-
GGAB wrote:
Επειδή έχω με τον ίδιο κινητήρα μοντ 2017 και μέσα ο κινητήρας δεν ακούγεται αν δεν ξεπεράσεις τις 4000rpm,μου φαίνεται απίστευτο το νέο να έχει χειρότερη ηχομόνωση! Να σου πω πως είναι αισθητά πιο αθόρυβο απο το άλλο μου αυτοκίνητο Mazda 6 του 2008! Επίσης στην έκθεση που το είχα δει στο Ελληνικό, ήταν και αισθητά πιο ευρύχωρο.
Καλησπέρα / καλημέρα, φίλε
Πράγματι, είναι εξαιρετικά ευρύχωρο, όπως επίσης και ποιοτικότατο μέσα, για την κατηγορία.
Όσον αφορά το θόρυβο, στην πρώτη επαφή αντιλήφθηκα αυτό που γράφω, ιδίως με ανοιχτά τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού.
Κυριακή κοντή γιορτή όμως, παρέλειψα να προσθέσω ότι εντέλει το αγοράσαμε και το παραλαμβάνουμε λίαν συντόμως
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστα χλμ εύχομαι!
Όταν με το καλό το παραλάβεις,μη ξεχάσεις να δεις τις πιέσεις στα λάστιχα. Συνήθως τα παραδίδουν με παραπάνω πιέσεις απο τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Περιμένουμε νεώτερα μετά την παραλαβή σου.
-
Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους, παίδες, για τις ευχές!
Thanks for the tip, συμφορουμίτη GGAB. Θα το έχω κατά νου!
-
Xαιρετώ την παρέα! Για δεύτερο αυτοκίνητο οικογένειας,μεταξύ του 1.0 και 1.2 πιό θα προτείνατε? Χρήση σχεδόν αποκλειστικά εντός πόλης.
-
Έχω το 1.2 απο το 17' .Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πάρει κάποιος το χιλιαρι,πλην της διαφοράς στην τιμή κτήσης. Όλα τα υπόλοιπα είναι για μένα αμελητέα. Εν αντιθέσει το1.2 μπορεί ανετοτατα να ταξιδέψει με 4 άτομα. Ακόμα και στην πόλη θα χαρείς το παραπάνω νεύρο και φυσικά την βελούδινη λειτουργία του τετρακυλινδρου.
-
Έχω το 1.2 απο το 17' .Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πάρει κάποιος το χιλιαρι,πλην της διαφοράς στην τιμή κτήσης. Όλα τα υπόλοιπα είναι για μένα αμελητέα. Εν αντιθέσει το1.2 μπορεί ανετοτατα να ταξιδέψει με 4 άτομα. Ακόμα και στην πόλη θα χαρείς το παραπάνω νεύρο και φυσικά την βελούδινη λειτουργία του τετρακυλινδρου.
-
Αλλά μιλάω για το καινούριο και απ ότι διαβάζω ο 1.2 είναι κάπως ράθυμος στις χαμηλές στροφές σε αντίθεση με τον χιλιάρη.
-
Αλλά μιλάω για το καινούριο και απ ότι διαβάζω ο 1.2 είναι κάπως ράθυμος στις χαμηλές στροφές σε αντίθεση με τον χιλιάρη.
-
-
Όντως αν είσαι με μια σχέση πάνω κρεμάει μέχρι τις1500 στροφές και μετά δείχνει ότι φορτώνει απότομα. Θα σου συμβεί σε ελάχιστες περιπτώσεις πάντως,όπως αν πλησιάζοντας ένα στοπ με τρίτη σχέση και αφήσεις να πέσουν οι στροφές στις1000 χωρίς να βάλεις δευτέρα.
-
Όντως αν είσαι με μια σχέση πάνω κρεμάει μέχρι τις1500 στροφές και μετά δείχνει ότι φορτώνει απότομα. Θα σου συμβεί σε ελάχιστες περιπτώσεις πάντως,όπως αν πλησιάζοντας ένα στοπ με τρίτη σχέση και αφήσεις να πέσουν οι στροφές στις1000 χωρίς να βάλεις δευτέρα.
-
-
-
Γιατι δεν βλεπεις το 1,2 swift, σε ολα καλυτερο
-
-
-
-
-
Μια κατηγορία πάνω όμως.