-
Tα corsa εχουν προβλημα σιγουρα στην κολωνα τιμονιου. Για τα 206 δεν ξερω,δεν απαντω.
To corsa c δεν έχει πρόβλημα στην κολώνα του τιμονιού αλλά στην κρεμαριερα.
Όλες ήταν ελαττωματικες. Μου αλλάξανε σε corsa 1.4 twinport 2005 εντός εγγύησης ένα εξάρτημα που ήταν κοκκαλινο και έβαλαν μεταλλικό. Κιτ επισκευής της οπελ.
Από τα 45.000 που έκανα την επισκευή μέχρι τώρα που το αμάξι βρίσκεται στα χέρια γνωστού ιδιοκτήτη με 280.000 χλμ δεν έχει κάνει κιχ.
Επίσης κινητήρας σκυλί και πολύ δεκτικός στο αέριο. Όσο το κράτησα μέχρι τα 220.000 χλμ δεν έβγαλε τίποτα. Μόνο 2 ράβδους ζαμφορ των 25 ευρώ έκαστη και μια αντλία βενζίνης που αλλαχτηκε πάλι στην εγγύηση.
Τώρα επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια και το αμάξι είναι παλιό δε ξέρω αν μπορείς να βρεις κάποιο της προκοπής. Προσωπικά θα πήγαινα σε πιο καινούριο.
-
Λόγο χρημάτων δεν μπορώ να πάω πάνω από 3000€
-
Κατάλαβα.
Επειδή πολλές φορές όμως το φθηνό μας στοιχίζει ακριβά, γνώμη μου αν μπορείς να βάλεις και κάποιες δόσεις και να ανέβεις στα 5 με 6 χιλιάρικα για να πάρεις πχ κάποιο φιέστα 2010 - 12.
Πιο σύγχρονο αμάξι και έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις κάποιο που να αξίζει.
Αν πας σε πιο παλιό εγώ είμαι υπέρ του corsa, θα το ξανά αγόραζα αλλά πολύ πολύ καλό ψάξιμο.
-
Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, 23 ετών είμαι..
Μιλάω για κορσακι του 4-5 έτσι, τι θα έλεγες σαν πρώην κάτοχος του να κοιτάξω;
Βιβλίο σέρβις σίγουρα
Τα κλασικά λάδια λάστιχα υγρά Μάτα ...
Επίσης τα κορσακια έχουν θέμα φλατζα ;
-
Αυτό με τη φλάντζα πρώτη φορά το ακούω.
Αν πας σε κορσακι κοίταξε 1.2 ή 1.4 twinport το facelift που έβγαινε από το 04 μέχρι το 06.
Το 1.2 δεν είναι πολύ πιο αργό από το 1.4 και έχει πιο λίγα πάγια έξοδα, θα σε βολέψει ίσως καλύτερα..
Θα κοιτούσα να βρω αυτοκίνητο με όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ, από ιδιώτη που να μη θέλει πολλά μαζεματα από φαναρτζοδουλειες.
Σε τόσο παλιό αμάξι ένα καλό σέρβις με αντικατάσταση φρένων και ελαστικών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Η κρεμαριερα ελέγχεται εύκολα, αν κουνήσεις απότομα το τιμόνι δεξιά αριστερά θα την ακούσεις να χτυπάει.
Κάτι άλλο δε μου έρχεται στο μυαλό. Δεν έβγαλε βλάβες το αμάξι και το αγάπησα πολύ.
Ήμουν 27 όταν το πήρα, ελεύθερος και έχω φοβερές αναμνήσεις. Το είχα μαύρο με τα τριπλά φανάρια μπροστά, φιμε φανάρια πίσω και του είχα βάλει μια αεροτομουλα της irmscher και το must για την εποχή χαμηλωματακι των 3cm.
Πραγματικά το κατά ευχαριστήθηκα το αμάξι.
-
Απλά είχα δει πολλά σχόλια σε φόρουμ σχετικά με την φάλτζα, στο 1.4
Ωστόσο η κρεμαριερα, είπες θα κάνω αριστερά δεξιά το τιμόνι σχετικά γρήγορα ; Η χαλαρά ;
Και από που θα ακούγεται και πως περίπου ;
Ευχαριστώ πολύ.
Και.το 1.2 είπες δεν είναι πολύ πιο αργό από το 1.4 αλλά έχει λιγότερα τέλη αυτό εννοείς έτσι;
-
Ναι το 1.2 είναι ελάχιστα πιο αργό και έχει χαμηλότερα τέλη. Ο ίδιος κινητήρας είναι ουσιαστικά. Μόνο διαφορά στη διαδρομή έχουν. Ο 1.2 είναι υποκυβισμενος 1.4.
Εγώ προτίμησα το 1.4 τότε γιατί είχαν μόλις 600 ευρώ διαφορά.
Κουνάς το τιμόνι δεξιά αριστερά απότομα γύρω από τη θέση της ευθείας και αν υπάρχει πρόβλημα θα ακούσεις χτύπημα.. Θα το καταλάβεις.
Για τη φλάντζα το ξαναλέω 1η φορά το ακούω.
