-
Η τετρακίνηση της τελευταίας γενιάς του CRV είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από την προηγούμενη. Μιλάμε για μέρα νύχτα.
Υπάρχουν και συγκριτικά βίντεο στο youtube.
Εννοείται ότι δεν είναι off roader. Δε το πας για crawling...
Μιλάμε για κατ ανάγκη κατανομή πίσω, χωρίς μπλοκέ, χωρίς άξονες κτλ. Ως softroader που θα πάει και λίγο παραπάνω από ένα από χωρίς τετρακίνηση είναι ό,τι πρέπει. Επίσης υπό συνθήκες η τετρακίνηση αυτού του τύπου βοηθά και στον δρόμο.
Ατσούμπαλο δε το λες με τίποτα. Εγώ από αυτά που είδα στο τεστ ντράιβ, ειδικά με τον ιδιοκτήτη στο τιμόνι, λέω και ξαναλέω ότι δεν πίστευα πως είμαι σε SUV. Φοβερό κράτημα και πάτημα, ακόμα και με το CVT
-
Επισκεψη bmw σημερα, καθως γιατι οχι. Μηδεν εμπειρια απο τα συγκεκριμενα, εκτος απο σκορπια reviews.
Αφορμη η grand coupe 2 + test drive αλλα τελικα δεν οδηγησα τιποτα! Σαν πρωτη επισκεψη ηθελα να τσεκαρω και το χ1 (χ2), οποτε επι μιαμιση ωρα ουσιαστικα συνομιλια μονο. Μου τα παρουσιασε και τα τρια οποτε
- gc 2, σε ασπρο και γριζο που ειχαν δεν με εντυπωσιασε και τοοσο πολυ οσο φαινεται στις φωτο. Μπροστα δεν μου αρεσε τοσο πολυ οσο πισω που δειχνει πιοο..αντρικο. Παντως, πολυ συγχρονο με το infotainment καινουργιο τους.7 ιντσες ειναι υπεραρκετες btw. Καντραν λεντοειδη αναλογικο με display στην μεση.ντεμι πραγματα.
Μου ανεφερε πως αν θελεις μπλιμπλικια και σαρεσουν τετοια, εισαι εδω. Sportline advanced η προσφορα τους στα 37κ, πεφτω 31 με την απαλαγη. Δυνατο εξοπλιστικα με ολα τα απαραιτητα. Λεντ, ναβι,φωτισμο,σπορ καθισματα, παρκ assist, cc., auto. 1,5 βενζινη. Καταναλωση ενα 8 το χει μαλλον ευκολα.
Χωροι, μπροστα μια χαρα, χαμηλο καθισμα, πισω σε πλατος κομπλε, εχει μεγεθος της προηγουμενης 3ρας ειπε, ουσιαστικα πλησιαζει c κατηγορια αν και δεν του φαινεται. Γονατα και κεφαλι δεν το λες και σαλονι, 1,75 ειμαι καμια 3_4 ποντους αερα κεφαλι, 10 γονατα. Οταν κοιτας εξω, δεν κοιτας εξω αλλα την κολωνα . Αποσκευες decent 400+ αλλα σενταν.
Brb.
-
- x1.οικογενεια. τεραστιο πορτμπαγκαζ. Χωροι να φαν και οι κοτες. Χανει σε εμφανιαη απο το χ2 imho. Μπροστα η ολη φαση δειχνει τα χρονακια της vs gc 2. Δεν επαιξα με την μικρη οθονουλα αλλα δεν ειναι ουτε καν touch. Προσφορα που τρεχει
Xline advanced στα 37 +(βενζινη) που εχει φουλ χρωμια, ηλ αποσκευες (κλαιν), λεντ, cc, auto,18 ρες, ημιδερμα (ωραιο). Πεφτω 31. Ετοιμοπαραδοτα +2000 εκπτωση.( στην κρισιμη ερωτηση αν τα ατελωνιστα που θελω θεωρουνται ετοιμοπαραδοτα δεν. Πηρα απαντηση πληρη. Μονο οτι η εκπτωση θα ειναι μικροτερη.
