καλησπερα
Εδω και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση νεου αυτοκινήτου και ένα από τα μοντέλα που κοιτάω είναι το tiguan r-line 2.0tdi dsg 4motion. Για το λόγο οτι η χρήση του θα είναι 90% σε ταξίδια, με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να είναι ήσυχο σε ταχύτητες130-140χλμ. Θα ήθελα λοιπόν την εμπειρία σας σχετικά με το αν έχει αεροδυναμικούς θορύβους το tiguan στις ταχύτητεσ αυτές, όπως επίσης πωσ τα παει με το θόρυβο κύλισης (ειδικα με τους 19" τροχους). Τέλος οι έχοντες tiguan με τον 2.0 tdi κινητηρα, να μου πουν εντυπώσεις σχετικα με τον κινητηρα πχ αν εχει θόρυβο και αν φερνει κραδασμους στην καμπινα και ειδικα στο πεταλ του γκαζιου. ευχαριστώ εκ των προτερων
Best posts made by antonis81
-
RE: VW Tiguan 2016
Latest posts made by antonis81
-
@kapelis said in Nέο VW Tiguan:
@antonis81 said in Nέο VW Tiguan:
Πρωτα απ΄ολα σας ευχαριστώ kapelis και gatoz για την ανταπόκρισή σας. Αυτο που πιθανο να πάρω ειναι μοντελο 2018 2.0tdi 190hp 4motion rline με 65000 περιπου χλμ. Το μόνο που με προβληματίζει ειναι αν έχει έντονους αεροδυναμικούς θορύβους απο τους καθρεύτες στα 130-140χλμ που συνήθως ταξιδεύω. Ο θόρυβος κύλισης απο τις 19αρες σύμφωνα με το φίλο gatoz είναι χαμηλός και δεν προβληματιζει,οπότε ειμαστε οκ απο αυτο το θέμα. Τώρα ως προς τους αεροδυναμικους, τους θεωρείται έντονους στα 130-140?
O κινητήρας του για τα δικά μου γούστα ακούγεται έντονα και δη αν πιέζεις θα σου έρθει αναπόφευκτα ο συνειρμος taxi. Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις πάντα.
Όσο πιο χαμηλά είσαι τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα.
Από ήσυχα suv θυμάμαι Honda CRV και Q5.
Τα δίλιτρα μτχ. στην Ελληνική Αγορά πάνε ακλαυτα. Δεν χτυπάει τηλέφωνο, πάρε κάτι πιο εμπορικό.
Επειδή είμαι διαφορετικής σχολής ένα τέτοιο πακέτο αυτοκινήτου τι πραγματικά προσφέρει? Μόνο αν τράβαγα κανα φουσκωτό θα το έπαιρνα και αν .....
Γιατί να πάρω για ΕΟ διλιτρο, ψηλό, με 19αρες ζάντες, ψευτοτετρακινηση? Αν ήθελα να το παίξω image θα χτύπαγα πχ Arteon έστω και με λιγότερα άλογα.... θα ήταν πιο ξεκούραστοΕύστοχες οι παρατηρήσεις σου, σε σημείο που με βάζουν σε σκέψεις. Ως προς τους αεροδυναμικους θορύβους στα 130-140 πως τα πάει;
Επειδή ο θόρυβος είναι θόρυβος και 3db κάνουν τη διαφορά, άσε τα μεταξονια απέξω, στροφές ανά ταχύτητα, έχεις όλη την ευκαιρία να δοκιμάσεις. Πχ αν μπεις σε Α6 η S class, θα απορείς για τι θεωρεί αεροδυναμικό θόρυβο και ταξίδι ατσαλακωτος ο πολύς κόσμος. Οδήγησε ένα tiguan
Επίσης αυτοκίνητο diesel 3ετιας με τόσα λίγα χλμ, πρέπει να είναι πολύ ψαγμένο για να υπάρχει..... καλά αν είναι από μαγαζί ψαξεΤο Tiguan το έκανα test drive αλλά δεν κατάφερα να βγω εθνική. Για αυτό με ενδιαφέρει η γνώμη σας για τους αεροδυναμικους θορύβους. Test drive έκανα και το xc40 το οποίο στην εθνική μου φάνηκε πολύ ησυχο σε συνθήκες ταξιδιού. Φίλε gatoz είδα ότι έφυγες από Tiguan και πηγές σε 3008, το οποίο το κοιτάω επίσης. Ποιο ήσυχο στο ταξίδι με μικρή διαφορά βλέπω ότι θεωρεισ Το Tiguan. Σε γενικότερο επίπεδο Θεωρείς το 3008 ποιο ολοκληρωμένο από το Tiguan?
