-
Ο ιταλος δεν το μετρησε επιταγχυνση με obd μετρηση. Σιγα την αξιοπιστια του, εδω μια μοναδικη εταιρια σαν την λαντσια εκλεισε λογω αξιοπιστιας, θα μας πει για τα νουμερα. Προσωπικοτητα.
Πφφφ
Στα ιαπωνικα ετσι ειναι παντα, τεσπα θα το δουμε στην πραξη
-
Κ 9 να είναι βρε συ είναι πολύ γρήγορο. Δεν νομίζω όμως ότι απευθύνεται σε γκαζοφονιαδες ή σε άτομα που λατρεύουν τη σπορτ οδήγηση. Ένα πολύ πρακτικό αυτοκίνητο πόλης είναι που η τιμή του το βάζει αντιμέτωπο με πολλά και διαφορετικά Ευρωπαϊκά οχήματα, οπότε χάνει πωλήσεις πανταχόθεν!
Ίσως η πρακτικοτερη σειρά αυτοκινήτων που υπήρξε ποτέ πάντως.
-
Ναι ειναι στην τιμη ενος golf ....σιγα τα αυγα δηλαδη.
Δεν θα με χαλουσε να αφηνα τα παιδια σχολειο. Αθορυβα με ηλεκτρισμο, με 2,8 και 3 λιτρα καταναλωσης οταν θα συμβαλει ο Μ.Ε.Κ στα 100χλμ, και με αυτοματο κιβωτιο.
Και μετα για δουλεια στην κινηση να κερνουσα ενα τσαγακι πρωινο στο φαναρι στον πιτσιρικα που ξεσηκωνει τον κοσμο με την ψευτοεξατμιση του. Τι basse classe, θεε μου.
Και μετα στο υπογειο παρκινγκ της εταιριας να το παρακαρα διπλα στου ceo διοτι ως μικροτερο δεν θα τον χτυπω στην πορτα του δικου του, και θα βγαινω ανετα λογω της καθετης κολωνας του a pillar.
Και αυτος δεν θα με κοιτα με κατεβασμενα τα γυαλια πιο κατω στην μυτη, οταν περνω μπροστα απο την τζαμαρια του, σκεφτομενος οτι 'αυτος ο μ@@2ς ειναι που μου εχει γ@@2σει την πορτα, αλλα δεν μπορω να το αποδειξω.'
Και εγω ολο χαμογελο θα τον χαιρετω απο μακρυα μιας και θα εχω πλεον μικροτερο αυτοκινητο.
Υ.γ η ιδια ιστορια βγαινει και με τα ford με το συστημα προστασιας της πορτας τους. Εχει πιο ωραιο τελος διοτι εκει θα ανοιγω με δυναμη την πορτα.
Συνεπως ο ανταγωνσιμος του jazz ειναι ΜΟΝΟ τα ford.
-
-
Ναι ειναι στην τιμη ενος golf ....σιγα τα αυγα δηλαδη.
Δεν θα με χαλουσε να αφηνα τα παιδια σχολειο. Αθορυβα με ηλεκτρισμο, με 2,8 και 3 λιτρα καταναλωσης οταν θα συμβαλει ο Μ.Ε.Κ στα 100χλμ, και με αυτοματο κιβωτιο.
Και μετα για δουλεια στην κινηση να κερνουσα ενα τσαγακι πρωινο στο φαναρι στον πιτσιρικα που ξεσηκωνει τον κοσμο με την ψευτοεξατμιση του. Τι basse classe, θεε μου.
Και μετα στο υπογειο παρκινγκ της εταιριας να το παρακαρα διπλα στου ceo διοτι ως μικροτερο δεν θα τον χτυπω στην πορτα του δικου του, και θα βγαινω ανετα λογω της καθετης κολωνας του a pillar.
Και αυτος δεν θα με κοιτα με κατεβασμενα τα γυαλια πιο κατω στην μυτη, οταν περνω μπροστα απο την τζαμαρια του, σκεφτομενος οτι 'αυτος ο μ@@2ς ειναι που μου εχει γ@@2σει την πορτα, αλλα δεν μπορω να το αποδειξω.'
Και εγω ολο χαμογελο θα τον χαιρετω απο μακρυα μιας και θα εχω πλεον μικροτερο αυτοκινητο.
Υ.γ η ιδια ιστορια βγαινει και με τα ford με το συστημα προστασιας της πορτας τους. Εχει πιο ωραιο τελος διοτι εκει θα ανοιγω με δυναμη την πορτα.
Συνεπως ο ανταγωνσιμος του jazz ειναι ΜΟΝΟ τα ford.
Και τα Skoda το έχουν, και το βάζεις κ έξτρα! Αλλά μου αρέσει το όλο concept! Ωραία τα λες. Ο εκδημοκρατισμός των επιδοσεων.
Δυστυχώς για τη Honda δεν είναι πολλοί σαν εσένα, και ούτε και εσύ σε βλέπω να το παίρνεις!
-
Εγω κολλησα με τη νεα c4 αλλα και το mokka, το μυαλο ομως λεει jazz
Στα 23 καφετια τα εχει ολα μα ολα, και τα παντα, στην ιδια τιμη βγαινει η life αν θυμαμαι καλα του golf mild hybrid με 130 αλογακια, χωρις φυσικα αυτοματο.
-
Στα 23 καφετια τα εχει ολα μα ολα, και τα παντα,
εκτος απο εμφανιση
-
Εχω την αισθηση οτι το αυτοκίνητο ως συνολο πρεπει να ειναι το καλυτερο αυτοκινητο και στo b αλλα και στο c segment.
Η εμφανιση δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, οντως, αλλα δεν ειναι ασχημο.
Υ.γ Στο πρωτο video που εξηγει το e:hev συστημα δειχνει πως το μοτερ γυριζει (σε χαμηλες στροφες) για να γυρισει την γεννητρια και να κινηθει με ηλεκτρικο μοτερ, αλλα εγω θυμαμαι στα ιαπωνικα videos πως παραλληλα φορτιζει ΚΑΙ την μπαταρια, δηλαδη η μπαταρια δεν φορτιζεται μονο απο το φρεναρισμα.
-
Καλα ενταξει δεν παιζεται το αυτοκινητο απο χωρους.
Δειτε στη μεση του video τους χωρπυς για τα γονατα του οδηγου.
Για παραδειγμα στο 18:32, Χωροι να κουνιουνται τα γονατα.....απολαυση
Σαν να οδηγεις D SUV φαινεται. Ετσι ηταν μεσα σε μια Χ5 που πηρα καποιες βολτουλες, κολυμπουσες με απλωτές
Επισης κλασικο χοντα ακομα και ο λεβιες του αυτοματου, ψηλα τοποθετημενος και κοντος λεβιες.
Αχ ρε Κουλα θα σε ξεπερασω μου φαινεται.
Edit,
Εδω, εκπληκτικη ορατοτητα φαινεται να εχει μπροστα, και οι χωροι για 1,85 υψος οδηγου αλλανκαι πισω επιβατων απλα τεραστιοι.
4 μετρα ετσι;
-
Εδω με αστικη μετακινηση, σε περιφεριακους δρομους και λεωφορους οπου θεωρητικα το hybrid συστημα του δεν ειναι στα καλυτερα του.
θυμιζει αρκετα τις νορμαλ δικες μας καθημερινες διαδρομες.
Καταναλωση: 3,1λιτρα/100χλμ
-
Νομίζω το Mokka θα είναι πολύ ποιό ελκυστικό και από τα 3. Μάλιστα, κάπως δεν πιστεύεις οτι ειναι Opel! Στα 23.000 μάλλον η C4 θα είναι ποιο value for money.
Φοβερό το Jazz, αλλά ελκυστικό δεν το λες..συμπαθητικο ναι.
-
Αμαν πια ρε Λαπ, έρωτα έχεις με δαύτο!
Έτσι μου ρχεται να σου πάρω ένα να στο στείλω δώρο!
(μινιατούρα, ε;)
-
Χαρηκα για λιγο, στο μινιατουρα με εχασες...
