-
Η Active δεν έχει ούτε προβολείς ομίχλης ούτε φώτα ημέρας led. Στο φυλλάδιο τους όμως λέει αλλά...
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να γράψουν με σαφήνεια τι είναι αυτό για το οποίο ζητάνε 1000ε προκαταβολή;
-
Πριν λιγες ημερες στο site τους ελεγε οτι η Styλε εχει και εκδοση 4Χ4, αυτο παει το βγαλανε , Παντως η προπωληση παει καλα , σημερα ειχα παει τη ''γριουλα'' μου για service και επιασα κουβεντα με τα παιδια του συνεργειου και μου λενε εχουν ηδη κλεισει 20 κομματια οι πελατες.Τωρα τι θα φερουν και με τι εξοπλισμο ο Θεος και η ψυχη τους!!
-
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά και δεν το γράφω ειρωνικα αλλά μου έκανε εντύπωση.,ειδα ροπή 207Nm στο hybrid ενώ η Corolla και το chr 1.8 έχουν 142Nm γιατί?
-
Λογικά στην μια περίπτωση ειναι η συνολική ροπή και στην άλλη μόνο του θερμικού κινητήρα.
-
Έχεις προσωπική εμπειρία; Ρωτάω γιατί είμαι καινούργιος στο φόρουμ και δεν ξέρω τι εμπειρίες έχει καταγράψει κάθε συμμετέχων.
Ναι, με yaris 1,5 hybrid. Είχα οδηγήσει παλιότερη υλοποίηση όπου δεν μου άρεσε ο τρόπος που λειτουργούσε. Πολύ νωθρός κινητήρας και οικονομία μόνο σε μποτιλιάρισμα. Αυτό το καινούργιο δεν είναι έτσι. Συνολικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο!
-
Δεν έχει καμία σχέση το νέο με το προηγούμενο Γιάρις, ούτε στην υλοποίηση του υβριδικού συστήματος ούτε σαν αυτοκίνητο (πάτημα, άνεση ανάρτησης, ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά). Είναι η μέρα με τη νύχτα, 200% βελτιωμένο. Είναι η 1η φορά που οδήγησα υβριδικό και αισθάνθηκα την αίσθηση της επιτάχυνση και ότι το γκάζι που πατάω ανταποκρίνεται σε επιτάχυνση και όχι μόνο θόρυβο! Για εμένα καλύτερη υλοποίηση και από το 1.8 της Κορόλα.
-
Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλά:
Το πρωί τους έστειλα μνμ όπου τους επεσήμανα τη διαφορά ανάμεσα στον διαμορφωτή και το φυλλάδιο τους σχετικά με τα φώτα ημέρας λεντ για την Active.
Τώρα ο διαμορφωτής τα περιλαμβανει. 'Πείραξαν' μάλιστα και την αντίστοιχη φωτό.
Σωστοί...
Αν έβαζαν βέβαια και προβολείς ομίχλης θα ήταν ακόμα καλύτερα
-
Τι χρόνους παράδοσης έχουν δώσει για όσους παραγγείλουν μετά τον Σεπτέμβρη;
Ευχαριστώ.
-
Τι χρόνους παράδοσης έχουν δώσει για όσους παραγγείλουν μετά τον Σεπτέμβρη;
Ευχαριστώ.
Κανείς δεν ξέρει, γιατί αλλάζουν συνεχώς λόγω της έλλειψης chip. Αυτή την στιγμή είναι με ερωτηματικό στους 4-6 μήνες (έτσι μου είπαν εμένα τουλάχιστον). Εξαρτάται φυσικά και από έκδοση και χρώμα, γιατί μπορει να σε καλύπτει κάποιο από αυτά που θα έρθουν έως το τέλος του έτους - εαν βρεις κανένα που δεν έχει πουληθεί.
-
Με οσα ειδα στο διαμορφωτη, καλως η κακως μονο η Active αξιζει, βαρια βαρια και η Active plus αν εισαι γαλαντωμος.
Το εσωτερικο δεν αλλαζει σχεδον καθολου στις μεγαλυτερες εκδοσεις (και τα ημιδερματινα καθισματα κακογουστα με αυτες τις γραμμες κατεμε).
Τα full led δεν αξιζουν εμφανησιακα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο, και εφοσον η active εχει ηδη την 8αρα οθονη και τα υφασματα στις πορτες δεσκολευομαι να δικαιολογησω ακομα και το χιλιαρικο της active plus.
