-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπέρα σε όλους, είσαστε η τελευταία μου ελπίδα γιατί πάει να σπάσει το κεφάλι μου.
Matiz 2007 όταν είναι στο ρελαντί και όχι πάντα ρίχνει τις στροφές και μερικές φορές κάνει τρέμουλο και το σώζει ή λίγες φορές σβήνει ο κινητήρας.
Το τρέμουλο το κάνει όταν ρίχνει τις στροφές και πάει να σβήσει αλλά τις περισσότερες φορές δεν σβήνει. Αν σβήσει τότε παίρνει αμέσως μπροστά.
Δεν το κάνει πάντα αλλά μια φορά τη μέρα θα το κάνει σε ακανόνιστα διαστήματα.
Έχω πάει σε 3 συνεργεία αλλά δεν τα έχουν καταφέρει εντέλει να το φτιάξουν...
Έχουν κάνει τα εξής :
Φίλτρο βενζίνης, αλλαγή βαλβίδας καυσαεριων, καθάρισμα μπεκ δεν έγινε γιατί τα βρήκαν καθαρά, καθαρισμός πεταλούδας, αλλαγή βαλβίδας ρυθμίσεως ρελαντί. Το πήρα μεταχειρίσμενο και το κάνει από την αρχή. Έχω δοκιμάσει 100αρα βενζίνη και καθαριστικό αλλά και πάλι καμία αλλαγή...
Μία βοήθεια ή κάποιος που να το έχει αντιμετωπίσει...Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
-
Με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μίλησες???
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το πήρα μεταχειρισμένο από μάντρα.
-
Είναι κάτι ηλεκτρολογικό , κάτι δεν πατάει καλά, δες τις γειώσεις , ασφαλειοθηκες , πήγαινε το σε κανένα γατονι ηλεκτρολόγο να το ψάξετε.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ηκεκτροκογικο λες? Μοιάζει πολύ για καύσιμο ή αέρα, αέρα το αποκλεισαμε. Το κάνει μόνο στο ρελαντί σαν να κόβεται η παροχή αλλά θα το κοιτάξω. Σου κάνουν εσένα αυτά τα συμπτώματα για Ηκεκτροκογικο?
-
Ο χρήστης rokko74 έγραψε:
Ηκεκτροκογικο λες? Μοιάζει πολύ για καύσιμο ή αέρα, αέρα το αποκλεισαμε. Το κάνει μόνο στο ρελαντί σαν να κόβεται η παροχή αλλά θα το κοιτάξω. Σου κάνουν εσένα αυτά τα συμπτώματα για Ηκεκτροκογικο?Μια ψυχρή κόλληση η κάποιο ελλατωμα απλό μπορεί να σε τρελάνει και να αλλάξετε όλο το αμάξι σε ανταλλακτικά και να μη κάνετε τίποτα. Κοιτάξτε προς το ηλεκτρολογικό κομμάτι . Τροφοδοσια αντλίας βενζίνης, γειώσεις πλεξούδας εγκεφαλου, φυσες μπεκ βενζινης , μέτρηση αισθητηρα maf ή map ότι έχει και ως προς γη , φυσες πολλαπλασιαστή ή πολλαπλασιαστων ότι έχει...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ, θα το πάω σε ηλεκτρολόγο να το ψάξει. Ευχαριστώ
-
Παιδιά επανέρχομαι, δεν έχουμε βρει ακόμη. Τώρα άλλαξε συμπεριφορά, στο ρελαντί πάει στις 2000 στροφές και μένει εκεί
-
Βαλτε το σε εναν εγκεφαλο,τωρα γινονται εικασιες.Αν απο αισθητηρες ειναι οκ δοκιμαστε (οχι αγορασε) μια μεταχειρισμενη πεταλουδα.Η πλεξουδα ειναι οκ?
-
Στο Αλμερα μου, που έκανε αρρυθμίες για αρκετό καιρό (ανεβοκατέβαιναν οι στροφές οπότε του ερχόταν για ένα δύο δευτερόλεπτα και μια φορά είχε σβήσει σε φανάρι ), δεν μπορούσε η αντιπροσωπεία να βρει τι έχει γιατί δεν καταγραφόταν στον εγκέφαλο τίποτα, μέχρι που μια μέρα μπήκε σε safe mode και τελικά ήταν ο αισθητήρας στροφάλου.
-
Παιδιά επανέρχομαι, δεν έχουμε βρει ακόμη. Τώρα άλλαξε συμπεριφορά, στο ρελαντί πάει στις 2000 στροφές και μένει εκεί
Φίλε μου Rokko74 καλημέρα .Έχω το ίδιο αυτοκίνητο άλλα το πιο καινούργιο μοντέλο του ΄09 ,φαντάζομαι πως θα έχουν τον ίδιο κινητηρα.
Κατάφερες να το φτιάξεις ;Αν ναι τι ήταν πες μου σε παρακαλώ γιατί μου την έχει δώσει στο κεφάλι ...Ο τελευταίος μάστορας είπε αισθητήρας στροφών ,τελικά δεν ήταν ο αισθητήρας .Μετά είπε** βαλβίδα ρελαντί** ,μου την άλλαξε και έγινε χειρότερα .Εδώ να πω πως πρόσφατα άλλαξα και πολλαπλασιαστή οπού και διόρθωσε κάποια άλλα προβλήματα που υπήρξαν .Εν το μεταξύ και έγω το πήρα πριν απο 2 μήνες μεταχειρισμένο.
Όποια συμβουλή θα βοήθησει από όλους σας παρακαλώ σε περίπτωση που δεν έχει βρεί ακόμα ακρή ο Rokko74.
Σας ευχαριστώ. -
Πριν 3 χρόνια είχα θέμα με το ματιζάκι μου 1000 του 2006. Μου έσβηνε ή ξαφνικά δεν είχε γκάζι. Το πατούσες και έκανε διακοπές. Αφού άλλαξα δύο τρία συνεργεία και δεν βρήκαν τίποτα (εξουσιοδοτημένα) πήγα και στην αντιπροσωπεία που ήταν τότε η LIon Hellas (τίποτα και εκεί) το έδωσα σε ένα φίλο μηχανικό που πηγαίνω το vectra να το παρακολουθήσει, γιατί δεν το έκανε συνέχεια. Τελικά άλλαξε την EGR και με έστειλε σε ένα ηλεκτρολογίο για προγραμματισμό. Όταν το οδήγησα έως τον ηλεκτρολόγο παρόλο που είχε αλλάξει την EGR σκεφτόμουν ότι μου το διάλυσε το αμάξι. Μετά όμως τις ενημερώσεις το αυτοκίνητο συνήλθε και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω εάν σας ήρθε το σχόλιο μου απαντήστε μου εάν μπορείτε
-
Δεν έχει έρθει τίποτα σε αυτό το τοπικό
-
Συνεχίζει να το κάνει σε άτακτα χρονικά διαστήματα, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα σε όσους και να πήγα...
-
Συνεχίζει να το κάνει σε άτακτα χρονικά διαστήματα, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα σε όσους και να πήγα...
Κάνε το απλούστερο και πιο λογικό, 13 χρόνω αυτοκίνητο σημαίνει ότι οι γειώσεις, οι διάφορες φύσες στους αισθητήρες και βέβαια η μεγάλη φύσα του εγκεφάλου θα χρειάζονται καθάρισμα, αυτό γίνεται με το ξεκούμπωμα, ρίχνουμε καθαριστικό σπρεύ επαφών και τις κουμπώνουμε / ξεκουμπώνουμε μερικές φορές για να καθαρίσουν οι επαφές, τις γειώσεις που έχει ο κινητήρες 2-3 είναι αυτές τις ξεβιδώνουμε και τις καθαρίζουμε, καθαρίζοντας και τα μεταλλικά μέρη που πατάνε, είναι σχετικά εύκολη διαδικασία ακόμα και για αρχάριους, πολλές φορές όλα επανέρχονται στη θέση τους, τα ηλεκτρονικά στα αυτοκίνητα ταλαιπωρούνται γιατί τα ρεύματα των αισθητήρων είναι πολύ χαμηλά, ακόμα και να μη λυθεί το πρόβλημα θα έχεις κάνει ένα βήμα στην αξιόπιστη λειτουργία του αυτοκινήτου σου.
-
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ματιζ του 07 που αγόρασα από μάντρα στη θεσσαλονίκη.
Τρεμοπαίζει το ρελαντι, μπορει και να σβήσει τελείως το αμάξι, πατάω το γκάζι και δεν φεύγει και ξεκινάει ξαφνικά και επίσης πρέπει να πετάει και άκαυστη βενζίνη γιατί μυρίζει.
Έχω αλλάξει πολλαπλασιαστή, εχω καθαρίσει πεταλούδα, μπεκ κλπ, τίποτα.Βρήκε κάποιος κάποια λύση;;;
-
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ματιζ του 07 που αγόρασα από μάντρα στη θεσσαλονίκη.
Τρεμοπαίζει το ρελαντι, μπορει και να σβήσει τελείως το αμάξι, πατάω το γκάζι και δεν φεύγει και ξεκινάει ξαφνικά και επίσης πρέπει να πετάει και άκαυστη βενζίνη γιατί μυρίζει.
Έχω αλλάξει πολλαπλασιαστή, εχω καθαρίσει πεταλούδα, μπεκ κλπ, τίποτα.Βρήκε κάποιος κάποια λύση;;;
Αισθητήρες λάμδα και στρόφαλου. Έλεγχος!!!!!!!
-
Και εγώ αντιμετωπίζω περίπου κάτι ανάλογο με ένα Rover 414 και λύση δεν μπορεί να δώσει κανείς όπου και αν το πήγα... https://forum.4troxoi.gr/forum/tehnika-themata-veltioseis/provlima-me-relanti-opoy-eho-paei-den-mporoyn-na-ftiaxoyn
Chevrolet Matiz 2007 πρόβλημα ρελαντί και σβήσιμο