Edit καλα το c4 και εγω πιστευω πως θα ειναι κορυφαιο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια citroen....
-
Ρε συ Λαπ, αν είχε το Cross 23 χιλιάρικα οκ, αλλά το 'απλό' με 300λτ πίσω, που επαινούμε και τους χώρους (το μικρότερο πορτμπαγκάζ όοοολου του ανταγωνισμού) ... εκτός κι αν βάζουμε τη πεθερά στο πορτμπαγκάζ και τα πράγματα στο σηκωμένο magic seat. (Θα μου πεις 'έχεις πεθερά μαζι;' αλλά εντάξει, άλλη κουβέντα αυτή...
-
Ειληκρινα δεν ξερω πως μετρουν, με ποια μεθοδο και μεχρι ποιο υψος.
Δες εδω
https://car-me.jp/articles/15526
Σε κοκκινακι καλο ειναι
Αν ισχυει το 427 vda τοτε οπως εγραψα ξεκαθαρα φαινεται το καλυτερο αυτοκινητο σε δυο κατηγοριες, τουλαχιστον στα χαρτια
Δουβλινιε, απολαυσε με δικη σου ευθυνη.
-
The e:HEV system applies the expertise of the F1 team to ensure that the powertrain control unit provides the driver with the highest possible power and high efficiency in any driving mode.”
'The newly developed e:HEV system for the new JAZZ is designed for optimum fuel efficiency and fan-to-drive. 1.5-liter i-VTEC DOHC engine, lithium-ion battery, and intelligent It consists of two compact and powerful motors connected to a fixed gear transmission via a power control unit, which work in harmony to provide a smooth and direct response.
https://www.hondastyle-mag.com/2020/05/15/honda-jazz-inspired-by-formula-1-hybrid-expertise/
-
Ειληκρινα δεν ξερω πως μετρουν, με ποια μεθοδο και μεχρι ποιο υψος.
Δες εδω
https://car-me.jp/articles/15526
Σε κοκκινακι καλο ειναι
Αν ισχυει το 427 vda τοτε οπως εγραψα ξεκαθαρα φαινεται το καλυτερο αυτοκινητο σε δυο κατηγοριες, τουλαχιστον στα χαρτια
Δουβλινιε, απολαυσε με δικη σου ευθυνη.
Σε τι αναφέρεται το 427 ?
Ρε συ, προτιμούμε τα κινέζικα που θα έχουν πέραση και στο μέλλον, Ιαπωνικά ποιος κάθεται να μάθει αν δε διαβάζει manga, αυτοί σε 50 χρόνια θα χουν εξαφανιστεί...
Ο χώρος για να μεταφέρεις 1 ψυγείο κάθε 10 χρόνια καλός είναι, αλλά φαίνεται μικρό στο μάτι για να χωρέσει άνετα αποσκευές 4 επιβατών σε κανονική διαμόρφωση. Πόσο το μετράνε κανονικά;
-
Στα 20κ αν το δωσει στην απλη-χαμηλη εκδοση θα το παρω.Στα 23-26κ δεν υπαρχει περιπτωση γιατι μπαινει σε ευρος τιμης που υπαρχουν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ(εμφανισιακά τουλαχιστον ετη φωτος μπροστα απο τον κουβα Jazz Hybrid)
-
427 λίτρα χωρου απoσκευων με προτυπο μετρησης VDA
Εδω, λενε για 300 λιτρα, δεν ξερω με ποια μετρηση και μεχρι τι υψος μετρουν.
Δεν βαζεις μονο ψυγειο.
Βαζεις ποδηλατα χωρις να ξεβιδωνεις τις ροδες.
Βαζεις σανιδες ή βαρκουλες για την παραλια.
Βαζεις στρωματακι, πας παραλια η καποιο βουνισιο ξεφωτο με θεα και αραζεις μέσα, με παρεα....
Το τελευταιο μονο αποτελει λογω αγορας.
-
Παίρνεις Berlingo κ ξενοιαζεις..
Honda Jazz 2020 Hybrid