Αν δεις το ποτηρι μισογεματο, το αυτοκινητο παρεχεται σε μια πολυ καλη βασικη εκδοση σε εξαιρετικη τιμη.
Αν το δεις μισοαδειο, και εγω πχ που εχω λιγο παραπανω budget και θα ηθελα λιγο πιο ποιοτητα εσωτερικα η και κανενα BLIS, δε μου τα δινει σε καμια εκδοση πρακτικα, αξομα και σε αυτες που ειναι εκτος παιχνιδιου λογω υπερογκης τιμης.
-
Όπως το είχα γράψει. Μέχρι active plus και ειναι μια χαρά.
-
Θες Active Plus για τα φώτα LED. 2021 (2022 σε λίγο) με φώτα αλογόνου είναι απλά απαράδεκτο!
-
Η active plus έχει αλογόνου.
-
Κι εγώ συμφωνώ. Παρόλο που στην Active τσιγκουνευτηκαν κάποια πράγματα νομίζω ότι είναι σε καλή τιμη. Και ο πινακας οργάνων συμπαθητικός.
+3 χιλιάρικα για τη Style νομίζω είναι πολλά.
BLIS τι είναι;;;
-
Η active plus έχει αλογόνου.
Έχεις δίκιο, δικό μου λάθος! Την μπέρδεψα γιατί νόμιζα ότι είχα βάλει Active - Active Plus - Style στην σύγκριση, αλλά τελικά ξεκίνησα από Active Plus. Οπότε διορθώνω, από Style και πάνω (για εμένα) έχει νόημα μόνο. Οτιδήποτε πιο κάτω, έχει αποκλειστεί κατευθείαν. Αλογόνου στην σημερινή εποχή και ειδικά στην Ελλάδα, το θεωρώ έγκλημα.
BLIS τι είναι;;;
Blind Spot Information System = σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου = αναβοσβήνει φωτάκι στους πλαϊνούς καθρέπτες να σε ειδοποιήσει για όχημα που είναι πίσω/πλάι σου και δεν φαίνεται στον καθρέφτη.
-
Άραγε η active plus θα παίρνει κάνα σετ ποιοτικά αφτερμαρκετ Led ή δεν είναι για πειράματα λόγω υβριδικου συστήματος;
Θεωρα τα παραπάνω λεφτά για τη style υπερβολικά και μόνο τα Led μου λείπουν.
-
Από την αρχή το είπα, Style και πάνω. Απορώ δηλαδή που μιλάτε για Active. Μην πω ότι και από την Style λοιπόν 2-3 βασικές λεπτομέρειες.
-
Georgemit, ανάλογες σκέψεις κάνω κι εγώ. Η active:
Led φώτα ημέρας έχει.
Νομίζω ότι λάμπες led στα φώτα πορείας θέλει πατέντα για να χωρέσουν οπότε καλύτερα όχι.
Προβολείς ομίχλης δεν έχει καθόλου. Περνάν άραγε στην αντιπροσωπεία ως έξτρα ή μπορεί να τα τερασει ο ηλεκτρολόγος της γειτονιάς; Και σ'αυτήν την περίπτωση μήπως επιρρεαστει η εγγύηση;
-
Τι πατέντα θέλουν οι λάμπες led. Έχουν εξελιχθεί οι λάμπες Led. Για ψάξτε το πρώτα μη πάτε σε τζάμπα εκδόσεις.
Για μένα αν έχει led εργοστασιακά δνε απαιτειται να πας πιο παν σε ένα τέτοιο οχημα. Οι αισθητικές επεμβάσεις είναι για ένα εξάμηνο, κανείς δνε τις δίνει σημασία πάρα αυτός που τις πλήρωσε.
-
Για μένα αν έχει led εργοστασιακά δνε απαιτειται να πας πιο παν σε ένα τέτοιο οχημα. Οι αισθητικές επεμβάσεις είναι για ένα εξάμηνο, κανείς δνε τις δίνει σημασία πάρα αυτός που τις πλήρωσε.
Έτσι είναι. Αλλά αυτό λέμε, για εργοστασιακά LED (αναφέρομαι στα πορίας, όχι στη ημέρας που έχουν όλα και όλοι) πρέπει να πάς στην Style και πάνω, οπότε η τιμή ανεβαίνει.
Για εμένα, μια σωστή έκδοση έχει €28Κ, αλλά αυτός είμαι εγώ και ξέρω ότι είμαι μειοψηφία...άντε να είναι 5% οι πωλήσεις αυτών των εκδόσεων!
Toyota Yaris Cross