Τον ρωτησα αν τρεχει η ιδια προσφορα για εκδοση connected ( για καλυτερα συστηματα) μου ειπε οχι. Χμμ.
Πετρελαιο ακριβως τα ιδια αλλα πιο ακριβο ~2000€. Καπου εκει.
Brb.
-
- χ2. Εδω με επιασε στον υπνο, δν ειχα δει τπτ απο τιμες. 16d auto, m pack (10k μου ειπε το κοστολογουν), αλκανταρες, φωτισμοι, λεντ, 19ρες (.....), ηλ αποσκευες, cc. H οθονουλα επιμενει :). Εντυπωσιακοτατο θα ελεγα. 37-> 31κ και παλι.
Νομιζω πως το συγκεκριμενο ειναι η μεση και η καλυτερη λυση. Σπορτιφ, χωροι. Για td αυτο θα δοκιμασω απο βδομαδα.
Αυτα.
-
- x1.οικογενεια. τεραστιο πορτμπαγκαζ. Χωροι να φαν και οι κοτες. Χανει σε εμφανιαη απο το χ2 imho. Μπροστα η ολη φαση δειχνει τα χρονακια της vs gc 2. Δεν επαιξα με την μικρη οθονουλα αλλα δεν ειναι ουτε καν touch. Προσφορα που τρεχει
Xline advanced στα 37 +(βενζινη) που εχει φουλ χρωμια, ηλ αποσκευες (κλαιν), λεντ, cc, auto,18 ρες, ημιδερμα (ωραιο). Πεφτω 31. Ετοιμοπαραδοτα +2000 εκπτωση.( στην κρισιμη ερωτηση αν τα ατελωνιστα που θελω θεωρουνται ετοιμοπαραδοτα δεν. Πηρα απαντηση πληρη. Μονο οτι η εκπτωση θα ειναι μικροτερη.
Τον ρωτησα αν τρεχει η ιδια προσφορα για εκδοση connected ( για καλυτερα συστηματα) μου ειπε οχι. Χμμ.
Πετρελαιο ακριβως τα ιδια αλλα πιο ακριβο ~2000€. Καπου εκει.
Brb.
Έπεσες σε ασχετο πωλητή. Αν ενδιαφέρεσαι πάρε τηλέφωνο Σφακιανάκη ή Σπανο Αθήνα να σου πουν. Και ηλεκτρονικά υπάρχουν τα διαθεσιμα μοντέλα της προσφοράς στα οποία περιλαμβάνεται κανονικά και η connected advanced και προφανώς θα σου ξεκαθαρίσουν και τα ατελώνιστα που θες ή πως θα πάρεις την απαλλαγή σου.
Επιμενω στην connected advanced επειδή βλέπω ότι θες οθονες και ψηφιακά.
Έχει μαμά Navi, car play, οθόνη touch 8,8, εκτεταμένο πινακα οργάνων με 5,1 οθόνη ψηφιακών ενδείξεων.
Σε σχέση με την xline δεν έχει το σαλόνι και τα φιλέτα δερματινης στο ταμπλω, τους προβολείς ομιχλης και τα χρωμια απέξω (γρίλιες, πλαίσια, μαρσπιέ)στα πετρέλαια ο εξοπλισμός είναι χειρότερος γιατί το μοτέρ είναι ακριβότερο, οποτε στην αντιστοιχη connected δεν δίνουν led για παράδειγμα
Οι χώροι σούπερ .
Η Χ2 καλη μεν αλλά με λιγότερους χώρους και ελλειψη πακέτου με οθονες κλπ . Αλλιως το Μ πακέτο είναι άψογο πλην 19αρας που θα είναι έξοδο .
-
Η 19ρα ποναει, αγνωστο ποσο σκληρο θα ειναι. Απο οθονες μου λεει μια, οκ θα φτιαξουμε ενα για παραγγελια και παει και βαζει ena inovation pack 4000.. πανω στην προσφορα.οτι να ναι.
