-
Ford puma allure λευκο
-
parikon wrote:
Τελικά έκλεισε το puma 21200 με έξτρα ρεζέρβα ,ράγες οροφής και συναγερμό.
Το καλό χρηματοδοτικό,η 8ετη εγγύηση και το mild hubrid έγειρε προς τα εκεί την πλάστιγγα.
Μπράβο φίλε Καλοτάξιδο, Αμαξαρα πήρες. Χρώμα? Έκδοση?
Ο Parikon πήρε αμαξάρα, 2008 Allure. Mετά έπεισε τον φίλο του να πάρει το Puma για να μην έχουμε άλλα!
-
Έλα βρε δουβλι μη βαράς χρονιάρες μέρες :)) και τα δύο αμαξαρες είναι. Και εμένα ο κολλητός μου είναι στα χαρτιά για το active plus λευκό.
-
Αυτό που έδιναν δωρεάν πήρε ένα μπλε.Πάντως σε 2008 θα έπαιρνε το σκούρο γκρι.
Του έκαναν και τις μπάρες οροφής δώρο.
Από κει που του έλεγαν δεν παίρνει ράγες οροφής και να πάρει ετοιμοπαράδοτο τον φόρτωσαν στην τελική με ένα σωρό δώρα και το πήρε όπως ήθελε.
-
Λοιπόν προχθές πλέναμε παρέα με τον κουμπάρο μου τα αμάξια.Αυτός έχει το C-hr 1.2 θέλω να το οδηγήσω να δω και πως πάει σε σχέση με το δικό μου.
Δοκιμάσαμε το ανάποδο καρεκλάκι που έχω στο 2008 στο δικό του και από την πόρτα περνούσε με το ζόρυ πολύ μικρό άνοιγμα.Όταν λοιπόν το βάλαμε πάω να κάτσω στου συνοδηγού και μπήκα με τα χίλια ζόρια βάρεσα τα γόνατα στο κομμάτι πάνω από το ντουλάπι και είμαι 1.72.Απαράδεκτοι χώροι για ένα αμάξι υποτίθεται C-suv.
Επίσης οι πόρτες μου θύμισαν το auris του 2008 που έχει ο πεθερός μου.
Είπαμε να κάνουμε συγκριτκό στα πορτ μπαγκάζ θα το βγάλω και βίντεο για όσους δε θα πιστεύουν.
-
Έλα βρε δουβλι μη βαράς χρονιάρες μέρες :)) και τα δύο αμαξαρες είναι. Και εμένα ο κολλητός μου είναι στα χαρτιά για το active plus λευκό.
Χαχα πλάκα έκανα! Έπαιξα με τη φάση ότι όλοι ξεχνάτε ότι έχει ο Parikon 2008!
Εννοείται πως είναι φοβερό το Puma. Εγώ έχω βάλει στο top 3, 2008/Puma/Captur, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα από αυτά.
Γενικά αυτή η γενιά B suv έχει ανεβάσει πολύ.το επίπεδο και παίρνουν πωλήσεις σαν μοναδικό ή 1ο οικογενειακά ή άλλα αυτοκίνητα (π.χ ζευγάρια ή και ατομικά).
Και η VAG έχει επιλογές για όλα τα γούστα και βαλαντια, και όλοι.
Αυτή τη στιγμή, καθαρά με οικονομικούς όρους, το Puma προσφέρει το καλύτερο value for money πιστεύω, αφού το Captur επίπλαστα παρουσιάζεται φθηνό αφού έχει 2 αρχικές εκδόσεις με πολλές ελλείψεις (κατά τη γνώμη μου πάλι!disclaimer: εκφράζω τη γνώμη και άποψή μου!).
Τα σημεία κριτικής μου είναι τα ίδια από πάντα, εσωτερικό Fiesta 2017, hatch σχεδίαση με περιορισμένο πίσω χώρο. Αυτά ήταν τελείως no go for me.
-
Καλά όλα τα B Suv αλλά οι τιμές τους είναι πολύ κοντά στα C με ελάχιστες εξαιρέσεις . Αλλά αφού αρέσουν και πουλάνε έχουνε βρεί και οι κατασκευαστές την κότα με το χρυσό αυγό.
-
Δεκτή η άποψη σου αλλά το 3008 μου κάνει πιο vfm από το 2008. Ή το Grandland σε σχέση με το Crossland. Εγώ βλέπω όμορφα αμάξια τα Β Suv, συμπαθέστερα και πιο εύχρηστα για τις συζύγους, με πολύ μάρκετινγκ και μεγάλα περιθώρια κέρδους πάντως..
-
Δεκτή η άποψη σου αλλά το 3008 μου κάνει πιο vfm από το 2008. Ή το Grandland σε σχέση με το Crossland. Εγώ βλέπω όμορφα αμάξια τα Β Suv, συμπαθέστερα και πιο εύχρηστα για τις συζύγους, με πολύ μάρκετινγκ και μεγάλα περιθώρια κέρδους πάντως..
16.450 ξεκινάει το Crossland 25.700 το Grandland από ότι βλέπω σε τιμές σάιτ.
Το 3008 από πόσο ξεκινάει; Γιατί το 2008 ξεκινάει από 20.000, τα παιδιά στο 3008 βάλανε κάτι τιμές, δεν ξέρω τι αφορούν '
Allure 34.300
Allure + 35.800
GT 38.800'
αλλά βλέπω να έχουν κάνα 6-7χιλιαρο τουλάχιστον ανά έκδοση.
Το C3 με C5 εισαγωγικές εκδόσεις έχουν σχεδόν 10.000 πλέον διαφορά.
Λίγο παρωχημένη η άποψη περί ματσο αρσενικού με κουρσάρα που δείχνει το κοινωνικό του στάτους στην αγέλη.
Εγώ ας πούμε σε Kamiq/Puma δεν έχω δει καμία γυναίκα να οδηγεί (το ίδιο με Kona/Stonic), με 2008 έχω δει κάνα 2, αλλά μιλάμε για αμέτρητες θεάσεις πλέον.
-
Καλά όλα τα B Suv αλλά οι τιμές τους είναι πολύ κοντά στα C με ελάχιστες εξαιρέσεις . Αλλά αφού αρέσουν και πουλάνε έχουνε βρεί και οι κατασκευαστές την κότα με το χρυσό αυγό.
Δεν ισχύει αυτό που λες. Μόνο αν συγκρίνεις C suv 6-7ετιας με B suv 2020.
Βάλε Kuga με Puma, C3 με C5, το QQ που έρχεται με το Juke, το Tuscon 2020 με το Kona, κ.λ.π
Επίσης ένα σύγχρονο B suv (Kamiq, Captur, 2008 κλπ) παίζει άνετα το ρόλο οικογενειακού (αποσκευές C hatch και παραπάνω, για 3-4μελης οικογένεια είναι μια χαρά), κάτι που δεν λες ακριβώς για ένα Clio, 208, Fabia, και με τα B suv σταματάς την αγορά προς τα πάνω.
Ένα λίγο, ή περισσότερο, μικρότερο αυτοκίνητο έχει και μικρότερες καταναλώσεις, σέρβις, λάστιχα για αλλαγές, τέλη κυκλοφορίας, γενικά είναι ένα κλικ κάτω, κάτι που σε βάθος χρόνου παίζει σημαντικό ρόλο, ενώ και η κατάσταση στην Ελλάδα και γενικά Ευρώπη δεν ευνοεί τεράστια αυτοκίνητα για πολλούς και διάφορους λόγους, οπότε και πολλοί αγοραστές βρίσκουν τη Χρυσή τομή.
-
ψηφίζω κούρσα!
-
Mastoras78 wrote:
Το 3008 από πόσο ξεκινάει; Γιατί το 2008 ξεκινάει από 20.000, τα παιδιά στο 3008 βάλανε κάτι τιμές, δεν ξέρω τι αφορούν '
Allure 34.300
Allure + 35.800
GT 38.800'
Λίγο παρωχημένη η άποψη περί ματσο αρσενικού με κουρσάρα που δείχνει το κοινωνικό του στάτους στην αγέλη.
Εγώ ας πούμε σε Kamiq/Puma δεν έχω δει καμία γυναίκα να οδηγεί (το ίδιο με Kona/Stonic), με 2008 έχω δει κάνα 2, αλλά μιλάμε για αμέτρητες θεάσεις πλέον.
Φαντάζομαι ο mastoras λέει για τα φετινά b-suv έναντι των προ face lift c-suv
new Captur - Cadjar
new juke - QQ
new 2008 - 3008 κτλ
-
Οι τιμές που αναφέρεις περιέχουν ανατιμήσεις λόγω έλευσης fl στο 3008. Πουλιόταν και στα 26 περίπου στις εκδόσεις Active. Με το Grandland υπήρχε εποχή που ξεκίναγε κοντά στα 22 κάτι και όχι τελείως ξεβράκωτο. Έχω καιρό να το κοιτάξω αλλά έτσι και αλλιώς κανείς δεν αγοράζει με τιμές καταλόγου οσάν τον Σών το πρόβατο..
Όλοι περιμένουν τις προωθητικές ενέργειες και τις προσφορές που βγάζουν κατά καιρούς οι εταιρίες.
Περί ματσό αρσενικού και κουρσάρας ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας σου μιας και δεν υπονόησα κάτι τέτοιο.
Karoq ambition tsi manual 21 και κάτι ψιλά καινούργιο. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο παραδείγματα που μας βολεύουν, βλέπουμε την συνολική εικόνα. Καλά είναι τα b suv αλλά θα έβαζα αυστηρό ταβάνι στο πόσα θα άξιζαν να δώσω για αυτά (22 γκουχ γκουχ)
Edit μπήκα και είδα grandland απο 23κ ξεκινάει στο site του έτσι για την ιστορία.
-
Captur : από 16.880
Kadjar από 20860
Crossland από 16450
Grandland από 21950
2008 από 20500
3008 απο 26450
Juke από 17900
Qq από 20490
C3 από 13500
C5 από 225500
Οπως βλέπετε, υπάρχουν σοβαρές οικονομικές διαφορές.
Έχει πλάκα πάντως που προσπαθείτε να μας πεισετε ότι δεν έχουμε κάνει καλή επιλογή στο αυτοκίνητο, ειδικά όταν ο καθένας δεν ξέρει τις οικονομικές προτεραιότητες του άλλου αλλά κυριότερα και τις ανάγκες του
-
Και εγώ bsuv πήρα αλλά αυτά που σου είπα είναι παραδείγματα με προσφορές από pro face lift csuv , Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα ( βασικά σκορδοκα'ί'λα μου τι κάνει ο καθένας) αλλά πρόχειρα -πρόχειρα να σου πω ότι το Kadjar ξεκινάει τιμή SITE με 19.360 και ίσως είναι και λίγο ποιο φορτωμένο απο την αρχική του Captur και είναι και ποιό μεγάλο αμάξι και με τον 1.3cc με τα 140 άλογα και τονίζω την τιμή site γιατί όσο έρχονται τα καινούρια μοντέλα τόσο ποιο πολλές εκπτώσεις κάνουν !
EDIT : σίγουρα υπάρχουν διαφορές οικονομικές μη αμελητέες αλλά όχι και χαοτικές !
-
Dublin wrote:
Mastoras78 wrote:
Allure 34.300
Allure + 35.800
GT 38.800'
Φαντάζομαι ο mastoras λέει για τα φετινά b-suv έναντι των προ face lift c-suv
new Captur - Cadjar
new juke - QQ
new 2008 - 3008 κτλ
Ναι, έτσι ξεκίνησα το ποστ μου, συγκρίνει αυτοκίνητα που ξεφορτώνονται με τα καινούργια.
Τις τιμές του Grandland τις πήρα από σάιτ, αλλά έστω και έτσι είναι 6.000 διαφορά, ακριβώς μέσα στα πλαίσια που έθεσα.
Επίσης το Karoq με το Kamiq πάλι επιβεβαιώνει την άποψή μου καθώς το ένα είναι μοντέλο 2017 και το άλλο 2020 (μάλιστα το Kamiq έχει το καλύτερο εσωτερικό σε Skoda θερμικό) και πάλι το Β suv ξεκινάει από 15.900.
Θες να το πάμε σε VW; Εδώ έχουμε 3 μεγέθη. T Cross 17.400, T Roc 19.950, Tiguan 24.950.
Θες Seat; 15.250 με 20.700
Εσύ ανέφερες περί συζύγων. Δηλαδή πώς εκλαμβάνεται αυτό το σχόλιο;
Δεν υπονοώ τίποτα. Γενικότερα σε παρακαλουθω και σέβομαι τις απόψεις σου Μάστορά μας, απλά ήταν πολύ απλοποιημένη η συγκεκριμένη και μπαζει από παντού.
-
Και εγώ bsuv πήρα αλλά αυτά που σου είπα είναι παραδείγματα με προσφορές από pro face lift csuv , Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα ( βασικά σκορδοκα'ί'λα μου τι κάνει ο καθένας) αλλά πρόχειρα -πρόχειρα να σου πω ότι το Kadjar ξεκινάει τιμή SITE με 19.360 και ίσως είναι και λίγο ποιο φορτωμένο απο την αρχική του Captur και είναι και ποιό μεγάλο αμάξι και με τον 1.3cc με τα 140 άλογα και τονίζω την τιμή site γιατί όσο έρχονται τα καινούρια μοντέλα τόσο ποιο πολλές εκπτώσεις κάνουν !
EDIT : σίγουρα υπάρχουν διαφορές οικονομικές μη αμελητέες αλλά όχι και χαοτικές !
Μιλάς για 1 συγκεκριμένο μοντέλο που δεν πούλησε ούτε ολοφρεσκο το 2015 που βγήκε και σχεδόν δεν είχε ανταγωνισμό. 21.000 μου το άφηναν πριν 2 χρόνια (λόγω γνωστού) και δεν τα έδινα.
Επίσης είναι προς αντικατάσταση μετά το QQ.
-
Πλάκα έχουν μερικοί σα τον kako_lyko που νομίζουν ότι έχουμε καημό να αποδείξουμε αν έχουν κάνει καλή ή κακή αγορά. Από την αρχή λέω ότι αυτό που γράφω είναι προσωπική άποψη και ότι ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες.
Εγώ θα έδινα μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για καλοεξοπλισμένο αυτόματο b suv, κουβέντα να γίνεται. Μετά θα πήγαινα στην επόμενη κατηγορία που δεν είναι μόνο χώροι. Είναι και μια κλάση πάνω στο σύνολο.
Δεν είπαμε ότι δεν είναι μια χαρά αυτοκίνητα. Αν όμως δείτε τις απόψεις ειδικά σε ξένα reviews όλοι γράφουν ότι είναι ψηλά κοστολογημένα λόγω εμπορικότητας. Καλές γιορτές
-
Yem wrote:
Μιλάς για 1 συγκεκριμένο μοντέλο που δεν πούλησε ούτε ολοφρεσκο το 2015 που βγήκε και σχεδόν δεν είχε ανταγωνισμό. 21.000 μου το άφηναν πριν 2 χρόνια (λόγω γνωστού) και δεν τα έδινα.
Επίσης είναι προς αντικατάσταση μετά το QQ.
Ναι βρε, δεν λέω ότι ήταν τα Best sellers της αυτοκίνησης και τα δίνουν όσο όσο αλλά όπως και να το κάνουμε μπορείς να βρεις με τα ίδια λεφτά ποιο μεγάλο αμάξι ίσως με μια μικρή οικονομική διαφορά! Σίγουρα τα β. Σουβ έχουν τσιμπημένες τιμές είτε λόγο μόδας είτε λόγο πρακτικότητας!πάντως δεν έχουν 7-10 κ διαφορά
-
Εμενα που μ αρεσουν τα a suv.... Τι να πω;
Παλι τα πιο μιζερα κοιτω;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)