-
Πρωτα απ΄ολα σας ευχαριστώ kapelis και gatoz για την ανταπόκρισή σας. Αυτο που πιθανο να πάρω ειναι μοντελο 2018 2.0tdi 190hp 4motion rline με 65000 περιπου χλμ. Το μόνο που με προβληματίζει ειναι αν έχει έντονους αεροδυναμικούς θορύβους απο τους καθρεύτες στα 130-140χλμ που συνήθως ταξιδεύω. Ο θόρυβος κύλισης απο τις 19αρες σύμφωνα με το φίλο gatoz είναι χαμηλός και δεν προβληματιζει,οπότε ειμαστε οκ απο αυτο το θέμα. Τώρα ως προς τους αεροδυναμικους, τους θεωρείται έντονους στα 130-140?
O κινητήρας του για τα δικά μου γούστα ακούγεται έντονα και δη αν πιέζεις θα σου έρθει αναπόφευκτα ο συνειρμος taxi. Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις πάντα.
Όσο πιο χαμηλά είσαι τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα.
Από ήσυχα suv θυμάμαι Honda CRV και Q5.
Τα δίλιτρα μτχ. στην Ελληνική Αγορά πάνε ακλαυτα. Δεν χτυπάει τηλέφωνο, πάρε κάτι πιο εμπορικό.
Επειδή είμαι διαφορετικής σχολής ένα τέτοιο πακέτο αυτοκινήτου τι πραγματικά προσφέρει? Μόνο αν τράβαγα κανα φουσκωτό θα το έπαιρνα και αν .....
Γιατί να πάρω για ΕΟ διλιτρο, ψηλό, με 19αρες ζάντες, ψευτοτετρακινηση? Αν ήθελα να το παίξω image θα χτύπαγα πχ Arteon έστω και με λιγότερα άλογα.... θα ήταν πιο ξεκούραστοΕύστοχες οι παρατηρήσεις σου, σε σημείο που με βάζουν σε σκέψεις. Ως προς τους αεροδυναμικους θορύβους στα 130-140 πως τα πάει;
-
-
καλησπερα
Εδω και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση νεου αυτοκινήτου και ένα από τα μοντέλα που κοιτάω είναι το tiguan r-line 2.0tdi dsg 4motion. Για το λόγο οτι η χρήση του θα είναι 90% σε ταξίδια, με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να είναι ήσυχο σε ταχύτητες130-140χλμ. Θα ήθελα λοιπόν την εμπειρία σας σχετικά με το αν έχει αεροδυναμικούς θορύβους το tiguan στις ταχύτητεσ αυτές, όπως επίσης πωσ τα παει με το θόρυβο κύλισης (ειδικα με τους 19" τροχους). Τέλος οι έχοντες tiguan με τον 2.0 tdi κινητηρα, να μου πουν εντυπώσεις σχετικα με τον κινητηρα πχ αν εχει θόρυβο και αν φερνει κραδασμους στην καμπινα και ειδικα στο πεταλ του γκαζιου. ευχαριστώ εκ των προτερωνΚάποια γνώμη;
Κάποιος να με βοηθήσει, σχετικα με αυτα που ρωταω για το tiguan? H συμβίωσή σας με το tiguan μου ειναι πολύτιμη.
