-
This post is deleted! -
Τότε
για το 1) Να είστε πιο εγκρατης γιατί το μαδερι ότι θα τον έχουμε 3 4ετιες δε το έχει εκτοξεύσει ούτε το μεγαλύτερο αρρωστακι της ΝΔουλας εδώ μεσα...
για το 2) Ομοίως._
για το 3) Αν χρησιμοποιουσατε την ίδια 'λυρικότητα' για τα περιγράψετε τα πρασινομπλε χρονια θα σας πίστευα. Επίσης έχετε προεξοφλήσει την ενεργή μου ενασχόληση με το ΣΥΡΙΖΑ. Εάν συνεβαινε/συμβεί κάτι τέτοιο θα αποχωρούσα από την κουβέντα ως μη αντικειμενικός._
για το 4) Όλη η θεματολογία σας, η σειρά με την οποία την θετετε, η φρασεολογία και το όλο στήσιμο 'φωνάζει' τα αμερόληπτα μέσα από τα οποία ενημερωνεστε + την ατζέντα του κόμματος.
για το 5) το θέμα αυτό έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα. Εξάλλου 'μπορείτε πάντα να ξανακοψετε τις συντάξεις και να πάρουμε τη Μακεδονία μας πίσω', ε;
για το 6) να γίνετε πιο 'ισαποστακιας' παρακαλώ και ουχί καλοθελητης.
και για το 7) Εννοείται πως κανείς δε τραβά κανένα από τη μύτη. Οι εξαλλοσυνες όμως πρέπει να παίρνουν την απάντηση τους. Πχ, όταν γράφετε και ξαναγραφετε περί διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ δε θα πάρετε απάντηση. Αν όμως έτσι 'θα ξεβρωμισει ο τόπος' θα πάρετε απάντηση.
Φληναφύματα και πομφόλυγγες like always, προτιμώ να ασχοληθώ με το willy που έχω στην αυλή μου παρά να δώσω συνέχεια στις πολιτικές αηδίες.
-
Αυτα κανεις και εισαι μεγαλη Μορφή/
respect μεγαλο απο εμενα.
Τι εννοεις...θα το αναστησεις 100%;;;;;;;
-
Καλή φαση,
και εγώ έχω βάλει σε σειρα πλέον το ZR ήτοι αναρτηση---->γδυσιμο---->κλουβί κτλ μέχρι να φύγει η χρονιά. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω με την καμία τον τελευταίο αγώνα στο Μέγαρο αλλά επιτέλους τελειώνει αυτή η άθλια δεκαετία...
-
αν κανεις γδυσιμο....θα κανεις και ραφες;;;;;
-
Lap αν αναφέρεσαι σε μένα το cage είναι ένα απλό ΟMP που βρήκα να κάθεται, δε νομίζω. Ούτως ή άλλως η φάση θα είναι σε πολύ βασικό επίπεδο αρχικά. Δεν παίζει και αμάξι ρυμουλκησης-τρεϊλερ οπότε ένα ΙΧ με μέτρα ασφαλείας θα φτιάξω. Το σκεφτόμαι και για σαξοραλλο Ν για ευκολία σε ανταλλακτικά-κοστος ελαστικών κτλ αλλά στααανταρ αν για κάποιο λόγο ξανασφιξουν τα πράγματα την πληρώνει πρώτα η μαρίδα που έλεγε και ο Λ. Κύρκος (ο οδηγός όχι ο πολιτικός). Έτσι έδιωξα το 13αρι μου, φορτωθηκα Kadett σε κατάσταση φωτό κουαντρα και εγκλωβιστηκα στην κρίση. Θέλω μόνο πίστα ενω αν ήμουν βουνίσιος θα είχα το 13αρι αεροπλάνο τόσα χρόνια και θα έτρεχα που και που...
Σε καλό σου παλι δεξιοτιμονε, άντε να δούμε πότε έχεις σκοπό να γράψεις κάτι ουσιαστικό γιατί τα ποσταρισματα σου είναι της λογικής 'τρως φαϊ βγάζεις σκατα, αρα αν φας σκατα θα βγάλεις φαϊ;'
-
καλα σε σαξοραλλο N το ελαστικο, 15αρι ...τζαμπα ηταν τα σεμι, τουλαχιαστον μια δεκαετια πιο πισω που θυμαμαι.
εγδερνες ομως μεσα τον εσωτερικο καθετο δοκο σε κοψιμο τιμονιου. Γενικα με τα σεμι το μπροστινο σε πολλα ραλλακια εφερνε στις κολλες δξια και αριστερα ραγισματα....ηθελε οπως και δηποτε ραφη.
Νομιζω τα σαξοραλλα στην κεντρικη κωλονα (B pillar) κατω απο τη μοκετα, εχουν βαση γα να βιδωσεις το κεντρικο του cage.....δεν παιρνω και ορκο...δεν θυμαμαι πολλα.
-
τζόχαν μη βάλεις δεξιά πόρτα μόνο αριστερές
για κάτσε μπερδεύτηκα ο κουάντρα ή ο τζόχαν φτιάχνει το willy?
(έχεις φτιάξει θέμα για την ανάσταση του willy?αν όχι φτιάξε με φωτό εννοείται από τη διαδικασία)
Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση με το off topic θέμα, όταν έρθει η ώρα θα γίνει σωστά η ανάρτηση εκεί που πρέπει.
Ο γιός ο μικρός το φτιάχνει, κάποτε θα το τελειώσει, αυτό είναι μόνο για παιγνίδι στο Μέγαρο, τώρα προχωρά για καθημερινό του ένα πολύ ζόρικο project το μοναδικό στον κόσμο, δεν ξέρουμε αν υπάρχει άλλο, είναι Clio 1 πλήρη μετατροπή σε Clio 2 RS, μηχανικά, σαλόνι, ράψιμο καρότσας, κρυφό κλουβί κάτω από τα πλαστικά να μη φαίνεται τίποτα, aircon, αερόσακους κλπ με το σαλόνι του clio 2, είναι έτοιμο, μένει να μπεί η μηχανή ( θέλει ζυγοστάθμιση ο στρόφαλος μόνο ) έχει ροϊκή το καπάκι, είναι ραμμένη η γέφυρα, ο πίσω άξονας είναι του Clio 2, τετραπίστονα, bilstein group N πίσω και PSS9 εμπρός, ζάντες οι γνήσιες λευκές από Clio Group Α,κατανεμητής στα φρένα, κινητήρας 2λιτρος F4R με 200+ άλογα και πολλά άλλα, εαν με αφήσει θα ανοίξω θέμα, θέλει να το ανεβάσει μόνο όταν το τελειώσει..
Πάρε μάτι
-
ΠΩ
Τι ταλενταρες ειστε ρε σεις οικογενειακως, να σου ζησει ο μαστορας. Εμ, το μηλο κατω απο τη μηλια.
Καταπληκτικη δουλεια φαινεται στις φωτο...
Και δεμενο και ραμενο και 200 αρι και ρετρο κατασταση απ εξω, και και και
Αεροσακους πως θα περασει στην παλια καροτσα;;;;
Γενικα για την παρτη σας τα κανετε ή δεχεστε και παραγγελειες;;;
-
Ρε συ το ειχες πει και παλιοτερα για αυτον τον φιλο σου στο τραπεζικο τομεα, το θυμαμαι καλα... επειδη ξερω περιπτωσεις τραπεζικων και στελεχων που πηραν στο 4 μηνο πανω και πληρωθηκαν και αναδρομικα μαζεμενα... πες του ανθρωπου να παει να δει ξανα τα χαρτια του, κατι δεν εχει κανει σωστα και απλα δεν τον ειδοποιουν.
Εχω δει περκπτωσεις που ανθρωποι ετοιμαζουν μονοι τους τα εγγραφα για τις συνταξεις τους και τρεχουν στο ικα και στα αλλα ταμεια και στο 3 μηνο κιολας την παιρνουν και με αναδρομικα φουλ τα παντα ολα. Αλλοι παλι, πανε σε κατι λογιστες και δινουν 300αρια και εν τελη ακομα μετα απο 1 ετος περιμενουν.
-
Ο τραπεζικός έπρεπε να πάρει από ένα προσυνταξιοδοτικό γιατί είναι 57 , μέχρι τα 62 , αλλά τα λεφτά του ταμείου τους , βοηθάνε στο κρατικό πλεόνασμα .
Για την πεθερά μου , τα έτρεξα εγώ πριν 3 χρόνια , έχει να πάρει από ΙΚΑ , ΕΤΑΑ και επικουρικό και πήρε στα 2 χρόνια μόνο του ΙΚΑ το κομμένο του Κατρούγκαλου και από τα άλλα περιμένει .
Το έχει πει και ο Βρούτσης . Είναι πάνω από 300000 οι συντάξεις που δεν έχουν βγεί ακόμα .
Ωραίο το σκηνικό με τα αμάξια , αλλά εμένα τα χέρια μου δεν 'πιάνουν' οπότε δεν με εμπνέουν τέτοιες λογικές και ενασχολήσεις .
Στα πολιτικά γενικά συμφωνώ με τον Insane Driver, αλλά να ξαναθυμίσω ότι ο μεν πιτσαδόρος λεηλάτησε όλο τον ιδιωτικό τομέα και αγάπησε πολύ με την όπισθεν ό,τι δημόσιο υπήρχε , σαν καλή πασοκάρα που ήταν , ενώ το παιδί από το 15μελές , συνέχισε το πήδημα του ιδιωτικού τομέα , το έκανε πιο έντονο σε όσους είχαν δουλειά και άφησε στην μοίρα τους όσους δεν είχαν , δίνοντας τους όμως ασφάλιση στους ανασφάλιστους , κάτι που το πιστώνεται . Συνέχισε όμως και αυτός το χάιδεμα των ξυστών , οπότε για μένα όλοι αυτοί , μαζί με τον συνδυασμένο ηλίθιο και προδότη , πρέπει να πάνε μία εκδρομή εκεί κοντά στο Μπάμπιγκτον , για επιμόρφωση ....
-
O Βούδας έξω όμως να του φιλάμε το χεράκι, να μαστε δίκαιοι, αμ πως;
-
Και παλι δεν καταλαβαινω αυτο που λες.
Τα στελεχη που σου λεω τωρα επι συριζα την πηραν τη συνταξη αλλοι στους 3,5 αλλοι στους 4 μηνες. Μαλιατα τους ειπαν οτι ηταν ολα ετοιμα απο τις υπηρεσιες του κρατους στο διμηνο πανω απλα περιμενενα εγκριση.... δηλαδη η καθυστερηση ηταν 1 με 1,5 μηνα
-
Λαπ δεν ξέρω περισσότερα , ίσως παίζει ρόλο η τράπεζα .
Ετσι είναι Γιαννάκη . Ο Βούδας είναι έξω γιατί δεν την πάτησε όπως οι άλλοι της ΝΔ . Ράλλης και Μητσοτάκης . Και αυτό πόνεσε τους πασόκους και με ικανοποίησε εμένα . Γιατί η κρίση δεν ξεκίνησε το 2008 . Ξεκίνησε το 1981 με την άνοδο του πασοκ στην εξουσία .
Τότε πιτσιρικάς εγώ μίλαγε με κάτι 50άρηδες της εποχής και τους έλεγα ότι με τις αηδίες που κάνει ο Αντρέας , δανεικά , πληθωρισμό με την ΑΤΑ και άλλα τέτοια , θα καταστραφεί η οικονομία . Τότε γέλαγαν . Στα 80 τους όμως το είδαν στην σύνταξη τους .
Ο Βούδας μιά χαρά πήγε να την κάνει την δουλειά με την ήπια προσαρμογή . Αλλά είχε απέναντι και τον εξωτερικό παράγοντα για τους γνωστούς λόγους , αλλά κυρίως επειδή οι δουλειές του Κινέζου με την διαπλοκή , ντόπια και ξένη , δεν ήθελε αλλαγές .
Ετσι έξαλλοι όλοι , αντιπολίτευση , μμε και νταβατζήδες και τον κατηγορούν γιατί δεν αυτοκτόνησε .
Τελικά ο Κινέζος παρέδωσε στον Βούδα... και εκείνος στον Ηλίθιο ....
-
Ας γυρίσουμε πίσω στο 2015 ή ακόμα στο 2014 όταν το δικηγορικό γραφείο του Κατρούγκαλου αναλάμβανε επί αμοιβή βεβαίως τις προσφυγές όσων είχαν μειωθεί οι συντάξεις τους, Να τα θυμόμαστε αυτά, σήμερα λένε εκκρεμούν 500.000 συντάξεις, όλων τα χαρτιά τους είναι σε χαρτοκιβώτια στα υπόγεια του ΕΦΚΑ.
Ο Αυτιάς στα υπόγεια του ΕΦΚΑ, ένα - χαριτωμένο - βίντεο παράσημο στο αρμόδιο υπουργείο του Σύριζα που δεν είχε βγάλει καμμία καινούργια σύνταξη μετά τον νόμο Κατρούγκαλου, όσες βγήκαν από τότε ήταν παλαιότερες και αυτές από παλαιότερη αναμονή, έτσι τουλάχιστον λένε, αλλά όταν εκκρεμούν μισό εκ. συντάξεις μάλλον έτσι είναι.
-
Ετσι είναι Γιαννάκη . Ο Βούδας είναι έξω γιατί δεν την πάτησε όπως οι άλλοι της ΝΔ . Ράλλης και Μητσοτάκης . Και αυτό πόνεσε τους πασόκους και με ικανοποίησε εμένα . Γιατί η κρίση δεν ξεκίνησε το 2008 . Ξεκίνησε το 1981 με την άνοδο του πασοκ στην εξουσία .
Aυτα είναι. Λογική μποδοζβαιρου δλδ. Απλά πήρε πχ βόμβα fat boy την έκανε tzar αλλά είναι μάγκας γιατί πρόλαβε και την έδωσε. Σωρραιος μαν...
-
ρενακια δεν ισχυει αυτο που λες.
''βίντεο παράσημο στο αρμόδιο υπουργείο του Σύριζα που δεν είχε βγάλει καμμία καινούργια σύνταξη μετά τον νόμο Κατρούγκαλου, όσες βγήκαν από τότε ήταν παλαιότερες και αυτές από παλαιότερη αναμονή, έτσι τουλάχιστον λένε, αλλά όταν εκκρεμούν μισό εκ. συντάξεις μάλλον έτσι είναι.''
Εισαι τελειως εκτος αγορας μα τελειως ομως...Αυτο που λες οχι μονο δεν ισχυει αλλα χανεις και ολη τη σοβαροτητα σου. Υπερβολικος οπως παντα.
Οι συνταξεις εβγαιναν...γνωριζω αρκετους ανθρωπους που βγηκαν κανονικοτατα με δυο-τρεις μηνες καθυστερηση.
Αρκετοι που δεν εβγαλαν ακομα, συμφωνα με αυτα που ακουω απο αλλους συνταξιουχους που ασχοληθηκαν με το θεμα της συνταξης τους ενεργα και δυναμικα, συγνωμη που θα το πω...ειναι λιγακι γιουχου, διοτι δεν καταλαβαινουν το τι τους ζητουν οι υπηρεσιες.
-
ρενακια δεν ισχυει αυτο που λες.
''βίντεο παράσημο στο αρμόδιο υπουργείο του Σύριζα που δεν είχε βγάλει καμμία καινούργια σύνταξη μετά τον νόμο Κατρούγκαλου, όσες βγήκαν από τότε ήταν παλαιότερες και αυτές από παλαιότερη αναμονή, έτσι τουλάχιστον λένε, αλλά όταν εκκρεμούν μισό εκ. συντάξεις μάλλον έτσι είναι.''
Εισαι τελειως εκτος αγορας μα τελειως ομως...Αυτο που λες οχι μονο δεν ισχυει αλλα χανεις και ολη τη σοβαροτητα σου. Υπερβολικος οπως παντα.
Οι συνταξεις εβγαιναν...γνωριζω αρκετους ανθρωπους που βγηκαν κανονικοτατα με δυο-τρεις μηνες καθυστερηση.
Αρκετοι που δεν εβγαλαν ακομα, συμφωνα με αυτα που ακουω απο αλλους συνταξιουχους που ασχοληθηκαν με το θεμα της συνταξης τους ενεργα και δυναμικα, συγνωμη που θα το πω...ειναι λιγακι γιουχου, διοτι δεν καταλαβαινουν το τι τους ζητουν οι υπηρεσιες.
Δηλαδή οι κούτες αυτές εκεί δεν υπάρχουν ? Αυτό λες ?
Προσπαθείς να διαψεύσεις εμένα που μεταφέρω δηλώσεις και δημοσιεύματα ανθρώπων που είναι μέσα στα πράγματα, εγώ είμαι απέξω, έγραψα μάλιστα ότι έτσι διαβάζω, εσύ χτές που έβαλες να διαβάσω δηλώσεις στελέχώ του Σύριζα από την Αυγή, πόσο εγκάθετο είναι αυτό και πόσο πιστευτό μπορεί να γίνει ?
Πάρε τώρα εδώ ένα βίντεο και πες μου αν είναι αληθινό ή μονταζιέρα, δες και τι έλεγε τότε για να - αρπάξει - την εξουσία και τι έκανε μετά, όλα αυτά γιατί σήμερα κατηγορούν τον πρωθυπουργό οι ζαίοι ότι έλεγε ψέματα προεκλογικά για τα πλεονάσματα, μα είναι δυνατόν ? Οι άνθρωποι είναι αστείοι και δεν ξέρουνε τι λένε.
Δες το και πες μου, γιατί έχουν περάσει 5+ χρόνια και έχουμε ξεχάσει την απάτη προς τον κόσμο, εδώ κολλάει το - Κοίτα ποιός μιλάει -
-
Χριστε μου...εισαι φοβερος
Τι να σε διαψεύσω βρε ρενακια... αφου σου λεω πως ξερω ανθρωπους που πηραν κανονικα τη συνταξη τους και αλλους που δυσκολευονται. Συνεπως υπαρχουν δυο ταχυτητες συνταξιουχων...το που κολλα το θεμα πως ειμαστε σιγουροι εγω και εσυ απο που προερχεται;;;;
Δηλαδη το ενδεχομενο να τα εχει χαμενα ο παππουλης και να μην ξερει τι του γινεται και να μην εκανε σωστες εγγραφες, ενημερωσειι κτλ δεν πιστευεις οτι υπαρχει;;;;
Ξερεις ποσους στοκους εχει η Ελλαδα..... και δη γερους poy τα χανουν με τα εγγραφα, τα βιβλια τους, τις ταυτοτητες τους κτλ
Φυσικα και υπαρχει χρονιο προβλημα και αυτο διοτι δεν μπορεσαν αχρηστοι υπαληλλοι να περασουν απο τα βιβλιαρια και τα βιβλια στους υπολογιστες, και οσα περναγαν υπηρχαν λαθη απο την επιπολαιότητα τους ....αλλα και οι ιδιοι οι εργαζομενοι και μελλοντικοι συνταξιουχοι φταινε που δεν εκαναν βεβαιωσεις βιβλιαριου και γενικως δεν παρακολουθουσαν τα ένσημα τους .κτλ.
Καποιος, καπου, καποτε, θα φροντιζε για αυτους και αυτοι ολη μερα στα καφενεια να λενε αρλουμπες πολιτικης με μηδεν γνωσεις και συστηματα προπονησης, παλι με μηδεν γνωσεις.
Την τρωνε τωρα απο το οντως ανοργάνωτο κρατος και κλαινε τα καημενα...
Αχρηστοι οι μεν, αχρηστοι και οι δε. Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα δηλαδη, που λεει και ο Ηλιοπουλος.
Απο την αλλη το τι περιπτωσεις ειναι καθε φακελος και γιατι και πως....χαιρετα μας τον πλατανο.
Τα αλλα που λες δεν ειναι λογια της αυγης, ειναι αρθρο πολιτικου σε υπουργειο σε αλλη εφημεριδα, που αναφερει ως απολογισμο καποια πραγματακια με στοιχεια απο την ΕΛΣΤΑΤ επικυρωμένα απο την Ε.Ε ..... οχι απο βλαμενα δημσιογραφακια
εχεις ρε συ μια εφεση στην παραφιλολογια, στο πολτικο κουτσομπολιο πεζοδρομιου και στο υπερφυσικο και οχι στα δεδομενα που εξαγονται με ελεγχους και μαθηματικα.
Λες ενα σωστο που ειναι η αληθεια και ολοι συμφωνουν, και αμεσως μετα του γ@@@ς τη μανα.
Τσπ εισαι ομως πολυ μεγαλο ταλεντο στον τομεα σου καιπροσωπικα για εμενα παιρνεις συγχωροχάρτι, για αυτο και ο σεβασμος προς εσενα σε αντιθεση με αλλα τρολλακια της πλακας.
-
Λάπη ο φανατισμός και η επιμονή σου ξεπερνάει κάθε φαντασία, μιλάς για παππούληδες ξεκούτηδες όταν έχεις μπροστά σου κοντά 500.000 συντάξεις που έχουν καθυστέρηση χρόνων, όταν ο Σύριζα είχε πάρει το προσωπικό που εργάζεται στην απονομή συντάξεων και το είχε στείλει σε άλλες υπηρεσίες και είχε αφήσει μόνο 15 άτομα, όταν υπάρχουν υπόγεια με φακέλους επί χρόνια, εσύ επιμένεις επειδή ότι γνωρίζεις 5-10 άτομα που πήραν σύνταξη, πότε την πήραν και πότε είχαν καταθέσει τα χαρτιά τους ? Ξέρω, θα μου πείς λίγους μήνες πριν, για πράγματα που δεν ελέγχονται λέμε ότι θέλουμε.
Όμως προσπαθείς να βαφτίσεις το κρέας - ψάρι αλλά ότι και να λές η πραγματικότητα σε διαψεύδει, το ίδιο συμβαίνει και με τα ματωμένα πλεονάσματα, το είδες το βίντεο τι έλεγε ο αγαπημένος σου για τα πλεονάσματα και τι έκανε αμέσως μετά, είσαι στον κομματικό κατήφορο χωρίς φρένα, άντε γειά, άντε γειά.
Ο Σαμαράς κρίθηκε και πήγε σπίτι του, κρίθηκε και ο Τσίπρας και πήγε σπίτι του, τώρα περιμένω το τέλος της 4ετίας για τον Μητσοτάκη, κοιτάω εμπρός και περιμένω, αλλά να μου λές ότι ο Τσίπρας ήταν επιτυχημένος και τον έφαγαν ή ότι άλλο λες δεν το δέχομαι, ένας πολιτικός απατεώνας αποδείχθηκε που τον χρησιμοποίησαν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί και αυτός το δέχθηκε για να γίνει και για να παραμείνει πρωθυπουργός, γιατί ο Σαμαράς και οι προηγούμενοι από αυτόν δεν έβαζαν την υπογραφή τους για τα Σκόπια, εκεί ήταν το μεγάλο παιγνίδι όπως και για την υπογραφή στη δημιουργία του υπερταμείου, μετά τις υπογραφές που του ζήτησαν δεν τον χρειάζονταν άλλο και άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν κανονικά και ο κόσμος αποφάσισε, δεν το δέχεσαι και μου είναι αδιάφορο, απλά επιμένοντας σε πράγματα που η πραγματικότητα σε διαψεύδει εκτίθεσαι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2