σχετικά καινούργια.
      Για το κονα διάβασα ότι έχει θέμα με τα πλαστικά στο εσωτερικό. Αν ισχύει μάλλον το αποκλείω αν και μου αρέσει αρκετά.
      Οπότε μάλλον θα κοιτάξω για ι30 και αν βρω κάτι που να είναι καλό και μηχανικα μάλλον θα καταλήξω εκεί.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      F
      fts
    • Αγορά αυτοκινήτου

Καλησπέρα παιδιά.
      Ήρθε η ώρα να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο και έχω καταλήξει στις εξής 4 επιλογές:
      Hyundai kona
      Citroen c3 aircross
      Hyundai i30
      Peugeot 308.
      Το μπάτζετ μου είναι περίπου 15.000 και έψαχνα κάτι σε μεταχειρισμένο προφανώς.
      Ξέρω είναι διαφορετικής κατηγορίας τα αμάξια άλλα δεν ξέρω ποια κατηγορία θα με βολεύει περισσότερο.
      Με ενδιαφέρει κυρίως για χρήση εντός πόλης και κάποια ταξίδια 1 η δύο φορές το δίμηνο. Και επίσης το αμάξι να μην είναι (όσο γίνεται βέβαια) τελείως τάφος από άποψη ιπποδύναμης (αν και όλα παίζουν εκεί στα 100 με 140 αλογα).
      Έχετε να μου προτείνετε κάτι από αυτά;
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το ποστ σεντόνι.

F
      fts

@atari70 said in Αγορά αυτοκινήτου:

Το ι30 και το 308 είναι σαφώς καλύτερες επιλογές! Αλλά καίνε περισσότερο βενζίνη,μια και από ό,τι λες το θέλεις κυρίως για χρήση πόλης! Εγώ θα κοιτούσα την πιο κάτω κατηγορία! Όπως ένα ibiza Tsi,ένα suzuki swift,ακόμη και ένα Yaris βενζίνη με λίγο ψάξιμο,μπορεί να βρεις το καλό με τα 120 άλογα! Έχουν μικρότερη κατανάλωση, ασφαλή οδική συμπεριφορά,και δεν υστερούν σημαντικά σε χώρους!

Καλησπέρα. Σωστό αυτό που λες με την βενζίνη και για το Ίμπιζα συγκεκριμένα το είχα σκεφτεί κι εγώ αρχικά αλλά:

1. Το προηγούμενο αμάξι είναι αυτής της κατηγορίας (Σιτροέν c3) οπότε είπα να ανέβω σε κατηγορία.
      2. σκέφτομαι ότι αφού με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω μπορώ να πάρω αντίστοιχα το i30 πχ. να διαλέξω αυτό που θα το ευχαριστηθω σαν αμάξι περισσότερο φαντάζομαι. Και θα είναι και πιο άνετο σε κάποια ταξίδια.
      F
      fts

@vdx said in Αγορά αυτοκινήτου:

@fts said in Αγορά αυτοκινήτου:

Καλησπέρα παιδιά.
      Ήρθε η ώρα να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο και έχω καταλήξει στις εξής 4 επιλογές:
      Hyundai kona
      Citroen c3 aircross
      Hyundai i30
      Peugeot 308.
      Ξέρω είναι διαφορετικής κατηγορίας τα αμάξια άλλα δεν ξέρω ποια κατηγορία θα με βολεύει περισσότερο.
      Με ενδιαφέρει κυρίως για χρήση εντός πόλης και κάποια ταξίδια 1 η δύο φορές το δίμηνο. Και επίσης το αμάξι να μην είναι (όσο γίνεται βέβαια) τελείως τάφος από άποψη ιπποδύναμης (αν και όλα παίζουν εκεί στα 100 με 140 αλογα).

Μακριά από Peugeot και Citroen είναι σίγουρο ότι θα έχεις θέμα με τον 1.2! Εχω το 308 1.6 hdi οπότε δεν κράζω just for the sake of it!
      Πώς οι υγροί ιμάντες χρονισμού έγιναν βραχνάς για τη Stellantis

Ναι το έχω διαβάσει αυτό με τους ιμάντες στην Στέλαντις για αυτό και ρώτησα εδώ πριν αποφασίσω.
      Νομίζω ότι όντως η πιο safe επιλογή είναι το i30 και μάλλον εκεί θα καταλήξω.

