-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Η γυναίκα ενδιαφέρεται τώρα που τα σκοτώνουνε... Θέλω να ξέρω ποιο υπερτερεί σε:
- Άνεση-Ηχομόνωση
- Οδική συμπεριφορά
- Αξιοπιστία
Μιλάμε για την ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΗ έκδοση βενζίνης πάντα!
-
Έχουμε ντέρμπι εδώ!
-
Καινουριο ?
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Καινουριο ?Ναι
-
Βασικά,όποιο και να επιλέξετε θα είστε κερδισμένοι...έχω οδηγήσει και τα δύο και το 208 μου έδωσε πιο στιβαρή αίσθηση και καλύτερο 'πάτημα' στο δρόμο. Για τους κινητήρες δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς οδήγησα τα πετρέλαια. Στο Κλιό κάπως άσχημη εντύπωση μου έκανε το εσωτερικό του που μου φάνηκε σχετικά υποδεέστερο σε ποιότητα. Γενικά είναι δύο αξιόπιστα αυτοκίνητα με προβλήματα που θεωρώ ότι λύθηκαν.
-
Πρεπει να τα οδηγησετε και τα 2 και να κρίνετε οι ιδιοι. Νομιζω οτι λιγο καλυτερο ειναι το 208
Αλλά φανταζομαι θα παιζει ρολο και η τιμη και η εγγυηση που δινουν. Παρτε και προσφορες και νομιζω θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση -
Σε οδικη συμπεριφορα σε στροφες το clio.
Σε ανεση το 208
Σε χωρους το 208
Σε πορτπαγκαζ το clio
Σε εξοπλισμο εχω την αισθηση το clio
Σε εικονα εσωτερικου το 208
Σε ποιοτητα κατασκευης το 208
Σε αξιοπιστια ισως το clioΑλλα...το clio εχει 4 αεροσακους ενω το 208 6.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αλλα...το clio εχει 4 αεροσακους ενω το 208 6.
Δεν πειράζει δεν σκοπεύω να το τρακάρω
-
Πρεπει να τα οδηγησετε και τα 2 και να κρίνετε οι ιδιοι. Νομιζω οτι λιγο καλυτερο ειναι το 208
Αλλά φανταζομαι θα παιζει ρολο και η τιμη και η εγγυηση που δινουν. Παρτε και προσφορες και νομιζω θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση5 χρόνια εγγύηση και τα δύο. 11.500 το Clio, 13.500 το 208.
Δυστυχώς δεν μπορείς να αφαιρέσεις εξοπλισμό από το 208 για να γίνει φθηνότερο. Έχει μέσα οθόνες multimedia και όλες αυτές τις αηδίες. -
Ποια μοτερ φορανε αντιστοιχα σε αυτα τα χρηματα?
-
Ποια μοτερ φορανε αντιστοιχα σε αυτα τα χρηματα?208: 1.2 ατμόσφαιρα με τα 82 ασυγκράτητα
Clio: 0.9 TURBO!!! Με τα 75 ασυγκράτητα... -
Το 208 το ξέρω πολύ καλά. Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να βρω κάποιο αρνητικό. μηδέν προβλήματα στα 2 χρόνια. Είναι από τα πιο άνετα στην κατηγορία, μεγάλη καμπίνα, καλό πορτ παγκαζ, το μοτέρ αν είσαι φορτωμένος θα σου 'μουλαρώσει' στο δρόμο αλλά για 1-2 άτομα είναι επαρκές.
Δεν θα το αγόραζα με τίποτα μόνο για το τιμόνι του. Μου αρέσει να κάθομαι ψηλά και η ρύθμιση του τιμονιού είναι τέτοια που το τιμόνι στην ανώτερή του θέση είναι πολύ χαμηλά. Αν είσαι από αυτούς που του αρέσει η 'σπορ' (μη χέσω') αίσθηση να κάθεσαι πολύ χαμηλά τότε όλα καλά. -
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Χαχαχαχαχχαχαχαχααχχα!!Το καλύτερο σχόλιο με διαφορά..Αν και το είπε καλοπροεραιτα ο lap η απάντηση σου μαγική!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Επειδή έχω το 208,αν υπήρχε κάτι που δεν θα άλλαζα με τίποτα είναι το τιμονάκι του! Πραγματικά πολύ βολικό,για τα δικά μου γούστα βέβαια. Μπαίνω σε κάποιο άλλο και νομίζω ότι οδηγώ Magirus 6Χ6....
-
Ο χρήστης emminad έγραψε:
Χαχαχαχαχχαχαχαχααχχα!!Το καλύτερο σχόλιο με διαφορά..Αν και το είπε καλοπροεραιτα ο lap η απάντηση σου μαγική!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οντως δεν περιμενα να το πει κανεις αυτο..
Το θεμα ομως ειναι ο απεναντι τι σκοπευει να κανει στα πλαγια του δικου σου αυτοκινητου. Ειδαλλως τι θελουμε και τους εμπροσθιους αεροσακους και τις ζωνες ασφαλειας;
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Επειδή έχω το 208,αν υπήρχε κάτι που δεν θα άλλαζα με τίποτα είναι το τιμονάκι του! Πραγματικά πολύ βολικό,για τα δικά μου γούστα βέβαια. Μπαίνω σε κάποιο άλλο και νομίζω ότι οδηγώ Magirus 6Χ6....Έτσι είναι ο καθένας όπως βολεύεται!!!
-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Ποια μοτερ φορανε αντιστοιχα σε αυτα τα χρηματα?
208: 1.2 ατμόσφαιρα με τα 82 ασυγκράτητα
Clio: 0.9 TURBO!!! Με τα 75 ασυγκράτητα...Για πιο απροβληματιστο θα προτιμούσα το ατμοσφαιρικο
Αλλά το turbo ανεβαινει ευκολα σε αλογα , αν το θελήσεις καποια στιγμηΡωτησες με τις προσφορες που δινει η Πεζω τωρα, μηπως εχουν καποια ετοιμοπαραδοτα σε ποιο χαμηλη τιμη?
-
Αυτή είναι η προσφορά. Από 15.500 έκπτωση 2 χιλιάρικα.
Η Peugeot προσπαθεί να γίνει πρίμιουμ.
Clio vs 208