-
καλησπερα
Εδω και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση νεου αυτοκινήτου και ένα από τα μοντέλα που κοιτάω είναι το tiguan r-line 2.0tdi dsg 4motion. Για το λόγο οτι η χρήση του θα είναι 90% σε ταξίδια, με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να είναι ήσυχο σε ταχύτητες130-140χλμ. Θα ήθελα λοιπόν την εμπειρία σας σχετικά με το αν έχει αεροδυναμικούς θορύβους το tiguan στις ταχύτητεσ αυτές, όπως επίσης πωσ τα παει με το θόρυβο κύλισης (ειδικα με τους 19" τροχους). Τέλος οι έχοντες tiguan με τον 2.0 tdi κινητηρα, να μου πουν εντυπώσεις σχετικα με τον κινητηρα πχ αν εχει θόρυβο και αν φερνει κραδασμους στην καμπινα και ειδικα στο πεταλ του γκαζιου. ευχαριστώ εκ των προτερωνΚάποια γνώμη;
-
καλησπερα
Εδω και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση νεου αυτοκινήτου και ένα από τα μοντέλα που κοιτάω είναι το tiguan r-line 2.0tdi dsg 4motion. Για το λόγο οτι η χρήση του θα είναι 90% σε ταξίδια, με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να είναι ήσυχο σε ταχύτητες130-140χλμ. Θα ήθελα λοιπόν την εμπειρία σας σχετικά με το αν έχει αεροδυναμικούς θορύβους το tiguan στις ταχύτητεσ αυτές, όπως επίσης πωσ τα παει με το θόρυβο κύλισης (ειδικα με τους 19" τροχους). Τέλος οι έχοντες tiguan με τον 2.0 tdi κινητηρα, να μου πουν εντυπώσεις σχετικα με τον κινητηρα πχ αν εχει θόρυβο και αν φερνει κραδασμους στην καμπινα και ειδικα στο πεταλ του γκαζιου. ευχαριστώ εκ των προτερωνΣτη θέση σου θα έβλεπα το octavia scout με αυτό τον κινητήρα. Υπάρχουν 1 2 στην Αθήνα έτοιμα. Σαφέστατα πιο σταθερό στην ΕΟ και πιο ήσυχο από αεροδυναμικους θορύβους. Παίζει στα 41Κ ενώ το tiguan πάει 48Κ
το tiguan το εχω βρει μεταχειρισμενο. Βασικά είμαι ανάμεσα στο tiguan και στο xc40. Εμφανισιακα μου αρέσει περισσότερο το tiguan και γι αυτο θα ήθελα την εμπειρία σας στα παραπάνω ερωτήματα που έθεσα. Κάθε γνώμη σας μου είναι πολύτιμη.
-
καλησπερα
Εδω και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση νεου αυτοκινήτου και ένα από τα μοντέλα που κοιτάω είναι το tiguan r-line 2.0tdi dsg 4motion. Για το λόγο οτι η χρήση του θα είναι 90% σε ταξίδια, με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να είναι ήσυχο σε ταχύτητες130-140χλμ. Θα ήθελα λοιπόν την εμπειρία σας σχετικά με το αν έχει αεροδυναμικούς θορύβους το tiguan στις ταχύτητεσ αυτές, όπως επίσης πωσ τα παει με το θόρυβο κύλισης (ειδικα με τους 19" τροχους). Τέλος οι έχοντες tiguan με τον 2.0 tdi κινητηρα, να μου πουν εντυπώσεις σχετικα με τον κινητηρα πχ αν εχει θόρυβο και αν φερνει κραδασμους στην καμπινα και ειδικα στο πεταλ του γκαζιου. ευχαριστώ εκ των προτερων -
RE: volvo XC40 / V40 / CMA platform
@gebou μοντελο2019. σε ευχαριστω για την ανταποκριση.
-
RE: volvo XC40 / V40 / CMA platform
Καλησπέρα
Επειδη εξετάζω την αγορά ενός xc40 d3 θα ήθελα να ρωτησω όσους το εχουν, αν ο συγκεκριμένος κινητήρας φέρνει θόρυβο και κραδασμούς στην καμπίνα. Όπως επισης αν κινεί ικανοποιητικά την καρότσα. Test drive έχω κάνει μόνο το d4 και μου φάνηκε ιδιαίτερα smooth, χωρίς κραδασμούς και θόρυβο και με καλεσ επιδόσεις. Ευχαριστω εκ των προτέρων. (Υ.γ test drive έχω κάνει και το t3 το οποίο μου φάνηκε πιο αθόρυβο από το d4)
-
RE: Νέο Honda Civic 2017
Το ειχα δει και εγώ αυτό το βίντεο παλιότερα.Στο δικό μου ο συντονισμός θεωρώ προέρχεται μέσα από το ταμπλό. Γι αυτό και σταματάει όταν δουλεύει το air condition (Συστολή -διαστολή).