Εμένα μου φαίνεται ακριβό, εκτός αν ακολουθούν την πολιτική KIA-HYUNDAI που από την πρώτη μέρα έχει πχ έκπτωση 2000€... πχ το focus ξεκινάει αρκετά πιο χαμηλά... Βέβαια ο εξοπλισμός είναι καλός αλλά νομίζω θα χρειαστεί σοβαρές εκπτώσεις από την πρώτη μέρα κιόλας...
Best posts made by gauss
-
RE: Opel Astra 2015
Latest posts made by gauss
-
RE: Αγορά μεταχειρισμένου 1.2 / 1.3 cc έως 7.500 € - Απόψεις;
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Το clio έχει κάποια χαζά μικροπροβληματάκια στα ηλεκτρικά του μάλλον για να σεβαστεί το παρελθόν του και την καταγωγή του . Ο κινητήρας του μπορεί να μην συγκρίνεται με τον tsi (εκτός από αξιοπιστία)
για πες μας ένα κλασικό ηλεκτρικό και ένα μηχανικό πρόβλημα του clio με tce?
Δεν είπα/έγραψα για κλασικό ηλεκτρικό πρόβλημα αλλά μίλησα για χαζά μικροπροβληματάκια πχ σε μένα έχει χρειαστεί μέσα σε 1 μήνα επίσκεψη σε 3 διαφορετικά συνεργεία γιατί το πίσω δεξί φλας έχει κολλήσει 3 φορές και αρνιόταν να ανάψει...
Για τον κινητήρα είπα ότι είναι καλός, αλλά υστερεί σχεδόν σε όλα (ροπή, ισχύς, επιδόσεις) σε σχέση με τον tsi (εννοώ τον 1.2 105hp) εκτός απο την αξιοπιστία μιας και δεν έβγαλε σε μένα αλλά και σε όσους ξέρω κανένα σοβαρό πρόβλημα ενώ για τον tsi έχουν ακουστεί διάφορα. Καλό είναι να διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά το τι γράφει κάποιος. -
RE: Αγορά μεταχειρισμένου 1.2 / 1.3 cc έως 7.500 € - Απόψεις;
Το clio έχει κάποια χαζά μικροπροβληματάκια στα ηλεκτρικά του μάλλον για να σεβαστεί το παρελθόν του και την καταγωγή του . Ο κινητήρας του μπορεί να μην συγκρίνεται με τον tsi (εκτός από αξιοπιστία) αλλά είναι δυνατός και με καλή ροπή και με κατανάλωση που σε πραγματικές συνθήκες είναι χαμηλότερη από πιο αδύναμα αυτοκίνητα (πχ i20 1.2, fiesta 1.25) και είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου. Αν είχε και μια 6η θα έκανε τη μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.
To yaris με το 6αρι κιβώτιο στην εθνική ταξιδεύει πολύ οικονομικά αλλά είναι ακριβό σαν μεταχειρισμένο και το swift δεν έχει χώρο αποσκευών.
Αν και παλιό και χωρίς κεντρικό αντιπρόσωπο για μένα το αγαπημένο αυτοκίνητο της κατηγορίας είναι πάντα το mazda 2. Από τα άλλα θα πρόσθετα στη λίστα το rio 1.2 που μπορείς να βρεις σε καλή τιμή. -
RE: Fiat Bravo Sport 150 VS Alfa Romeo Guilietta 170
Ο χρήστης nonos έγραψε:
bravo 150 περιποιημενο με 7 χιλιαρικα περιπου ειναι 'κλοπη'..Αυτό ακριβώς, η τιμή που μπορεις να βρείς είναι πρόκληση...πχ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7089802/ -
RE: Νέο VW Beetle
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Οι τιμές σαφώς πιο ρεαλιστικές από το mini.
Σίγουρα.Τα καλά να λέγονται .Και καλό εξοπλισμό από τη βασική κιόλας.Σαφώς πιο ολοκληρωμένο από πριν(πιο αρρενωπό,πιο οδηγοκεντρικό,ωραίο ταμπλό,tsi μοτέρ,μεγαλύτερους χώρους,ωραία γκάμα κινητήρων-επιπέδων εξοπλισμού).Βλέπω να περνάει και το scirocco σε πωλήσεις στην Ελλάδα .Επίσης θα κλέψει πωλήσεις και από τα mito-A1-ds3 που τιμολογιακά είναι απέναντι περίπου.Τελευταία οι vw σαν να στρώνει σε τιμές,δείτε και τις τιμές του νέου jetta πολύ καλές,όπως και του scirocco 160-2λιτρων.Μέχρι και το golf το τιμολογήσανε σωστά (golf 1.4 tsi generation 19850€ με καλό εξοπλισμό).Τα μόνα υπερτιμημένα λίγο κατά τη γνώμη μου είναι τα polo 1.2 tsi highline-1.2 tdi bluemotion,golf 1.6 tdi(αλήθεια γιατί δεν εισάγεται το golf 1.6 tdi bluemotion με 99 co2 και χωρίς τέλη όπως εισάγεται το αντίστοιχο leon) & tiguan 2wd tsi 122.
