-
Εγω διαφωνώ με τον gatoz.
Αντε να δω τώρα, πόσοι θα συμφωνήσουν με εμενα;
-
Εγω διαφωνώ με τον gatoz.
Αντε να δω τώρα, πόσοι θα συμφωνήσουν με εμενα;
Δεν ξέρω ποια είναι η ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι 2008!! Οπότε συμφωνούμε.
-
Ποια έκδοση έχει διπλές εξατμίσεις δεξιά και αριστερά πίσω;
Είδα σήμερα ένα τέτοιο από πίσω καθώς ήταν μπροστά μου.
Πολυ όμορφο. Αλλα παρατηρούσα πόσο πιο στενή είναι η καμπίνα συγκριτικά με το συνολικό φαρδος.
Παντως όπως είπα οντως ειναι πανέμορφο.
-
Ποια έκδοση έχει διπλές εξατμίσεις δεξιά και αριστερά πίσω;
Είδα σήμερα ένα τέτοιο από πίσω καθώς ήταν μπροστά μου.
Πολυ όμορφο. Αλλα παρατηρούσα πόσο πιο στενή είναι η καμπίνα συγκριτικά με το συνολικό φαρδος.
Παντως όπως είπα οντως ειναι πανέμορφο.
Τα 130 είναι αυτά.
Με πέρασε ένα Artense Grey (το ασημί) στην εθνική πριν λίγο. το έβλεπα χιλιόμετρα πίσω ότι ερχόταν (ήμουν με το C3), για μένα τα καλύτερα led brand recognition αυτή τη στιγμή, σαν τίποτα άλλο που είδα σήμερα και ήμουν όλη μέρα στους δρόμους από το πρωί.
Αύριο με το καλό θα πάμε κάνα ταξιδακι γιατί αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν κάνει χλμ, μάλλον επαρχιακό στριφτερο μας βλέπω.
-
Επιτέλους θα στείλουμε 6 να πάμε τα αμάξια μας για περίπατο..!
-
Επιτέλους θα στείλουμε 6 να πάμε τα αμάξια μας για περίπατο..!
ΧΆΧΑ καλό πολύ καλο +1000
-
Επανηλθα με νέα ερώτηση.
Ας υποθέσουμε πως ακούω μουσική στο αμάξι και θέλω να βάλω κλιματισμό θα σταματήσει η μουσική για να μπω στο κλιματισμό ή συνεχίζει να παίζει κανονικά?parikon ακούει? Δουβλι επέστρεψες από την βόλτα? Τα φώτα σας παρακαλω
-
Επανηλθα με νέα ερώτηση.
Ας υποθέσουμε πως ακούω μουσική στο αμάξι και θέλω να βάλω κλιματισμό θα σταματήσει η μουσική για να μπω στο κλιματισμό ή συνεχίζει να παίζει κανονικά?parikon ακούει? Δουβλι επέστρεψες από την βόλτα? Τα φώτα σας παρακαλω
κανονικά συνεχίζει να παίζει η μουσική οποία αλλαγή και να κάνεις στην οθόνη δεν σταματάει η άλλη λειτουργία.
-
Ευχαριστώ φίλε μου. Ξέρεις λόγω αναμονής και καραντίνας σκεφτόμαστε ότι κουλό μας ερθει
-
Να ξέρεις και τους υαλοκαθαριστηρες τους ενεργοποιείς από εφαρμογή του κινητού. Απλά όταν το κάνεις απενεργοποιηται το Bluetooth για αυτο mirror link να χρησιμοποιεις
-
Να ξέρεις και τους υαλοκαθαριστηρες τους ενεργοποιείς από εφαρμογή του κινητού. Απλά όταν το κάνεις απενεργοποιηται το Bluetooth για αυτο mirror link να χρησιμοποιεις
Χαχα Lap σκέψου όταν έρθει πόσο θα σας σπάσω τα νεύρα.
-
Έλα είχαμε βγάλει σήμερα το αμάξι βόλτα.Καλά πήγα στα μέρη που πήγαινα καλοκαίρι και έπαθα σοκ διότι οι δρόμοι ήταν γεμάτοι νεροφαγώματα.Κατευθείαν θυμήθηκα τον Γάτο..χαχαχα Περάσαμε και δίπλα από μία λασπούρα και μου λέει η γυναίκα μου θα κολλούσαμε από κει.Εννοείται της λέω..!Βέβαια αν είχα το τηλέφωνο του Γάτου να έρθει να με ξεκολλήσει θα είχα δοκιμάσει να περάσω..
Και με bluetooth παίζεις spotify από κινητό. Μόνο στις φωνητικές εντολές σταματά η μουσική.
Επίσης ανοίγει το μενού αν πατήσεις στην οθόνη με 3 δάχτυλα και πάνω αν δε θέλεις να ψάχνεις κάτω τα κουμπιά.
-
Έλα είχαμε βγάλει σήμερα το αμάξι βόλτα.Καλά πήγα στα μέρη που πήγαινα καλοκαίρι και έπαθα σοκ διότι οι δρόμοι ήταν γεμάτοι νεροφαγώματα.Κατευθείαν θυμήθηκα τον Γάτο..χαχαχα Περάσαμε και δίπλα από μία λασπούρα και μου λέει η γυναίκα μου θα κολλούσαμε από κει.Εννοείται της λέω..!Βέβαια αν είχα το τηλέφωνο του Γάτου να έρθει να με ξεκολλήσει θα είχα δοκιμάσει να περάσω..
