-
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
Oμάδα 1ο σερβις ετησιο με λαδάκια 0w8,καρτα καυσαεριων + φιλτρα υβριδικης + καμπινας που θελουν τι ποσο να περιμενω λέτε? Πάνω απο 280?
Εδω εχει αναλυση ανα αντιπροσωπεια...
Το εχει κανει ευκολο η Toyota. Της βγαζω το καπελο... -
@chrisk6 said in 2020 Toyota Yaris:
Oμάδα 1ο σερβις ετησιο με λαδάκια 0w8,καρτα καυσαεριων + φιλτρα υβριδικης + καμπινας που θελουν τι ποσο να περιμενω λέτε? Πάνω απο 280?
Το εχει κανει ευκολο η Toyota. Της βγαζω το καπελο...Σε ευχαριστω η αναλυση ειναι ανα χιλιομετρα με 0w20 λαδια και τυπικο προγραμμα. Θα κανω μοντα στο δικο μου
-
@chrisk6 said in 2020 Toyota Yaris:
Το εχει κανει ευκολο η Toyota. Της βγαζω το καπελο...Σε ευχαριστω η αναλυση ειναι ανα χιλιομετρα με 0w20 λαδια και τυπικο προγραμμα. Θα κανω μοντα στο δικο μου
Παιρνεις ενα σημειο αναφορας και απλα ριχνεις ενα τηλεφωνο να μαθεις τιμη με τα λαδια που θες. Ουτως η αλλως η τιμη ειναι γνωστη του εκαστοτε συνεργειου.
-
Εγινε το service το ετησιο στο yaris hatchback μονο τα λαδια κάνανε το 5λιτρο 135 ευρω! Δεν θυμαμαι τετοια χρεωση οταν δουλευα στο νεο κηφισο. Αλλαξανε και φιλτρο καμπινας και υβριδικης , ολα μαζι 250.
Οπως και να χει ολα καλα , αλλα μου φαινεται καποια πραγματα οπως φιλτρα πρεπει να τα αλλαζω μονος (ήδη τα ανοιξα και τα καθαρισα - φυσηξα στο 8μηνο οποτε δεν τα αλλαζα κιολας? ... χαζομαρα) και λαδια ενεος ή μοτουλ οπως κανουν 2-3 φιλοι τα πανε και χωρις θεμα τα βαζουν.
2020 Toyota Yaris