Tι σου κάνει το σκάνδαλο ε? Ανάγκη για μετρητά και βελτίωση εικόνας... Πάντως δείχνει ωραίο και με καλή τιμή...
-
RE: Μεταχειρισμένο για νέα οδηγό μέχρι 3000€
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τώρα που το θέμα είναι 'προς κλείσιμο' θα γράψω τον πόνο μου.
Να λάβεις υπόψη σου και το θέμα συνεργείο.
Βρες πρώτα κάποιο καλό συνεργείο για να έχεις την σιγουριά ότι αν θα συμβεί κάτι στο αυτοκίνητο, θα στο φτιάξουν και δεν θα είσαι συνέχεια με το χέρι στο πορτοφόλι.
Ούτε φυσικά να φθάσεις στο σημείο να κάνεις περιοδεία σε όλη την Ελλάδα για να βρεις κάποιο καλό συνεργείο.Μεγάλο θέμα η λέξη 'συνεργείο'. Μεγαλύτερο θέμα από την επιλογή και αγορά ενός αυτοκινήτου.
Καταρχάς ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη για το off topic αλλά με προβληματίζει η ανησυχία του συμφορουμίτη storm...
Για εμάς που δε ζούμε Αθήνα-Θεσ/νίκη ισχύει το ανάποδο, δύσκολη είναι η εύρεση αυτοκινήτου και όχι συνεργείου… Εγώ πχ σε 3 διαφορετικές πόλεις όταν χρειάστηκα συνεργείο ρώτησα 2-3 συναδέλφους και μου είπαν σε πιο συνεργείο θα πάω και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, βέβαια το sunny ποτέ δε ζητούσε τίποτα παραπάνω από το τυπικό service αλλά και όταν χρειάστηκε το hilux λόγω πετρελαίου εύκολα βρήκαμε καλό συνεργείο… Ποτέ δε με άγχωσε το θέμα συνεργείο ρωτάς και πας… Σε μια μεγαλούπολη δεν είναι εύκολο αυτό, ποιον να ρωτήσεις? Αλλά για βρες σοβαρό έμπορο για μεταχειρισμένο και αν βρεις θα έχει πολύ μικρή γκάμα αυτοκινήτων, άσε που έχεις τον φόβο ότι μπορεί να σου πουλήσει ότι να ΄ναι και να κλείσει το μαγαζί σε κάνα μήνα…ΥΓ Αν αποφασίσεις να αλλάξεις στα κοντά το panda μη με ξεχάσεις στείλε μου pm
-
RE: Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6995590Εμένα γιατί μου μοιάζει σαν από μετατροπή αυτοκινήτου από αυτά που συντροφεύουν όλους στην τελευταία τους βόλτα
-
RE: Opel Astra 2015
Εμένα μου φαίνεται ακριβό, εκτός αν ακολουθούν την πολιτική KIA-HYUNDAI που από την πρώτη μέρα έχει πχ έκπτωση 2000€... πχ το focus ξεκινάει αρκετά πιο χαμηλά... Βέβαια ο εξοπλισμός είναι καλός αλλά νομίζω θα χρειαστεί σοβαρές εκπτώσεις από την πρώτη μέρα κιόλας...
-
RE: Μεταχειρισμένο για νέα οδηγό μέχρι 3000€
Στα παραπάνω θα πρόσθετα και το panda.
-
RE: Τέλη κυκλοφορίας
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ικανοί να πινακιδωσουν το ζώο (υπαρκτός ήδη νόμος) και να του βάλουν τέλη...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρύβε λόγια, μη τους μπαίνουν ιδέες και μετά αρχίζουν να φορολογούν από σκυλιά και γάτες μέχρι ωδικά πτηνά
-
RE: Τέλη κυκλοφορίας
Yπάρχει λύση
http://www.kathimerini.gr/836910/sketch ... akh-311015