Αν γινεται αυτο δεν ειναι ασχημα γτ μπορεις να παρει κομματι κομματι. Ακου λεει heads up display..
-
Πονάει στην αλλαγή ελαστικών.
Αλλιως το Μ πακ έχει Μ αναρτήσεις που είναι καλύτερες από τις απλές.
Υπάρχουν και ηλεκτρονικές που απόσβενουν τα πάντα.
Βασικα αν έχεις κάποια απαλλαγή βολεύει να ανέβεις και σε ειδική παραγγελία.
Μπες στον configurator ξεκινα με το advanced πακ που σου αρέσει για να κερδίσεις από την έκπτωση του πακέτου και πάνω σε αυτό πειραματισου με τυχόν έξτρα που έχει πάμπολλα.
τα έτοιμα επιδοτούμενα ουσιαστικά πακέτα advances είναι λόγω φόρων. Αν δεν έχεις τέτοιο θέμα χτίζεις πάνω σε αυτά και κερδίζεις και περισσότερη έκπτωση από τον έμπορο γιατί μεγαλώνει και αυτός το δικό του περιθώριο.
Είναι πια τέχνη να φτιάξεις σωστά bmw.
Επίσης για τη Χ2 αν πας σε ειδική παραγγελία πρόσεχε γιατί κυκλοφορεί άμεσα η facelift χωρίς και αυτή τα εκνευριστικά στρογγυλά ομιχλης. -
Τις 19αρες τις ανταλλάσσεις αμεσως με 18ρες ή 17αρες , δεν ειναι εκει το θεμα. Εγω πιστευω, οτι αν σου αρεσει το γκαζι, αυτα τα αμαξια ειναι αργα (με τα συγκεκριμενα μοτερ).
-
συμφωνώ αλέξανδρε, το θέμα είναι ότι εδώ προκύπτει κάποιο value τουλάχιστον έτσι όπως νομίζω ότι είναι.
η προσφορά τους στην χ2 μου βγαίνει 31κ έτσι? Προσθέτω κάμερα (423)/ ντεπόζιτο (53)/ μεγάλη οθόνη (423)/ ηλ. απόσβεση (159) η τελος πάντων παρόμοια πράγματα. να πάει 32000+? και θεωρώ πως θα υπάρξει και έξτρα έκπτωση είτε σε λεφτά είτε σε σερβις.
Δες τώρα ακριβώς τα ίδια πράγματα στον διαμορφωτή τους
https://configure.bmw.gr/el_GR/configid/x3n6p6v3
(50000!)
Ναι, θα σέρνεται αλλά αν είναι έτσι όπως τα έγραψα πιο πάνω, μετα βλέπεις και χαρτογράφηση. φανταζομαι πως γίνεται.
τέσπα φιλολογικά όλα αυτά γιατι και τα 30 31 είναι σούπερ ταβάνι,και συντήρηση φοβίζει πολύ.
-
Μωρε η τιμη καλη μπορει να ειναι, ειναι αυτο που θες ομως? Γιατι και νταλικα μπορει να σου δινουν με 30% εκπτωση, τι να την κανεις ομως?
Το remap, οσο εχεις εγγυηση, ξεχνα το .
-
Μωρε η τιμη καλη μπορει να ειναι, ειναι αυτο που θες ομως? Γιατι και νταλικα μπορει να σου δινουν με 30% εκπτωση, τι να την κανεις ομως?
Το remap, οσο εχεις εγγυηση, ξεχνα το .
Σοφά μίλησες Γέροντα!
πρέπει να είμαστε και λίγο μέσα στις δυνατότητές μας και τις ανάγκες μας.
-
Καλησπέρα.
μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η απαλλαγή και πετυχενει τέτοιες τιμές στην bmw
-
Καλησπέρα.
μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η απαλλαγή και πετυχενει τέτοιες τιμές στην bmw
Τρεχει μια προσφορα για χ1/χ2 και ταυτοχρονα εχω απαλαγη απο τελη ταξινομησης λογω αναπηριας τεκνου εως 1600. Τα ιδια ισχυουν και για τριτεκνους. Τα οποια τελη κυμαινονται αναλογα με τον εξοπλισμο και αρχικη τιμη προ φορων.
Π.χ civic προ φορων 20000+ φπα 4500+ τελη ταξ. 3500= 28000-3500= 24500 τελικη καπως ετσι παει.
-
Οσον αφορα τα bmw, οι προσφορες τους ειναι για ετοιμοπαραδοτα και αρκετα μπερδεμενα. Μεχρι και με χιλιομετρα πανω εχουν.
Για την χ2 φανταζομαι, σαρωθηκε ολη η ελλαδα απο εκθεσιακα m pack, ( δν θα εχουν πουληθει και πολλα τετοια στα 48 που εβγαινε) + ερχεται facelift νομιζω.
-
Οσον αφορα τα bmw, οι προσφορες τους ειναι για ετοιμοπαραδοτα και αρκετα μπερδεμενα. Μεχρι και με χιλιομετρα πανω εχουν.
Για την χ2 φανταζομαι, σαρωθηκε ολη η ελλαδα απο εκθεσιακα m pack, ( δν θα εχουν πουληθει και πολλα τετοια στα 48 που εβγαινε) + ερχεται facelift νομιζω.
X2 Mpack πουλιεται μήνες τώρα στα 37..
Πουλησε πολυ και από leasing!
Προφανως δεν θα εχουν ετοιμοπαραδοτα λογω εξαντλησης αποθεμάτων και facelift!
-
bolt wrote:
X2 Mpack πουλιεται μήνες τώρα στα 37..
Πουλησε πολυ και από leasing!
Προφανως δεν θα εχουν ετοιμοπαραδοτα λογω εξαντλησης αποθεμάτων και facelift!
σου έστειλα mail.
-
Γυρισα απο. Πεζω. 3008 gt line auto diesel, 28000, με την απαλλαγη και summer sale.
Παραγγελιες για καινουργια δν δεχονται και εχουν μεινει δυο ατελωνιστα..
-
Γιατί δεν δέχονται παραγγελίες;
Η τιμή πολύ καλή αν δεν σε χαλαει το ότι βγαίνει fl. DS ρώτησες;
-
δεν δέχονται γιατί λέει, δεν είναι σε πλήρη εργασία το εργοστάσιο και δεύτερο μήπως περιμένουν το fl και ξεκινήσουν την παραγωγή καυθειαν εκεινου. ναι καλή προσφορά, δεν με πειράζει το fl. Με χάλασε φυσικά κόστος ελαστικών, 600€ λέει για τα m/s....
Ds δεν ρώτησα να σου πω, τα φοβάμαι λίγο τα πριμιουμ και δη καινούργια εταιρία. Μάλλον θ α πάρω ενα τηλέφωνο Αθηνά, εδώ ρώτησα bmw, δεν θα κολλήσω.
A, πήρα και σφακ τηλ, x2 29k μου είπε. Εκεί έχω ζήτημα με ζάντες 19ρες ... Και ανάρτηση που φαίνεται σκληρή η Μ.
-
οποτε, φτάνοντας προς το τέλος
1)civic 1,5 sport plus (κινητήρας,fun,αξιοπιστία, εξοπλισμός,decent χώροι) 24500
Αρνητικά, όχι η καλύτερη ηχομονωση.
- 3008 1,5 diesel auto gt line ( εξοπλισμός, χώροι, καναλωση) ~28000
Αρνητικά, κόστος,ημιακαμπτος, κόστος ελαστικων
3)x2 16d auto m pack ( σήμα, χώροι,καταναλωση) ~29000
Αρνητικά, κόστος, 19ρες, συντήρηση
Ερωτηματικό: kuga/ds μάλλον στην άκρη
Σταθερά σιβικι μπροστά. Τα γράφω για να τα ξαναδιαβαζω.
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις