-
Γιατι ρε ρενακια δεν εχει λογικη αυτο που σας λεω....οταν δεν εχεις γνωσεις απο νομικα;;;;
Αν αρρωστησεις μακρυα απο εδω, δεν θα πας σε γιατρο;;;;; θα ψαχνεις τκ βιβλιο συμπτωματολογιας στο ιντερνετ και θα διαβαζεις χημεια για να βρεις το σωστο φαρμακο;;;;
Αν θες απλα να πεις την αποψη σου για τις αρρωστιες, την γενικοτερη εικονα πες την....αν ομως πας σε ειδικες ερμηνειες αυτων και αρχιζεις να το ψειριζεις το θεμα, καλυτερα δε θα ταν να τα πουν οι γιατροι;;;
Ερωτηση...ρενακια εισαι υπερ του εμβολιασμου;;;;
-
Έχω γνωρίσει πολλούς λογιστές, οικονομολόγους, τραπεζικά στελέχη κτλπ που επειδή γνωρίζουν και γράφουν σε σωστά ελληνικά, ενώ ταυτόχρονα έχουν λογική σκέψη, μπορούν να διαβάσουν-ερμηνεύσουν νομοθεσία πολύ καλύτερα από πολλούς δικηγόρους.
Η ιατρική δεν εφαρμόζεται από τα βιβλία. Μπορείς όμως μέσα από τα βιβλία να γίνεις άριστος δικηγόρος γραφείου. Μέσα από τα βιβλία όμως δεν θα γίνεις ποτέ άριστος μαχόμενος δικηγόρος. Αντίστοιχα άριστος γιατρός θα γίνεις ΜΟΝΟ μέσα από την πρακτική εφαρμογή.
-
Καλε μου ανθρωπε ειναι αλλο ο σχολιασμος και να λες καποιον πως η αποψη σου ειναι ασχετη , κακη αποψη, αμορφωτη αποψη.
Το αντικειμενο του επιθετου ειναι τα γραφομενα οχι η προσωπικοτητα του αλλου ως ανθρωπου ή οι αδυναμιες του.
και αλλο η μειωση που προσπαθεις να αποδωσεις σε μια εν γενη αδυναμία οπως δυσλεξια..ΦΥΣΙΚΑ και θα κανω οτι θελω....αν θεωρω πως με προσβαλεις ρατσιστικα θα σε αναφερω.
Αυτο λεγεται ρατσισμος....
Για παραδειγμα αν εσυ εισαι επιχειρηματιας και εχεις καποια κιλακια και πω πως αλλοι επιχειρηματιες ειναι οι σωστοι που δεν ειναι παχυσαρκοι (εννοω σαν εσενα) αυτο ειναι ρατσιαμός. Διοτι κρινω την αποψη σου και τις δυνατοτητες σου συμφωνα με το σωμα σου.
Τσπ...αν το κατάβες το καταλαβες.
-
Ακριβως ελεος
-
Kάνε ότι καταλαβαίνεις. Κάνε και το θύμα αν θες. Εγώ έγραψα κάτι ξεκάθαρο.
Αν ήθελα να σε μειώσω θα διόρθωνα τα ορθογραφικά σου. Οπότε πάρε ανάσα ξανασκέψου το.
Στο παρελθόν έχει γράψει μέλος για άλλο ότι ''γράφεις λαλακίες'' και έφαγε αποβολή. Δεν τον είπε λαλάκα.
Οπότε άσε τις ντρίπλες.
-
Lap, ολοι σου την πέφτουν (δεν έχει μείνει και άλλος...)
Να διευκρινίσω: Ως προς τα επιδόματα αναφέρω αυτό που λέγαμε και παλαιότερα. Ότι στην Ελλάδα η έννοια του 'αδύναμου' είναι πολύ πρόχειρα ορισμένη, ως εκ τούτου λεφτά δίνονται για κοινωνική πολιτική αλλά δεν πηγαίνουν (μόνο) εκεί που πρέπει. Άρα ότι και να λένε οι καμπύλες, η πραγματικότητα έρχεται και προσγειώνει την πολιτική των επιδομάτων σε ένα πενιχρό -3% στο επίπεδο φτώχειας. Συνεπώς έχεις δυσαρεστημένο και αυτόν που πληρώνει φόρους και αυτόν που τα δικαιούται αλλά στην τελική ως αποδέκτης παίρνει λιγότερα (αφού τα μοιράζεται με άλλους κατ' επίφασιν 'αδύναμους'). Αυτό δυστυχώς δεν βλέπω να το χειρίζεται και η ΝΔ η οποία πάλι θα πεταξει αδακρίτως χρήμα από το μπαλκόνι.
Για την φορολογία, αξιόλογες φορολογικές μειώσεις θα υπάρξουν παρόλο που επιδόματα συνεχίζουν να δίνονται. Αλλά για τους ΕΕ και μόνο. Τώρα αν οι καμπύλες σου λένε ότι αυτό είναι καλό γα την οικονομία δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι βλέποντας την καμπούρα μου φορολογική ελάφρυνση κάποιοι θα πάρουν, αλλά δεν είμαι εγώ.
-
Fiverg δεν ηθελα να το αναφερω για να μη χαλασω το forum για τα 5 ατομα που μου την πεφτουν συστηματικα να σας πω οτι ελαβα 22 ή 23 μηνυματα παλαιοτερα απο διαφορετικα μελη με χαρακτηριαμους, τερμα ρατσιστικους, για τους 5 αλλα δεν το αναφερω.
Μεχρι και παλαια μελη που ειχαν ετη να γραψουν, μπηκαν να μου δωσουν δικιο σε προαωπικα μνματα και να σχολιασουν με πολυ ασχημο τροπο τους συνομιλητες μου. Δεξιοι κεντρωοι και αριστεροι
Ελπιζω να εγινα κατανοητος, τσπ
Οχι δεν λεω οτι ειναι καλο...θεωρω πως πρεπει τα βαρη να μοιραζονται ....
Και οπως εχω πει συμφωνω μαζι σου να εξεταστουν απο τη αρχη ολα τα επιδοματα.
Γενικά φτωχια πεφτει αργα διοτι οι φτωχοι χρωστουν στα παντα...συνεπως τους δινεις ενα επιδομα και αποπληρωνουν καπως τη δεη κτλ...δεν σημαινει οτι φευγουν απο την φτωχεια.
Απο την αλλη μεχρι να αναπτυχθουν επενδυσεις, το χρεος τους και η φτωχεια τους θα φτασει σε απιστευτα επιπεδα....ειναι αρνητιμο σπιραλ
Σε επενδυσεις χαμηλης προστιθεμενης αξιας οι πρωτοι που πιανουν δουλεια ειναι οι ανειδικευτοι, οντως, αλλα απο τη αλλη δεν ερχονται ευκολα τετοιες επενδυσεις και οταν ερθουν αργουν πολυ να επιφερουν στην οικονομια μια σταθεροτητα...ως τοτε οι φτωχοι πεφτουν συνεχως
-
Εδω εχεις ενα point οντως....
Χαχαχα
-
Fiverg δεν ηθελα να το αναφερω για να μη χαλασω το forum για τα 5 ατομα που μου την πεφτουν συστηματικα να σας πω οτι ελαβα 22 ή 23 μηνυματα παλαιοτερα απο διαφορετικα μελη με χαρακτηριαμους, τερμα ρατσιστικους, για τους 5 αλλα δεν το αναφερω.
Μεχρι και παλαια μελη που ειχαν ετη να γραψουν, μπηκαν να μου δωσουν δικιο σε προαωπικα μνματα και να σχολιασουν με πολυ ασχημο τροπο τους συνομιλητες μου. Δεξιοι κεντρωοι και αριστεροι
Τώρα τα 3 άτομα έγιναν 5 που σε ενοχλούν.
Με τέτοια επιτυχία στο φόρουμ(22-23 μηνύματα στήριξης) μπορείς να βάλεις και υποψηφιότητα για δήμαρχος πάντως.
Εγώ τόσα μηνύματα δεν παίρνω ούτε στα γενέθλια μου...
Πριν λίγο με κατηγόρησες για ρατσισμό, για κάτι που δεν έκανα βέβαια...
Τώρα χρησιμοποιείς τα ρατσιστικά, που κάποια μέλη υποτίθεται έγραψαν για 5 συνομιλητές σου, ως επιχείρημα για να μας πεις ότι έχεις δίκιο, βάλεσαι και έχεις πολλούς υποστηρικτές. Και όλα αυτά που διαβάζουμε έχουν λογική και ειρμό...
Μέσα σε λίγα ποστ δλδ αυτοαναιρείσαι για ένα θέμα όπως ο ρατσισμός. Και μετά απορείς γιατί σου γράφω ότι είσαι μόνιμα σε σύνχυση.
-
Μπραβο insane, δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο.
Τα 'σωστα ελληνικα' για εμενα πηγαινε;;;;
Γραφω απο κινητο και γινοται πολλα λαθη, οχι απο pc με ορθογραφικο ελεγχο και την ευκολια του πληκτρολογιου...θεωρω πως καταντα ρατσιστικο πλεον διοτι το χρησιμοποιεις για να με μειωσεις, σαν να εχω μια εκ φυσεως αδυναμια εναντι εσου ...αν το ξανεπεις θα σε κανω αναφορα.
Απο αλλους το δεχομαι διοτι ειναι καλοπροαιρετοι, αν το πεις και εσυ καλοπροαιρετα τοτε πασο
Σε ευχαριστω πολυ
Μπραβο insane, δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο.
Τα 'σωστα ελληνικα' για εμενα πηγαινε;;;;
Γραφω απο κινητο και γινοται πολλα λαθη, οχι απο pc με ορθογραφικο ελεγχο και την ευκολια του πληκτρολογιου...θεωρω πως καταντα ρατσιστικο πλεον διοτι το χρησιμοποιεις για να με μειωσεις, σαν να εχω μια εκ φυσεως αδυναμια εναντι εσου ...αν το ξανεπεις θα σε κανω αναφορα.
Απο αλλους το δεχομαι διοτι ειναι καλοπροαιρετοι, αν το πεις και εσυ καλοπροαιρετα τοτε πασο
Σε ευχαριστω πολυ
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, δεν ξέρεις να διαβάζεις τι γράφει ο συνομιλητής σου. Συνέχεια άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις. Στο έχω ξαναγράψει.
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ. ΚΑΝΕ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Είναι ξεκάθαρο τι έγραψα και αν έγραψα αυτά που φαντάζεσαι ή όχι.
Αντιθέτως εσύ πριν μερικά λεπτά έχεις χιλιοπροσβάλει τους συνομιλητές σου με λέξεις όπως άσχετοι, έχουν το ακαταλόγιστο, είστε ασόβαροι κτλπ κτλπ. Και πας τώρα να το παίξεις θύμα για κάτι που δεν σου έκανα. Σύνελθε...
-
Ελα ντε και εγω επαθα πλακα...μου εστελναν ανθρωποι που δεν γραφουν στο τοπικ, δεν εχουμε μιλησει ποτε ως μελη.
Τσπ
Δεν το λεω για την υποστηριξη, δεν ειμαστε παιδακια, το λεω διοτι ειστε 5 θες 7, αντε 7 ατομα που την πεφτετε με ειρωνιες σε οτιδηποτε διαφορετικο απο εσας και σε καποια που ειναι τερμα λογικα....απλα για να την πειτε, ετσι σαν χομπυ.
Δεν λεω οτι εχω παντα δικιο...αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι αντικειμενικα λογικα....και εσεις ξεκινατε και σε αυτα τις ειρωνεις μεχρι στα ορια του ρατσισμου
Ο λογος που δεν γραφουν αλλοι με αλλη αποψη, δεν σε εχει βαλει σε υποψιες;;;;
Θελουν να γραψουν πολλοι...και μαλιστα μου ειπαν οτι θα ριξουν αγρια καντιλια και για αυτο δεν γραφουν...
Τσπ δεν θα αναφερω τιποτα παραπανω....για το θεμα αυτο.
Αν δεν ειχες ρατσιστικο σκοπο, τοτε το ξεχνω και εγω, παμε παρακατω.
Στο αλλο που λες ειπα το τι μου ειπαν...οχι οτι τα υιοθετω ουτε οτι σας τα λεω.
Απλα ηταν απαντηση στο οτι ολοι μου την πεφτουν...συνεπως ειμαι ο λαθος και εκτος μεσου ορου. Αυτο ειχε αυμβει αρκετες μερες πριν αλλα φυσικα ειπα να μη το πω. Μεχρι που εμμεσα προκληθηκα απο τον fiverg ...
Δεν λεω κατι κακο για εσενα fiverg ...μην αρπαχτεις.
Τσπ τελος το θεμα.
-
Γιατι ρε ρενακια δεν εχει λογικη αυτο που σας λεω....οταν δεν εχεις γνωσεις απο νομικα;;;;
Αν αρρωστησεις μακρυα απο εδω, δεν θα πας σε γιατρο;;;;; θα ψαχνεις τκ βιβλιο συμπτωματολογιας στο ιντερνετ και θα διαβαζεις χημεια για να βρεις το σωστο φαρμακο;;;;
Αν θες απλα να πεις την αποψη σου για τις αρρωστιες, την γενικοτερη εικονα πες την....αν ομως πας σε ειδικες ερμηνειες αυτων και αρχιζεις να το ψειριζεις το θεμα, καλυτερα δε θα ταν να τα πουν οι γιατροι;;;
Ερωτηση...ρενακια εισαι υπερ του εμβολιασμου;;;;
Όποιος δεν είναι υπέρ είναι ηλίθιος, σηχτηρίζω όσους δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους και τα εκθέτουν σε κινδύνους χωρίς λόγο, είναι εν δυνάμει δολοφόνοι και ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει.
Έχεις μεγαλώσει παιδιά ? Έχεις ξενυχτήσει στο προσκέφαλο τους ? Έχεις τρέξει νυχτιάτικα στο νοσοκομείο με την ψυχή στο στόμα ? Έχεις χώσει κανένα στη μπανιέρα με υψηλό πυρετό με εντολή γιατρού ? Αν δεν τα έχεις κάνει δεν δικαιούσαι να μιλάς, πόσο μάλλον να κουνάς το δάχτυλο και να αράζεις θεωρείες.
Επίσης τις πονηρές και άσχετες ερωτήσεις σου έχω πει να τις λες αλλού, όχι σε μένα, βαρέθηκα όποτε στριμώχνεσαι και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και να γίνεσαι συγκαταβατικός.
-
Γιατι δεν δικαιουμε....εγω δεν ημουν παιδι;;; δεν αρρωστησα ποτε μου;;;..
Εγω ημουν το αντικειμενο ολων αυτων που λες, ως παιδι...οπως και εσυ ησουν παιδι καποτε και ησουν αρρωστος καποτε.
Οπως και αλλοι ειναι γονεις οχι μονο η αφεντια σου...
Στο επιστρεφω και εγω επισης, τις πονηρες επισημανσεις σου, πως μονο εσυ εχεις πειρα στη ζωη, αλλου οχι σε εμενα
Εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου και τις δικες σου εμπειριες γυρω απο τον μικροκοσμο σου το μετρο συγκρισης σε ολα τα θεματα, πες το μας να το ξερουμε εκ των προτερων πριν μιλησουμε για κατι.
-
Να πούμε ότι το 'ωραίο' ειναι ότι εναντίον των παιδιών των μεταναστών στα σχολεία πρωτοστατούν μέλη του 'ανιεμβολιαστικού' κινήματος διότι φοβούται ότι 'μη εμβολιασμένα παιδιά' θα φερουν αρρώστιες που θα κολλήσουν τα δικά τους (τα οποία δεν θέλουν βέβαια να εμβολιάσουν και επαφίενται στο γεγονός ότι οι πολλοι άλλοι εμβολιάζουν τα δικά τους εμποδίζοντας την διασπορά των αρρωστιών!).
Παράλογο;
(Πάντως τα παιδιά από την Συρία απολάμβαναν υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών και εμβολιάζονταν κανονικότατα).
-
Γιατι δεν δικαιουμε....εγω δεν ημουν παιδι;;; δεν αρρωστησα ποτε μου;;;..
Εγω ημουν το αντικειμενο ολων αυτων που λες, ως παιδι...οπως και εσυ ησουν παιδι καποτε και ησουν αρρωστος καποτε.
Οπως και αλλοι ειναι γονεις οχι μονο η αφεντια σου...
Στο επιστρεφω και εγω επισης, τις πονηρες επισημανσεις σου, πως μονο εσυ εχεις πειρα στη ζωη, αλλου οχι σε εμενα
Εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου και τις δικες σου εμπειριες γυρω απο τον μικροκοσμο σου το μετρο συγκρισης σε ολα τα θεματα, πες το μας να το ξερουμε εκ των προτερων πριν μιλησουμε για κατι.
Πάλι είσαι εκτός θέματος ? Αρχίζω να παραξηγώ την κρίση σου.
όταν ήσουν παιδί και κυρίως εγώ σαν μεγαλύτερος δεν υπήρχε αυτή η ηλίθια μόδα του μη εμβολιασμού, οπότε οι γονείς μας φρόντισαν και μας εμβολίασαν και καλά έκαναν, η ερώτηση σου ήταν αν είμαι υπέρ του εμβολιασμού και σου απάντησα θετικά και επιθετικά γιατί το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει οι απαντήσεις επ΄αυτού να ταρακουνούν μπάς και ξυπνήσει κανείς που κοιμάται. Άρα το θέμα μας σύμφωνα με την ερώτηση σου δεν ήταν τι έκαναν σε εμάς οι γονείς μας, έτσι δεν είναι ? Άρα πάλι η μπάλα εκτός γηπέδου ?
Εσύ όταν κάνεις παιδί θα το εμβολιάσεις ? Και μιας και ανέφερες και άλλους γονείς, όσοι έχουν το μυαλό τους μέσα στο κεφάλι τους έκαναν και κάνουν αυτό που πρέπει, οι άλλοι ας τρέξουν περισσότερο, ας προσευχηθούν περισσότερο για να φύγουν τα μικρόβια και οι ιοί με την προσευχή, και ίσως να κλάψουν κιόλας αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τις προσευχές και τα ματζούνια.
-
λοιπόν έλεος το θέμα λέγεται πολιτική όχι λαπολογία έχει καταντήσει πολύ κουραστικό
+1
-
...Τη λύση δεν θα την δώσει η αστυνομία, τη λύση θα την δώσουν τα ίδια τα πανεπιστήμια με την αρωγή της αστυνομίας και μόλις καθαρίσει ο τόπος θα πρέπει να βρούνε δικές τους λύσεις περιφρούρησης για την άσκηση των πανεπιστημιακών τους καθηκόντων άπαντες, τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού από όπου και αν προέρχονται, αυτές οι καταστάσεις προέρχονται από μειοψηφίες, μειοψηφίες φοιτητών και καθηγητών που κάνουν άλλοτε τα στραβά μάτια από φόβο και άλλοτε γιατί οι ιδέες τους συμπλέουν αν δεν προέρχονται ενίοτε και από αυτούς και από τα γνωστά κόμματα του μπάχαλου που κατευθύνουν όλους αυτούς.,
Που σημαίνει ότι αν περιμένουμε τα ίδια τα πανεπιστήμια να δώσουν λύση, σίγουρα θα περιμένουμε για πάντα.
-
Έχεις μεγαλώσει παιδιά ? Έχεις ξενυχτήσει στο προσκέφαλο τους ? Έχεις τρέξει νυχτιάτικα στο νοσοκομείο με την ψυχή στο στόμα ? Έχεις χώσει κανένα στη μπανιέρα με υψηλό πυρετό με εντολή γιατρού ? Αν δεν τα έχεις κάνει δεν δικαιούσαι να μιλάς, πόσο μάλλον να κουνάς το δάχτυλο και να αράζεις θεωρείες.
Επίσης τις πονηρές και άσχετες ερωτήσεις σου έχω πει να τις λες αλλού, όχι σε μένα, βαρέθηκα όποτε στριμώχνεσαι και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και να γίνεσαι συγκαταβατικός.
Αυτο ρενακια μου ειναι πεταγμα της μπαλας, σε ρωτησα κατι διοτι ειχα απορια και το σκεφτηκα συμφωνα με την αποψη σου περι ειδικων.
Την απαντησες ευγενικοτατα,δεν μπορω να πω κατι μεμπτο, οκ...... αλλα δεν κρατηθηκες και εσυ το πηγες παραπερα.
Δηλαδη....κατηγορεις τους αλλους και τους απαγορευεις να εχουν αποψη, λες και εισαι το μετρο συγκρισης και το θεαφατο της ζωης, λες και αυτα που εκανες δεν τα εκανε κανεις αλλος...
Συγκαταβατικος γινομαι διοτι σε σεβομαι....
Τσπ παμε παρακατω.
-
Πολύ σωστά τα γράφεις.
Ειδικότερα για τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αν κρίνω από την δική μου εμπειρία, εκτός από τον άκρατο κομματισμό, πολλοί (καθηγητές και διοικητικό προσωπικό) είχαν στήσει ακραία παραμάγαζα μέσα στην σχολή και φαγοπότι χρημάτων.
Και όταν λέω παραμάγαζα εννοώ ότι έκαναν μέχρι και εμπόριο υλικών αγαθών. Οι καλύτεροι 'πελάτες' πέρναγαν μαθήματα χωρίς καν εξετάσεις.
Για ένα χρόνο περίπου, ασχολήθηκα επαγγελματικά και εγώ μέσα σε εργαστήριο της σχολής με προοπτική να μείνω μόνιμα (ξεκινώντας ως καθηγητής εργαστηρίου). Έφριξα όμως από την ρεμούλα και την κομματίλα και σηκώθηκα και έφυγα.
Και εκτός από αυτά είχαμε και την κατάσταση 'πανηγύρι' μέσα στις σχολές. Μία κατάσταση αναρχίας, τσίρκου, ανομίας, εγκληματικότητας. Άθλια κατάσταση. Αλλά κάπως έτσι είναι όλο το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.
-
Δεν είναι έτσι μόνο το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά ολόκληρη η χώρα σε ότι είναι δημόσιο, και ΔΕΚΟ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2