Πήγες τελικά το αμάξι φίλε στο συνεργείο;
Έκανες όλη την διαδικασία με δύο επισκέψεις;
Πόσο σου πήγε ή όλη φάση;
Είδες κάποια διαφορά στην κατανάλωση ή είναι νωρίς ακόμα;
Παιδιά καλησπέρα κι από μένα.
Ζητώ συγγνώμη για την απουσία και την έλλειψη ενημέρωσης, αντιμετώπισα όμως κάποια σοβαρά οικογενειακά θέματα που με πήγαν πολύ πίσω.
Να πω ότι πήγα στα παιδιά στην Αγ.Βαρβάρα και έκανα τη διαδικασία.
Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για να είμαι ειλικρινής - Δεν είμαι και ιδιαίτερα γνώστης των αυτοκινήτων.
Το συμπέρασμα:
Αυτή τη στιγμή έχω κάνει 5.000 χλμ από τότε, και δεν έχει κάνει ΚΙΧ το αμάξι.
Το λάδι όπως το βλέπω με τον δείκτη, έχει πέσει ελαφρώς κάτω απ'τη μέση, αλλά ακόμα έχει.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ιδανικό, και αν θα ήταν έτσι και σε απόλυτα φυσιολογική λειτουργία.
Όμως αν σκεφτείτε ότι για 5.000 χλμ θα είχα ήδη συμπληρώσει τουλάχιστον 3 φορές με λάδι, άδειαζε στα 1.600-1.700, νομίζω ήδη υπάρχει σημαντική βελτίωση.
Και τώρα οι ερωτήσεις του αδαούς - Προσπάθησα λίγο να διαβάσω το νήμα παραπάνω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι βγάζω άκρη, οπότε ρωτάω.
Είναι περίπου η στιγμή να κάνω το ετήσιο σέρβις.
Οι κύριοι που μου έκαναν τη διαδικασία με το Xado, μου έβαλαν λάδι 5-30, και μου είπαν αυτό να χρησιμοποιώ. Από Toyota μου έλεγαν για 10-40. Ποια η γνώμη σας?
ΑΝ κατάλαβα καλά απ'τα λεγόμενά σας, η διαδικασία με το Xado είναι καλό να γίνεται μία φορά τον χρόνο;
Εάν ναι, θεωρητικά θα δώσει ζωή και πάλι στο αμάξι;
Κάτι ακόμα αν μου επιτρέπετε, σχετικό-άσχετο.
Πριν κάνω τη διαδικασία με το Xado, τονίζω το ΠΡΙΝ, μου εμφανίστηκε ένας θόρυβος κατά την εκκίνηση της μηχανής.
Ένα μικρό ρετάρισμα θα το έλεγα.
Αν θέλετε να κάνετε έναν κόπο να δείτε το βίντεο που έχω εδώ.
Νομίζω θα καταλάβετε τι λέω.
https://mega.nz/file/28UjiCLD#7fR9SEM7E5xbBHn8MqsTP-_RxY8vTTATrZc8-Pvs57s
Ήλπίζα ότι ήταν και αυτό σύμπτωμα και ίσως διορθωνόταν με το Xado.
Δεν άλλαξε κάτι είναι η αλήθεια.
Παραμένει έτσι - Να πως βέβαια ότι δεν συμβαίνει κάθε φορά. Ας πούμε μία στις 3.
Παρόλα αυτά, δεν έχω κάποια δυσλειτουργία.
Σίγουρα όμως κάτι έχει - Έχω μισή εντύπωση ότι μου πρωτοεμφανίστηκε όταν ενώ μου είχε τελειώσει το λάδι, κινήθηκα αρκετά χωρίς να συμπλησώσω. Καθαρή μαλακία μου.
Έχετε κάποια ιδέα;
Σας ευχαριστώ