Και με bluetooth παίζεις spotify από κινητό. Μόνο στις φωνητικές εντολές σταματά η μουσική.
Επίσης ανοίγει το μενού αν πατήσεις στην οθόνη με 3 δάχτυλα και πάνω αν δε θέλεις να ψάχνεις κάτω τα κουμπιά.
Ωραίος ευχαριστω
-
Lap wrote:
Να διαβάζαμε κανένα manual παίζει;
-
alex mix wrote:
Lap wrote:
Να διαβάζαμε κανένα manual παίζει;
Έλα βρε στρατηγέ μου εννοείται πως θα διαβάσω και manual αλλά εντάξει όταν έχουμε κόσμο που το ζει από κοντά να μην ρωτήσουμε?
-
Ξέρεις πόσο θα ήθελα ένα manual χειροπιαστό να αράξω με καφεδάκι και να διαβάζω κυριακή πρωί;
Μας έφαγαν τα ebooks και η οικονομία του group.Τώρα ψάχνομαι κάπου οικονομικά να το τυπώσω.
-
Πλακίτσα έκανα, ελπίζω να μην υπήρξε παρεξήγηση.
Κάθε φορά που αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο ζητούσα πάντα ένα manual, πριν το παραλάβω. Για αυτό έχω 2 manuals από διάφορα αυτοκίνητα. Το διάβαζα πριν παραλάβω και το ήξερα από έξω όταν πήγαινα να το πάρω. Τα τελευταία χρόναι που τα λεφτά δεν επαρκούν για καινούριο, είμαι με μεταχειρισμένα και μάλιστα το ένα δεν έχει καν manual... το έχασε λέει ο 1ος ιδιοκτήτης. Τι είναι το manual για να το χάσεις; Τσίχλες;
-
Πλακίτσα έκανα, ελπίζω να μην υπήρξε παρεξήγηση.
Κάθε φορά που αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο ζητούσα πάντα ένα manual, πριν το παραλάβω. Για αυτό έχω 2 manuals από διάφορα αυτοκίνητα. Το διάβαζα πριν παραλάβω και το ήξερα από έξω όταν πήγαινα να το πάρω. Τα τελευταία χρόναι που τα λεφτά δεν επαρκούν για καινούριο, είμαι με μεταχειρισμένα και μάλιστα το ένα δεν έχει καν manual... το έχασε λέει ο 1ος ιδιοκτήτης. Τι είναι το manual για να το χάσεις; Τσίχλες;
Όχι Δία εννοείται δεν σε παρεξηγώ ίσα ίσα. Σε έμαθα τωρα
-
Ξέρεις πόσο θα ήθελα ένα manual χειροπιαστό να αράξω με καφεδάκι και να διαβάζω κυριακή πρωί;
Μας έφαγαν τα ebooks και η οικονομία του group.Τώρα ψάχνομαι κάπου οικονομικά να το τυπώσω.
Κάτσε ρε συ, έχει manual το αυτοκίνητο!
Το ντουλαπάκι το άνοιξες;!
Εμείς το ευχαριστήθηκαμε χθες.
Φουλ φορτωμένο, 2 πατίνια μεγάλα, μπάλες (μπάσκετ, απλές), τζαμποσακουλα με φορτηγά και παιχνίδια άμμου, 2 παιδικές τσάντες με παιχνίδια. 2 δικές μας, μπουφάν/ζακέτες/αλλαξιες για τα παιδιά. Νερά/φρούτα/φαγητά, και στο πίσω μέρος καρέκλες πτυσσόμενες (είναι το κόλλημά μου εδώ και 20 χρόνια, δεν πάω πουθενά χωρίς!). Όλα αυτά με το κάτω επίπεδο με μόνιμα πραγματακια του αυτοκινήτου διαχωρισμένα.
Εν το μεταξύ πολύ φιλικός κάτοχος Tucson ιδίου χρώματος (σκούρο γκρι) 2019 ήρθε και πιάσαμε συζήτηση.
Είχε ξετρελαθει με το 2008, δεν είχε δει από κοντά, και αν υπήρχε το 2019 που πήρε μου είπε θα αγόραζε σίγουρα (4μελης και αυτοί). Βενζίνη, γιατί λέει φοβήθηκε την κατάργηση του πετρελαίου, και μένει σε ένα χωριό με 50-80 κατοίκους, και 4-5 ώρες περίπου από Αθήνα! Παίζει να μην καταργηθεί ποτέ εκεί το πετρέλαιο κίνησης.. κάπως μετανιωμένος ήταν για αυτή του την απόφαση.
Φυσικά αυτοκινηταρα και το Tucson (και του το είπα), κλασσικές γραμμές το προηγούμενο, και αρχίζω και το εκτιμώ περισσότερο τώρα που το βλέπω σε σύγκριση με το καινούργιο.
Ο άνθρωπος μεγαλωμένος σε Subaru, και εκεί ήθελε να πάει πάντως, και εγώ 'μικρός', το όνειρό μου ήταν ένα Forester για οικογενειακό! Η Subaru όμως δεν μας ήθελε!
-
Στο δικό μου ντουλάπι πάντως είχε ένα manualακι 20 σελίδων με τα βασικά όπως έχει και η εφαρμογή.
Το μεγάλο περικοπές μου είπαν σε pdf το κατεβάζεις.Εσενα δηλαδή σου έδωσαν αυτό με τις 260 σελίδες;
Είσαι τυχερός πάντως που δεν κουβαλάς καρότσι.Τα μισά δε θα χωρούσε.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)