-
Και το φυλλάδιο με τα πρόσθετα αξεσουάρ για το νέο Ford Puma:
-
Γελάω με την συσκευή απώθησης κουναβιών...!!
-
Μιας και φάγαμε την πατάτα με τις τιμές του 2008 περιμένω με ανυπομονησία το puma. Περιμένω να δω και τιμολόγηση για τις υπόλοιπες εδόσεις και κυρίως αυτές με αυτόματο σασμάν
-
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι...αλλά τι στο καλό, δεν μπορώ να φανταστώ τη Ford να χρεώνει το αυτόματο σασμάν πάνω από 1500-2000€
-
Η αληθεια ειναι οτι η πατατα με τις τιμες του 2008 με εκανε να συνειδητοποιησω ποσο υπερκοστολογημενα ειναι τα suv λογω μοδας και να στραφω σε premium hatch με 5000€ λιγοτερα αλλα αντιστοιχο εξοπλισμο.
-
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι...αλλά τι στο καλό, δεν μπορώ να φανταστώ τη Ford να χρεώνει το αυτόματο σασμάν πάνω από 1500-2000€
Δεν είναι μόνο θέμα χρέωσης του κιβωτίου αλλά και φορολογικής κλίμακας και εαν αλλάζει. Κάλλιστα μπορεί τα 1.500 λόγω αλλαγής γορολογικής κλίμακας να επιβαρύνουν την τιμή με €4.000. Επίσς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, μιλάνε για αυτόματο στο diesel μόνο (εικάζω ότι θα μπεί και στις υβριδικές εκδόσεις) οπότε δεν υπάρχει και το μειωμένο τέλος ταξινομησης.
Όλα αυτά με το υπάρχον φορολογικό σύστημα, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε 1-2 μήνες και τι τελικά θα ψηφιστεί.
-
Η αληθεια ειναι οτι η πατατα με τις τιμες του 2008 με εκανε να συνειδητοποιησω ποσο υπερκοστολογημενα ειναι τα suv λογω μοδας και να στραφω σε premium hatch με 5000€ λιγοτερα αλλα αντιστοιχο εξοπλισμο.
ειναι μοδα αλλα ειναι και βολικα
βεβαια εχουν ξεφυγει οι τιμες, ηταν ξενερωμα οι τιμες του 2008, το puma ειναι σε καλη τιμη και περιμενω και το captur
απο την αλλη αν πηγαινα σε hatch σκεφτομουν για το focus αλλα κι εκει εχουν σταματησει τον 1500ρη κινητηρα
ενα μπερδεμα
-
Στα hatch η 118i ειναι μονοδρομος.
-
Με τι τιμές η 118 είναι μονόδρομος , γιατί το σάιτ τους ΔΕΝ δίνει τιμές , ούτε τις αρχικές ...
Αμα τα χτίσεις με τα ανάλογα μπορεί ο μονόδρομος να οδηγεί στον γκρεμό,,,
-
Με τι τιμές η 118 είναι μονόδρομος , γιατί το σάιτ τους ΔΕΝ δίνει τιμές , ούτε τις αρχικές ...
Αμα τα χτίσεις με τα ανάλογα μπορεί ο μονόδρομος να οδηγεί στον γκρεμό,,,Προφανώς εννοεί τις έτοιμες εκδόσεις των €27.500, οι οποίες έχουν αρκετό εξοπλισμό όμως. Ο,τιδήποτε άλλο προφανώς δεν έχει νόημα στην 118i, οπότε ή σου κάνουν οι εκδόσεις που υπάρχουν ή κοιτάς αλλού.
-
Μιλαω για την 118ι sportline advance. Αυτοματη με led , μεταλλικο και πολλα εξτρα στα 27500.
-
Πλακα πλακα, αμα δεν ειχε την εκπτωση των υβριδικών το Puma(κ Sportage) μαλλον θα ηταν στα ουρανια κ αυτο. Περιμενω το diesel λογω ΜΗ εκπτωσης να ξεκιναει απο 23-24.000.
-
Μ'αρέσει που το έχουν βάλει στον διαφορφωτή (στην Αγγλία εδώ και ένα μήνα) αλλά δεν το έχουν οδηγήσει ακόμα ούτε οι δημοσιογράφοι παγκοσμίως! Καμία πληροφορία ούτε για την πραγματική κατανάλωση ούτε για ποιότητα κύλισης, άνεση στο δρόμο, κρατήματα. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο?
-
Το έχουν οδηγήσει αλλά έχουν υπογράψει να μη δημοσιεύσουν εντυπώσεις μέχρι μέσα Ιανουαρίου (αν θυμάμαι καλά μέχρι 13/1/2020)
-
Το ακόμα πιο τρελό είναι ότι η Ford Αγγλίας δέχεται παραγγελίες και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο. Γενικά πάντως βλέπω μια αναστάτωση σε όλες τις εταιρίες με τους κινητήρες, κυρίως για τα όρια CO2. Άλλοι καταργούν κινητήρες (Vitara, Toyota, Mitsubishi) άλλοι βάζουν απλά μια μπαταρία και το βαφτίζουν υβριδικό (Hyundai, Kia) και άλλοι δίνουν μια επιλογή (Juke, Puma), για να μην μιλήσω για το πάρε δώσε κινητήρων μεταξύ τους, δεν ξέρεις πλέον ποιός έχει κατασκευάσει το αυτοκίνητο που πέρνεις!
-
Μ'αρέσει που το έχουν βάλει στον διαφορφωτή (στην Αγγλία εδώ και ένα μήνα) αλλά δεν το έχουν οδηγήσει ακόμα ούτε οι δημοσιογράφοι παγκοσμίως! Καμία πληροφορία ούτε για την πραγματική κατανάλωση ούτε για ποιότητα κύλισης, άνεση στο δρόμο, κρατήματα. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο?
Κανείς δεν ξέρει κάτι, αλλά εφόσον θα βασίζεται στο Φιέστα, αλλά βελτιωμένο, μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα. Εμένα, εαν είναι σαν το Φιέστα μου κάνει με κλειστά μάτια! Εαν είναι καλύτερο (που μάλλον θα είναι), μιλάμε για τον βασιλιά της κατηγορίας σε ποιότητα κύλισης και κράτημα.
-
miro wrote:
Κανείς δεν ξέρει κάτι, αλλά εφόσον θα βασίζεται στο Φιέστα, αλλά βελτιωμένο, μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα. Εμένα, εαν είναι σαν το Φιέστα μου κάνει με κλειστά μάτια! Εαν είναι καλύτερο (που μάλλον θα είναι), μιλάμε για τον βασιλιά της κατηγορίας σε ποιότητα κύλισης και κράτημα.
Απο τις πληροφοριες κ τα βιντεακια που ειδα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο απο Fiesta, δειτε κ το βιντεο που ποσταρε παραπανω ο συν-φορουμιτης, πολυ ενδιαφερον, κατι λεει κ για πατημα εφαμιλλο ρου Golf. Πιστευω θα κονταροχτυπηθει με το Juke κ θα το πατησει κανονικα (ο χιλιαρης του Juke δεν εχει καλες κριτικες μεχρι στιγμης, μεχρι κ ενοχλητικο θορυβο λενε οτι βγαζει κ οχι πολυ σπουδαια πραγματα απο ποιοτητα κυλισης). Πολυ καλη προταση απο Ford και πολυ καλα μελετημενο στις λεπτομερειες.
-
Φάνη πόσο κάνει στο Puma η αυτόματη πόρτα αποσκευών; Το σκεφτόμουν και εγώ για το focus αλλά όταν είδα τιμή 800 ευρώ είπα εντάξει ας ανοίγω με το χέρι μου!
-
Πιστευω θα κονταροχτυπηθει με το Juke κ θα το πατησει κανονικα (ο χιλιαρης του Juke δεν εχει καλες κριτικες μεχρι στιγμης, μεχρι κ ενοχλητικο θορυβο λενε οτι βγαζει κ οχι πολυ σπουδαια πραγματα απο ποιοτητα κυλισης).
Και το βασικότερο, ότι παρόλο που βελτιώθηκε αισθητά το Τζουκ σε θέμα σχεδίασης, ακόμα είναι άσχημο!
Φάνη πόσο κάνει στο Puma η αυτόματη πόρτα αποσκευών; Το σκεφτόμουν και εγώ για το focus αλλά όταν είδα τιμή 800 ευρώ είπα εντάξει ας ανοίγω με το χέρι μου!
Άστο, πονεμένη ιστορία...που είναι τα €300 του Καμίκ!?!?
€868 έχει στο Titanium και €657 στο ST Line X (γιατί έχει στάνταρ την εκκίνηση με κουμπί). Έρχεται πακέτο με το Keyless και το κουμπί εκκίνησης για αυτό και τόσο ακριβά. Αλλά είναι ένα από αυτά τα έξτρα που θα ήθελα να έχει το επόμενο αυτοκίνητό μου, είναι εξαιρετικά χρήσιμο!
-
Σε εμένα ήταν κυριολεκτικά μόνο η πόρτα και έκανε τόσο! Α έχει και ένα κουμπί στο ταμπλώ για να την ανοίγεις από την θέση του οδηγού.
Εντάξει χρήσιμο είναι. Εξαιρετικά χρήσιμο δε θα το έλεγα. Προσωπικά μέχρι 250 άντε 300 ευρώ ίσως τα έδινα. 800 με ΤΙ ΠΟ ΤΑ.
Τουλάχιστον σε εσένα δίνουν και κάτι άλλο μαζί.
Ford Puma 2019