Και μου κάνει εντύπωση γιατί έχω περιστατικό με τον γαμπρό μου που είχε κι αυτός το ίδιο, του πέταξε ένα σωληνάκι στη τρόμπα του νερού και έμεινε από νερά. Οδήγησε πάνω απο μισή ώρα χωρίς νερά μέσα στην Αθήνα και πάλι φλάντζα δεν έκαψε. Το οργανακι της θερμοκρασίας δεν έδειξε τίποτα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχε μείνει μέσα σταγόνα νερό. Η θερμοκρασία δε ανέβηκε ποτέ πάνω από τους 95.
-
Είχα την τύχη να συμβιώσω με 30 206+ για 5-6 χρόνια και μιλάμε για σκληρή χρήση. Δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Κανενα. Μόνο τα σέρβις τους.
-
Όταν λες (+)?
Και για τι χρονολογία Μιλας;
Την σκληρή χρήση πως την εννοείς;
-
Το 206+ ήταν το τελευταίο ουσιαστικά facelift του 206, που παρέτεινε λίγο παραπάνω την εμπορική του καριέρα. Στην ουσία ήταν ένα 206 με το ταμπλό του 207.
-
Πεζό 307 του 2007 με 185 χλμ στα 2400€ είναι καλό λέτε ; Αν είναι και μηχανικά εννοείται καλό.
-
Αν ειναι 1.4 μακριά, αν είναι 1.6 το συζητάμε.
-
Το 206+ ήταν το τελευταίο ουσιαστικά facelift του 206, που παρέτεινε λίγο παραπάνω την εμπορική του καριέρα. Στην ουσία ήταν ένα 206 με το ταμπλό του 207.
Το αυτό!!!
Η σκληρή χρήση ήταν rent a car!!!
-
Αν ειναι 1.4 μακριά, αν είναι 1.6 το συζητάμε.
Γιατί έτσι;
-
-
Peugeot 307 του 5-6 1800€
Είτε 1400 είτε 1600 αξίζει; Θα καίει τον κωλο του ;
-
Βρήκα ένα SEAT CORDOBA 2004 με 116.000 χλμ(είπε 150 στην αρχή ) όπου είναι δεύτερο χέρι λέει το πήρε από αντιπροσωπεία και επειδή δεν ήταν όπως υποσχέθηκαν ήθελε ρεκτιφιε και το έκαναν στην εγγύηση , ωστόσο το βιβλίο σέρβις δεν έχει υπογραφές και σφραγίδες μόνο πρώτη σελίδα αριστερά, μέσα σχετικά καλή κατασταση φαίνεται να έχει περάσει αρκετά απέξω γρατσουνιές καλές.
Το δίνει 3000€ με καλά.λαστιχα πάνω , είπα να πάμε αντιπροσωπεία να το δούμε είπε οκ , τιμή συζητήσιμη. Τι λέτε ;
-
Βρήκα ένα SEAT CORDOBA 2004 με 116.000 χλμ(είπε 150 στην αρχή ) όπου είναι δεύτερο χέρι λέει το πήρε από αντιπροσωπεία και επειδή δεν ήταν όπως υποσχέθηκαν ήθελε ρεκτιφιε και το έκαναν στην εγγύηση , ωστόσο το βιβλίο σέρβις δεν έχει υπογραφές και σφραγίδες μόνο πρώτη σελίδα αριστερά, μέσα σχετικά καλή κατασταση φαίνεται να έχει περάσει αρκετά απέξω γρατσουνιές καλές.
Το δίνει 3000€ με καλά.λαστιχα πάνω , είπα να πάμε αντιπροσωπεία να το δούμε είπε οκ , τιμή συζητήσιμη. Τι λέτε ;
Τσεκαρέ το στην αντιπροσωπεία και ότι σου πουν.
-
Οι γρατσουνιές σε αμαξι 26-17 χρονών είναι νομοτελειακό οτι θα υπάρχουν
-
τα χλμ με προβληματίζουν, αλλά ακομα και 150 να είναι τα πραγματικά δεν είναι παράλογο, εως και λίγα τα λες!
Πολύ καλό τσεκάρισμα πρωτα και αν σου πουν οκ προχωρα. Σε αυτή την κατηγορία τιμής παίρνεις ότι βρεις σε καλύτερη κατάσταση.
-
-
mrrobot wrote:
Τσεκαρέ το στην αντιπροσωπεία και ότι σου πουν.
- Οι γρατσουνιές σε αμαξι 26-17 χρονών είναι νομοτελειακό οτι θα υπάρχουν
- τα χλμ με προβληματίζουν, αλλά ακομα και 150 να είναι τα πραγματικά δεν είναι παράλογο, εως και λίγα τα λες!
Πολύ καλό τσεκάρισμα πρωτα και αν σου πουν οκ προχωρα. Σε αυτή την κατηγορία τιμής παίρνεις ότι βρεις σε καλύτερη κατάσταση.
Με προβληματιΖει ότι γράφει στο βιβλίο σέρβις μέσα σε παρένθεση ( διαρροή λαδιών κρεμαριερας )
Αυτός λέει δεν γνωρίζει κάτι, θα κοιτάξω για όχημα από έμπορα να δούμε..
-
Με βλέπω για seat ibiza 2005 1.4 101hp
137.000χλμ
Ατρακαριστο
Σε σχετικά καλή τιμή !!
Αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου