-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα του forum. Μετά από 1,5 χρόνο χωρίς αυτοκίνητο σκέφτομαι την αγορά ενός οικογενειακού SUV και ο προϋπολογισμός μου είναι μέχρι 23000 ευρώ. Κάνω περίπου στα 10000 χλμ το χρόνο καθώς για μέσα στην πόλη μετακινήσεις υπάρχει ένα skoda citigo της γυναίκας μου. Μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα στο KIA Sportage 1.6 & Nissan Qashqai 1.3 φυσικά στις εκδόσεις όπου αντέχει το βαλάντιο μου. Από οικονομικής άποψης το Qashqai έχει λιγότερα ετήσια πάγια έξοδα (τέλος+ κατανάλωση) συν μου έρχεται και πιο φθηνό επίσης αρχική αγορά και ενώ ήμουν σχεδόν έτοιμος να το κλείσω βλέπω στο forum πολύ κόσμο να έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στα θέματα συναρμολόγησης και με φρέναρε στην τελική μου απόφαση. Στην αντίθετη πλευρά δεν είδα παράπονα για τα KIA από κάποιον στο forum. Καταλαβαίνω ότι ποσοστιαία τα Qashqai είναι σαφώς περισσότερα από τα Sportage και ίσως γι αυτό. Θα ήθελα μια διαβάσω μια άποψη και συμβουλή. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές.
-
Μπορείς να κοιτάξεις και το αδερφάκι του Qashqai, το Kadjar, όπου είναι σε προσφορά αυτή την περίοδο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ρίξε και ένα βλέφαρο στο Tucson...
-
Opel grandland. Για μένα το καλύτερο στο μπατζετ σου. Outsider το Suzuki s cross.
-
Όσον αφορά το Kadjar επειδή ενδιαφέρομαι μόνο για βενζίνη δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο στην Ελλάδα και δεν γνωρίζουν και πότε θα έρθει. Το tucson όμορφο αμάξι δεν λέω αλλά δεν με συγκινεί ο κινητήρας του και το s cross δεν μου αρέσει καθόλου. Το Grandland είναι όντως πολύ όμορφο αμάξι δεν γνωρίζω αν έχει καμιά προωθητική ενέργεια η opel για να κοιτάξω το 120 edition διότι το X cite είναι λίγο πιο φθηνό μέσα άποψη μου βέβαια. Μακάρι να ήταν στην Ελλάδα η mazda ώστε να έβλεπα και το cx30 αλλά δεν το βλέπω. Σας ευχαριστώ για τις ιδέες.
-
Συμφωνώ μαζί σου για Tucson,s cross. Το cx30 και να υπήρχε στην Ελλάδα είναι μια κατηγορία κάτω σε μέγεθος από αυτά που βλέπεις. Το Opel 120edition δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει κάτω από 23Κ ότι έκπτωση και να σου κάνουν, άρα μένει μόνο το x cite που για μένα βέβαια έχει μακραν τον καλύτερο εξοπλισμό από οποιαδήποτε βασική έκδοση του ανταγωνισμού η να κατέβεις σε b suv κατηγορία (η να πάρεις το civic ).
-
To Civic είναι ο έρωτας της γυναίκας μου είναι η αλήθεια. Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν το civic type s 2008 μοντέλο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στα 8,5 χρόνια που το είχα απλά θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο ψηλό και γι αυτό το κοιτούσα σε SUV. Φυσικά θα ήθελα ένα αυτοκίνητο το ίδιο αξιόπιστο αλλά μια επίσκεψη στο forum για το Qashqai με φρέναρε στην αγορά μου για την ώρα . Θα κοιτάξω να κάνω test drive μέσα στην βδομάδα στο Grandland X γιατί όντως είναι όμορφο και είναι στις τιμές μου. Κάποιος κάτοχος του Sportage υπάρχει να μου πει τις εντυπώσεις του?
-
Αν θέλεις στείλε εντυπώσεις από Grandland μετά το test drive. Το έκανα κι εγώ αλλά για 2-3 χλμ μόνο μου το έδωσα
-
Γιατί; Για να μη μαγαρίσεις το κειμήλιο;
-
Δες το Γκράντλαντ και C5 aircross στις βασικές τους εκδόσεις έχουν πολύ περισσότερο από τα άλλα και στις επόμενες ίσως μπορέσεις να είσαι μέσα στο μπάτζετ σου με τις εκπτώσεις που παίζουν .
-
Είναι τόσο κακό το κασκαι; Είμαι και εγώ σε φάση να αποφασίσω για suv. Δηλαδή αν το πάρει κάποιος μπορεί να το μετανοιώσει;
-
καλημέρα όσον αφορά το citroen έχουν ημερομηνία παράδοσης σε 4 μήνες διάστημα όπου εγώ δεν έχω στην διάθεση μου. Επίσης δεν μπορώ να πάρω ένα αμάξι όπου δεν θα το έχω οδηγήσει πριν μιας και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει βενζίνη 1,2 για test drive όπως με ενημέρωσαν. Το Grandland θα το δω μετά από την προτροπή σας. Όσο αφορά το Qashqai φίλε μου δεν έχω προσωπική άποψη απλά έχω διαβάσει τις τελευταίες 15 σελίδες στην σχετική ενότητα που υπάρχει εδώ μέσα.
-
Βασικά το QQ έχει κάποια μικρής σημασίας θέματα για την πλειοψηφία του κόσμου που συναρμογής.
Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορεί τόσο μα τόσο πολύ. -
Απλά με το Qashqai έχεις εξασφαλίσει υψηλή μεταπώληση!
-
Εύκολη ναι, υψηλή δεν θα το έλεγα για κανένα αυτοκίνητο
-
Στα Qashqai η απαξίωση στην 3ετία και 4ετία είναι απο 25%-30%. Αν ρίξεις μια ματιά στο car.gr θα καταλάβεις.
-
Και το vitara είναι μια καλή επιλογή κατά την γνώμη μου
-
Απλά είναι λίγο πιό μικρό από τα άλλα.
Αγορά νέου SUV