-
Όσον αφορά το θέμα με τα τακάκια και τις δισκόπλακες το έχουν κάποια παιδιά από το group στο facebook. Σας βάζω μερικές φώτογραφίες για να δείτε.
https://ibb.co/Ycx8MFG
https://ibb.co/VS2x6vy
https://ibb.co/9ZmL6gL
https://ibb.co/Pt6T0PpΟ λόγος που γίνεται αυτό από ότι έχω δεί να αναφέρουν είναι ότι είναι μάπα οι δίσκοι σαν υλικό αλλά και το τακάκι της BOSCH έχει μέσα κομμάτια μέταλλό που δημιουργούν αυτό το θέμα. Δείτε φώτο από κάτω.
Αυτό μπορεί να παρουσιαστεί από τα 1000 (μπορεί και πιο κάτω) μέχρι και τα 6-7-8κ χλμ όπως αναφέρουν. Τα τακάκια που αλλάζουν πρέπει να είναι της ΑΤΕ.
Στο δικό μου που κοντεύει 5κ χλμ δεν έχω δει τέτοιες χαρακιές αλλά ίσως φταίει οτι τα χλμ έγιναν σε ανοιχτό δρόμο.
-
Τελικά η φωτογραφία ξεγελά.Μάλλον το φλας έκανε όλη τη δουλειά.
Έβαλα το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω και δεν είχε πουθενά κενό ήταν ενιαίο και με το νύχι που δοκίμασα.
Μαλλον δεν καταλαβες. Κοιτα πως ειναι μια καινουρια δισκοπλακα και πως ειναι η δικια σου
-
Τελικά η φωτογραφία ξεγελά.Μάλλον το φλας έκανε όλη τη δουλειά.
Έβαλα το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω και δεν είχε πουθενά κενό ήταν ενιαίο και με το νύχι που δοκίμασα.
Δεν έχεις βαθιές χαρακιές αλλά η εξωτερική στεφάνη κάνει μεγάλο σκαλοπάτι , δες αυτό που ανέβασε ο Αλέξανδρος και δες και την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο χουντάλας θα δεις ότι φτάνοντας στην εξωτερική διάμετρο αυτές δεν έχουν 'τελείωμα' (σκαλοπάτι) αλλά είναι λείες! Στην δικιά σου αν την ζουμάρεις φαίνεται ότι κάνει σκαλοπάτι από την σκιά του φλας.
Δεν είμαι καλός και στις περιγραφές για να σε βοηθήσω παραπάνω!
-
Το έπιασα τώρα θα πάω να το δείξω και σε ένα γνωστό μηχανικό.
Πάντως ούτε θόρυβο μου κάνει αλλά και στο φρενάρισμα δεν έχω παρατηρήσει τίποτα.
Τώρα αν το καλύψουν στην εγγύηση πάλι φαντάζομαι ίδια θα βάλουν άρα δεν έχει νόημα.
-
Μονο στην αντιπροσωπεια δειξτο , μπας και στις αλλαξουν . Δεν ξερεις , μπορει αυτες που θα (αν) βαλουν να ειναι καλυτερες
Κατα τα άλλα δεν εχεις καποιο θεμα, απλα αυτη η φθορα θα επρεπε να ειχε γινει σε πολλαπλασια χιλιομετρα κι οχι τοσο νωρις
-
Ερώτηση γιατί ξέχασα Τελιως να το ψάξω, τα σέρβις για το 2008 100 ή 110 στα πόσο κυμαίνονται και αν γνωρίζουμε πόσο χρεώνει εργατοωρα η peugeot. Σορρυ αν σας ζαλίζω αλλά ξέρετε είναι το άγχος και η χαρά λίγο πριν τις υπογραφές. Δουβλις ακουειιιιιιιι?
-
40κατι(46€ νομιζω) χωρις ΦΠΑ, χρεωνει την εργατοωρα
Λαδια φιλτρο υπολογισε κανα 120αρι € .
-
δηλαδή συμπατριώτη 166 συνολο? ούτε ακριβό ούτε φθηνο
-
alexandros.K wrote:
παιδιά, όταν δουλεύω, χτυπάμε κάτι 14ωρα, οπότε δεν τα βλέπω όλα!
πάντως το 1ο (μικρό) 135ευρώ δώσαμε.
Έκανα ένα μεγάλο στο C3 πριν 1 εβδομάδα, με αλλαγές όλων των φίλτρων και υγρά φρένων και αλλαγή ελαστικών (ζυγοστάθμιση) πήγε 251, νταν!
Κάπου τόσο θα παίζουν πιστεύω και τα Peugeot γιατί και τα μικρά στη Citroen εκεί στα 150 περίπου ήταν.
-
alexandros.K wrote:
Παρακατω. Δεν βαζουν ολοκληρη εργατοωρα στην αλλαγη λαδιων. Οι τιμες εκει παιζουν , οπως τα ειπε ο Dublin. Εγω ας πουμε στο 207 τακακια μπρος πισω και αλλαγη υγρων φρενων ειχα πληρωσει 180€ (αλλά με 25% εκπτωση)
Το αποφασισες, θα πας για 2008 τελικα?
-
alex mix wrote:
alexandros.K wrote:
Παρακατω. Δεν βαζουν ολοκληρη εργατοωρα στην αλλαγη λαδιων. Οι τιμες εκει παιζουν , οπως τα ειπε ο Dublin. Εγω ας πουμε στο 207 τακακια μπρος πισω και αλλαγη υγρων φρενων ειχα πληρωσει 180€ (αλλά με 25% εκπτωση)
Το αποφασισες, θα πας για 2008 τελικα?
Είμαι ένα βήμα πριν τις υπογραφές..δανειοδοτηση εγκρίθηκε μου είπαν με δώρα τα βρίσκαμε το αυτοκίνητο μου είπαν θα το κρατήσουν, το αυτοκίνητο μου άρεσε πολύ, είμαι σχεδόν έτοιμος.
-
Θυμισε μου. 1500 diesel το θυμαμαι . Κιβωτιο χειροκινητο ?
-
Θυμισε μου. 1500 diesel το θυμαμαι . Κιβωτιο χειροκινητο ?
Ναι 1.5 allure μαύρο 110ps
-
Ποσες φορες το εκανες test drive ?
-
Ποσες φορες το εκανες test drive ?
Με τα 110 δεν έκανα το 2008 έκανα ένα citroen c3 αλλά έχω κάνει ενός γνωστού το 100?Γιατι? Αν παίζει κάτι alex στείλε μου pm
-
Οχι ρε, δεν παιζει τιποτα. Απλα επειδη μερικοι ειπανε οτι δεν βολευονται μεσα , σε ρωταω, για να σιγουρευθεις οτι σου κανει σαν θεση οδηγησης κτλ . Γιατι θυμαμαι κι εναν που το αγορασε χωρις να το οδηγησει και μετα το πουλησε γιατι δεν τον βολευε η θεση οδηγησης.
-
Οχι ρε, δεν παιζει τιποτα. Απλα επειδη μερικοι ειπανε οτι δεν βολευονται μεσα , σε ρωταω, για να σιγουρευθεις οτι σου κανει σαν θεση οδηγησης κτλ . Γιατι θυμαμαι κι εναν που το αγορασε χωρις να το οδηγησει και μετα το πουλησε γιατι δεν τον βολευε η θεση οδηγησης.
Έλα ρε alex και μου κοψες τα ποδια χάχα είπα και γω κάτι ξέρει η πατρίδα και δεν έχει πως να μου το πει. Όχι κοίτα και στο τεστ που έκανα του γνωστού το βρήκα χωρίς καν να φτιάξω θέση αλλά και στην έκθεση που μπήκα εκανα έφτιαξα λίγο το κάθισμα πήρα και την θέση που οδηγώ και πάλι έβλεπα πάνω από το τιμόνι. Δεν λέω πως δεν είναι περίεργο με το τιμονακι αλλά θεωρώ από την στιγμή που βλέπω είναι όλα θέμα συνηθειας. Χάχα τι μου Κάνες ρε φίλε, μετά από 16ωρο δουλειάς ξάπλωσα και μόλις είδα το μνμ σου με τινάξεις στον αέρα.
-
Σαν τι να ξερω δηλαδη? . Αμα δεν ηταν καλο θα το ειχα πει ηδη . Μονο εξωτερικα το εχω δει το αμαξι , δεν εχω μπει καν μεσα . Εξωτερικα μ αρεσει πολυ
-
α δν το είχανε με 110? γιατί έχουν αραγμενα κάνα δυο εκεί. τι τιμή έκλεισες Άλεξ; παραγγελία; παίζουν προσφορές στα ετοιμοπαραδοτο;
-
Ένα που είχε ένα leon λες? Αν λέμε τον ίδιο αυτός ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι αμάξι θέλει να πάρει. Εχει και προβλημα με μέση και αυχένες από όσο λεει. Extremely δύσκολη η κατάσταση του, δεν σώνεται ο τύπος ότι και να πάρει.
ΥΓ ο ίδιος πήρε ibiza και το ξανα πουλάει. Έχει πρόγαμμα ο τύπος
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)