-
Γεια σας κοιτάω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και έχω βάλει 2 στο μάτι εσείς πιο μου προτείνετε?
Έχω δει ένα Audi A5 2.0 TDI (170 ps ) quattro. Kai Ένα Mercedes Benz Cla 1,6 βενζίνη ( 155 ps ).Είμαι 22 και πάω στα 23 εσείς πιο αυτοκίνητο μου προτείνετε?
Ποιο κατά την γνώμη σας είναι καλύτερο και γιατί?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας -
Γεια σας κοιτάω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και έχω βάλει 2 στο μάτι εσείς πιο μου προτείνετε?
Έχω δει ένα Audi A5 2.0 TDI (170 ps ) quattro. Kai Ένα Mercedes Benz Cla 1,6 βενζίνη ( 155 ps ).Είμαι 22 και πάω στα 23 εσείς πιο αυτοκίνητο μου προτείνετε?
Ποιο κατά την γνώμη σας είναι καλύτερο και γιατί?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας -
Εχεις δουλεια;;;;
-
οχι εχει sugarmom/sugardad. Τι σχεση εχει με την ερωτηση του φιλου?
-
Φυσικά και έχω αλλά δεν ξέρω που κολλάει αυτό η ερώτηση δεν είναι Troll μπορώ να σας στείλω και το Link από τα δύο αυτοκίνητα που έχω δει ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται γιαυτό δεν το έκανα)
-
Εγω θεωρω πως εχει....
Διοτι στα 22 αν εισαι χωρις δουλεια που να μπορεις να συντηρεις ποσο μαλλονννα αγορασεις και να κοιτας οικογενειακα αυτοκινητα των 45150 χιλ
Ε, κατι δεν ειναι και πολυ νορμαλ....να το πω ευγενικα
-
Νομιζω επιτρεπεται.... το θεμα της συντηρησης πρεπει να σκεφτεις παρα πολυ
-
πάνω κάτω και τα δύο στις ίδιες τιμές θα παίζουν έχω μια Mercedes E class w211 και πάνω κάτω ξέρω της τιμές αλλά από audi μπορεί να μου πει κάποιος ? Είναι καλό αυτοκίνητο αξίζει ?
-
Απο ποτε την εχεις;;;; εσυ την συντηρεις;;;;
Συγνωμη που ρωτω, μου κα ει εντυπωση;;;;
Μολις τελειωσες τις σπουδες σου φανταζομαι....
-
Την έχω από τα 19 μου στα στα 21 τελείωσα σπουδές τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και την συντηρώ μόνος μου.
-
Ωραιος....
Βαλε τις αγγελιες των αυτοκινητων
Τα διλιτρα εχουν και φορο πολυτελειας για 10 ετη απο την πρωτη αδεια....
-
-
-
Ένας υπεύθυνος να του ρίξει ενα ban ρε παιδιά. Είμαστε και μεσήλικες εδω μέσα.
Αστειευομαι..
-
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, μεταξύ των δύο, η επιλογή είναι εύκολη: Α5 !
Είναι αυτοκίνητο μια κατηγορία πάνω από την CLA, ως κατηγορία αμαξώματος. Επίσης και ο δίλιτρος TDi είναι μια κατηγορία πάνω από τον 1.6 βενζίνης της CLA. Και πιο δυνατός και πιο οικονομικός, όντας και γενικά αξιόπιστος.
-
Όντως και εγώ αυτό σκεφτόμουν απλά ήθελα να δω αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία με το audi A5.
Η αν έχετε ακούσει από βλάβες που βγάζει αυτό το μοντέλο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. -
Ο δίλιτρος TDi, όπως σου έγραψα, είναι αρκετά αξιόπιστος, με βάση αυτά που διαβάζω στον ξένο τύπο. Αν μπορείς μόνο απόφυγε να έχει κάνει την καμπάνια του dieselgate, καθώς από αυτήν έχουν προκύψει κάποια προβλήματα.
-
Mάλιστα οπότε προς Audi μεριά με βλέπω ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
-
Απο περιέργεια αν επιτρέπεται, αυτές οι αμαξάρες, πόσο επιπλέον θα στοιχίσουν για να έρθουν εδώ με πινακίδες κλπ?
-
γύρω στο ενάμισο χιλιάρικο νομίζω είναι ο εκτελωνισμός
Αγορά αυτοκινήτου