Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τώρα που το θέμα είναι 'προς κλείσιμο' θα γράψω τον πόνο μου.
Να λάβεις υπόψη σου και το θέμα συνεργείο.
Βρες πρώτα κάποιο καλό συνεργείο για να έχεις την σιγουριά ότι αν θα συμβεί κάτι στο αυτοκίνητο, θα στο φτιάξουν και δεν θα είσαι συνέχεια με το χέρι στο πορτοφόλι.
Ούτε φυσικά να φθάσεις στο σημείο να κάνεις περιοδεία σε όλη την Ελλάδα για να βρεις κάποιο καλό συνεργείο.
Μεγάλο θέμα η λέξη 'συνεργείο'. Μεγαλύτερο θέμα από την επιλογή και αγορά ενός αυτοκινήτου.
Καταρχάς ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη για το off topic αλλά με προβληματίζει η ανησυχία του συμφορουμίτη storm...
Για εμάς που δε ζούμε Αθήνα-Θεσ/νίκη ισχύει το ανάποδο, δύσκολη είναι η εύρεση αυτοκινήτου και όχι συνεργείου… Εγώ πχ σε 3 διαφορετικές πόλεις όταν χρειάστηκα συνεργείο ρώτησα 2-3 συναδέλφους και μου είπαν σε πιο συνεργείο θα πάω και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, βέβαια το sunny ποτέ δε ζητούσε τίποτα παραπάνω από το τυπικό service αλλά και όταν χρειάστηκε το hilux λόγω πετρελαίου εύκολα βρήκαμε καλό συνεργείο… Ποτέ δε με άγχωσε το θέμα συνεργείο ρωτάς και πας… Σε μια μεγαλούπολη δεν είναι εύκολο αυτό, ποιον να ρωτήσεις? Αλλά για βρες σοβαρό έμπορο για μεταχειρισμένο και αν βρεις θα έχει πολύ μικρή γκάμα αυτοκινήτων, άσε που έχεις τον φόβο ότι μπορεί να σου πουλήσει ότι να ΄ναι και να κλείσει το μαγαζί σε κάνα μήνα…
ΥΓ Αν αποφασίσεις να αλλάξεις στα κοντά το panda μη με ξεχάσεις στείλε μου pm