-
Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Το αυτοκίνητο κινείται και εκτός πόλης. Στη διάσταση 175/65/14 τι έχετε να προτείνετε?
Αυτή τη στιγμή φοράει τα falken 110 αλλά ο φίλος που τα είχα πάρει πλέον δεν μπορεί να φέρει falken. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή ίσο με τα falken? -
@ababa641 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Το αυτοκίνητο κινείται και εκτός πόλης. Στη διάσταση 175/65/14 τι έχετε να προτείνετε?
Αυτή τη στιγμή φοράει τα falken 110 αλλά ο φίλος που τα είχα πάρει πλέον δεν μπορεί να φέρει falken. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή ίσο με τα falken?Θα πρότεινα:
Bridgestone T005
Toyo proxes comfort
Pirelli p1 -
@thodoris91 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Θα πρότεινα:
Bridgestone T005
Toyo proxes comfort
Pirelli p1Τα Bridgestone ήθελα αλλά δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα σε αυτή τη διάσταση όπως και τα Toyo.
Τα pirelli δεν τα είχα κοιτάξει, αλλά απο οτι βλέπω έχουν Β σε βρεγμένο. -
Τα pirelli δεν τα είχα κοιτάξει, αλλά απο οτι βλέπω έχουν Β σε βρεγμένο.
Για ηρεμη οδηγηση μια χαρα ειναι.
-
Τελικά ο λαστιχάς μου είπε οτι καλύτερο θεωρεί το continental ultra contact και θα μου περάσει αυτά με 300€. Του είπα "βάλε οτι θα έβαζες στην γυναίκα σου" εύχομαι να την αγαπάει την γυναίκα του...
-
Τελικά ο λαστιχάς μου είπε οτι καλύτερο θεωρεί το continental ultra contact και θα μου περάσει αυτά με 300€. Του είπα "βάλε οτι θα έβαζες στην γυναίκα σου" εύχομαι να την αγαπάει την γυναίκα του...
Ευτυχώς δεν του είπες να σου βάλει ότι θα έβαζε στην πεθερά του, θα ήσουν με ling long τώρα…
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]