@super-t said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Στοπ στις πωλήσεις αυτοκινήτων με θερμικούς κινητήρες γενικά, όχι μόνο diesel, υποτίθεται θα γίνει από το 2030. Αλλά δεν το πήραν ήδη πίσω νομίζω;
Αυτό το άκουσα και εγώ σαν φήμη...
@super-t said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Στοπ στις πωλήσεις αυτοκινήτων με θερμικούς κινητήρες γενικά, όχι μόνο diesel, υποτίθεται θα γίνει από το 2030. Αλλά δεν το πήραν ήδη πίσω νομίζω;
Αυτό το άκουσα και εγώ σαν φήμη...
@alex-mix said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@babkanav said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@yem said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@mike07 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εδώ στα μέρη μου, είδα ένα άσπρο Allure παρκαρισμένο και το ερωτεύτηκα! Μπήκα ξανά στο site είδα την τιμή στο diesel, διάβασα τα σχόλια.. και έμεινα στο .. όνειρο!
Είναι πανέμορφο και φοράει εξαιρετικό diesel μοτέρ , οι τιμές έχουν πάει στο θεό σε όλα τα μοντέλα δυστυχώς
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω παραγγείλει από τον Οκτώβριο το 2008 Alure σε diesel χειροκίνητο, λογικά τον επόμενο μήνα θα το έχω στα χέρια μου.
Ωστόσο παρατήρησα εχθές
ότι στο επίσημο site της peugeot δεν υπάρχει πλέον αυτό το μοντέλο και έχω προβληματιστει σχετικά με το αν θα πρέπει να προχωρήσω στην αγορά του . Είναι ο λόγος ότι συρρικνώνει την παραγωγή diesel κινητήρων βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας και αν ναι στο μέλλον θα έχω υποστήριξη ως προς τις ανάγκες του συγκεκριμένου οχήματος;
ΕυχαριστώΣίγουρα θα έχεις γιατί κάθε εταιρεία (διορθώστε με αν δεν το λεω σωστά) για κάθε μοντέλο βγάζει και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά για πολλά χρόνια.
Μακάρι να μην υπάρξει τέτοια πρόβλημα, ωστόσο με προβληματίζει το γεγονός ότι λίγο μετά που το παρήγγειλα ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση η απαγόρευση πώλησης diesel από το 2030 και μετά και γενικά μια αυστηρότερη στάση απέναντι τους
@yem said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@mike07 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εδώ στα μέρη μου, είδα ένα άσπρο Allure παρκαρισμένο και το ερωτεύτηκα! Μπήκα ξανά στο site είδα την τιμή στο diesel, διάβασα τα σχόλια.. και έμεινα στο .. όνειρο!
Είναι πανέμορφο και φοράει εξαιρετικό diesel μοτέρ , οι τιμές έχουν πάει στο θεό σε όλα τα μοντέλα δυστυχώς
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω παραγγείλει από τον Οκτώβριο το 2008 Alure σε diesel χειροκίνητο, λογικά τον επόμενο μήνα θα το έχω στα χέρια μου.
Ωστόσο παρατήρησα εχθές
ότι στο επίσημο site της peugeot δεν υπάρχει πλέον αυτό το μοντέλο και έχω προβληματιστει σχετικά με το αν θα πρέπει να προχωρήσω στην αγορά του . Είναι ο λόγος ότι συρρικνώνει την παραγωγή diesel κινητήρων βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας και αν ναι στο μέλλον θα έχω υποστήριξη ως προς τις ανάγκες του συγκεκριμένου οχήματος;
Ευχαριστώ