panormus772
Σ', ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
panormus772
Σ', ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Καλημέρα σε όλους,
μία πληροφορία αν ξέρετε.
Υπάρχει πιο απλή έκδοση (όχι υβριδική) που είναι έιναι να έρθει, σωστά?
Γνωρίζουμε πότε και πιθανή τιμή?
Ο φίλος μου τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά (φορούσε ζώνη).
Μετά από μία μικρή παραμονή του στο νοσοκομείο είναι πάλι μαζί μας.
Όπως ήδη ανέφερα, το αυτοκίνητο έχει βγει off (σύμφωνα με την ασφαλιστική).
Δεν ξέρω αν θα κινήσει διαδικασίες αποζημίωσης (βλ Mercyful_Fate). Περισσότερο μας ενδιαφέρει να μάθουμε αν όντως ήταν πρόβλημα του αυτοκινήτου (κατασκευαστικό) ή κάποιος άλλος παράγοντας ...
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα φίλος μου είχε ένα ατύχημα και ευτυχώς βγήκε ζωντανός από ένα αυτοκίνητο που έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές. Μάλιστα η ασφαλιστική του το έβγαλε ολική.
Επειδή όμως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι (ο φίλος είχε άγιο) μήπως ξέρετε που θα μπορούσε να απευθυνθεί πέρα της ασφαλιστικής για να πάρει μία πραγματογνωμοσύνη για να δει αν δούλεψαν σωστά τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου;
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα φίλος μου είχε ένα ατύχημα και ευτυχώς βγήκε ζωντανός από ένα αυτοκίνητο που έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές. Μάλιστα η ασφαλιστική του το έβγαλε ολική.
Επειδή όμως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι (ο φίλος είχε άγιο) μήπως ξέρετε που θα μπορούσε να απευθυνθεί πέρα της ασφαλιστικής για να πάρει μία πραγματογνωμοσύνη για να δει αν δούλεψαν σωστά τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου;
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας