-
-
-
Οι καλοί δεν χάνονται Πηλιου. Έχει και τεχνογνωσία ο άνθρωπος
-
-
Απολαυστικό!
-
-
-
-
-
-
ΥΠΕΡΚΟΜΨΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ !
-
Βγαίνει ακόμη αυτή η φυλλάδα; Ακόμη ζούνε και οι δέκα τακτικοί αναγνώστες της;
-
Βγαίνει ακόμη αυτή η φυλλάδα; Ακόμη ζούνε και οι δέκα τακτικοί αναγνώστες της;
Εγώ πάντως είδα μπάρμπα που ήρθε κι έκατσε πίσω μας στην παραλία να την απολαμβάνει κάτω απ την αγριελιά στην παραλία. Έχω την εντύπωση πως μου έκανε και μια μικρή γρατσουνιά στο αμάξι επειδή μάλλον σπαστηκε που είχαμε πιάσει το μέρος πιο πρωί απ αυτόν... τον είδα να περιφέρεται κάποια στιγμή κοντά στο αμάξι κι αφού τον είδα να διαβάζει και την εφημερίδα, σκέφτηκα αυτός θα ήταν υπεύθυνος για τη μικρή γρατσουνιά που παρατήρησα αργότερα...
-
-
-
Να δούμε αν οι γελοιογράφοι , θα σχολιάσουν με την πένα τους , τις ευθύνες των πολιτών , ή θα χαϊδέψουν άλλη μια φορά τα αυτιά των ενόχων , επειδή εκτός από ένοχοι είναι και πελάτες τους .
-
-
Να δούμε αν οι γελοιογράφοι , θα σχολιάσουν με την πένα τους , τις ευθύνες των πολιτών , ή θα χαϊδέψουν άλλη μια φορά τα αυτιά των ενόχων , επειδή εκτός από ένοχοι είναι και πελάτες τους .
Εργάζεται πυρετωδώς ο Αρκάς, σήμερα αύριο θα δούμε την καυστική του πένα να καίει τους υπεύθυνους για την καταστροφή!
Απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
Είναι θέμα χρόνου να βγει να μιλήσει με το έργο του!
-
Ευθύνες πολλές... Πάρα πολλές.
Καθάριζα την αυλή τώρα το απόγευμα και λέω να ψήσω κάτι ψιλόπράγματα να μην τα γυρνάω Αθήνα, πάω στο bbq βλέπω τα δέντρα να κουνιούνται... αεράκι αρκετό και η ζέστη πολύ, παρότι είναι bbq κλειστό και δεν ψήνω με ξύλα που βγάζουν καύτρες δεν έψησα, καθαρίζω και 3-4μ τα χωράφια περιμετρικά μου δεν έχω φόβο για ατύχημα , είχα το μυαλό και στις φωτιές και δικαιώθηκα γιατί έβγαλε πολύ αέρα.
Ο λίγο παραπάνω μου στο γκιονι του, σε ψησταριά θερμοσίφωνα η φωτιά να γλύφει τα αγριοχορτα από το γειτονικό του οικόπεδο και ο μήνας έχει 9...
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