F
      fts

Latest posts made by fts

• RE: Nissan Pulsar

@nickthetrib said in Nissan Pulsar:

@fts said in Nissan Pulsar:

Καλημέρα παιδιά.
      Ο αδερφός μου αγόρασε παλσαρ του 17 με τα 115 άλογα πριν καμιά βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω,
      απο την στιγμή που έχει σταματήσει η κυκλοφορία του θα έχει πρόβλημα με ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειαστεί η βρίσκεις εύκολα και από άλλα μοντέλα της νισσαν;

Μηχανικά ανταλλακτικά δεν θα έχεις προβλήματα να βρεις.
      Όλα τα μηχανικά μέρη τοποθετούνται ακόμα και τώρα σε πολλά μοντέλα.
      Με φανοποιοίας ίσως έχεις κάποιο θέμα, αλλά όχι ακόμα!

Ωραία ευχαριστώ.
      Για φανοποιοια εννοούσα κυρίως γιατί αυτό άκουσα ότι έχουν θέμα στο να βρουν.

F
      fts
    • RE: Nissan Pulsar

Καλημέρα παιδιά.
      Ο αδερφός μου αγόρασε παλσαρ του 17 με τα 115 άλογα πριν καμιά βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω,
      απο την στιγμή που έχει σταματήσει η κυκλοφορία του θα έχει πρόβλημα με ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειαστεί η βρίσκεις εύκολα και από άλλα μοντέλα της νισσαν;

F
      fts

Επίσης υπάρχει περίπτωση να γνωριζετε τι παίζει από εμπόρους αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη;
      Εχω δει κάποιους με πολύ καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως αξιόπιστοι.

F
      fts

@vdx said in Αγορά αυτοκινήτου:

@fts said in Αγορά αυτοκινήτου:

Καλησπέρα παιδιά.
      Hyundai kona
      Citroen c3 aircross
      Hyundai i30
      Peugeot 308.

Μακριά από Peugeot και Citroen είναι σίγουρο ότι θα έχεις θέμα με τον 1.2! Εχω το 308 1.6 hdi οπότε δεν κράζω just for the sake of it!
      Πώς οι υγροί ιμάντες χρονισμού έγιναν βραχνάς για τη Stellantis

Ναι το έχω διαβάσει αυτό με τους ιμάντες στην Στέλαντις για αυτό και ρώτησα εδώ πριν αποφασίσω.
      Νομίζω ότι όντως η πιο safe επιλογή είναι το i30 και μάλλον εκεί θα καταλήξω.

F
      fts

@atari70 said in Αγορά αυτοκινήτου:

Το ι30 και το 308 είναι σαφώς καλύτερες επιλογές! Αλλά καίνε περισσότερο βενζίνη,μια και από ό,τι λες το θέλεις κυρίως για χρήση πόλης! Εγώ θα κοιτούσα την πιο κάτω κατηγορία! Όπως ένα ibiza Tsi,ένα suzuki swift,ακόμη και ένα Yaris βενζίνη με λίγο ψάξιμο,μπορεί να βρεις το καλό με τα 120 άλογα! Έχουν μικρότερη κατανάλωση, ασφαλή οδική συμπεριφορά,και δεν υστερούν σημαντικά σε χώρους!

Καλησπέρα. Σωστό αυτό που λες με την βενζίνη και για το Ίμπιζα συγκεκριμένα το είχα σκεφτεί κι εγώ αρχικά αλλά:

1. Το προηγούμενο αμάξι είναι αυτής της κατηγορίας (Σιτροέν c3) οπότε είπα να ανέβω σε κατηγορία.
      2. σκέφτομαι ότι αφού με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω μπορώ να πάρω αντίστοιχα το i30 πχ. να διαλέξω αυτό που θα το ευχαριστηθω σαν αμάξι περισσότερο φαντάζομαι. Και θα είναι και πιο άνετο σε κάποια ταξίδια.
      F
      fts

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
      Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προς το ι30 κατέληγα γιατί το θεωρώ καλύτερο σαν αυτοκίνητο από όσο το είδα. Και από το 308 όσο είδα.
      Το μόνο που με παραξενευε είναι αν τα 100 άλογα είναι αρκετά για το αμάξι να πάει άνετα. Από τιμές έχει αρκετά ως 15.000 όντως και σχετικά καινούργια.
      Για το κονα διάβασα ότι έχει θέμα με τα πλαστικά στο εσωτερικό. Αν ισχύει μάλλον το αποκλείω αν και μου αρέσει αρκετά.
      Οπότε μάλλον θα κοιτάξω για ι30 και αν βρω κάτι που να είναι καλό και μηχανικα μάλλον θα καταλήξω εκεί.

F
      fts
    • Αγορά αυτοκινήτου

Καλησπέρα παιδιά.
      Hyundai kona
      Citroen c3 aircross
      Hyundai i30
      Peugeot 308.

F
      fts
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