-
Μπορεί να υπάρχει...
-
Μου είχαν πει ότι υπάρχει, αλλά με τον κινητήρα πριν τις αλλαγές. Με τα 180 άλογα δηλαδή και όχι με τα 186
-
stavrosb μήπως το έχεις παραγγείλει με το (extra) ambient light στο εσωτερικό;
-
Όχι δεν κοίταξα καθόλου τα extra που δεν περιλαμβάνονταν σε κάποιο πακέτο εξοπλισμού για να μην ανεβάσω άλλο την τιμή, το μόνο που ήθελα επιπλέον σε σχέση με αυτά που πήρα ήταν ηλιοροφή, αλλά επειδή έπρεπε να προσθέσω και το Safety Pack δεν την έβαλα. Το ambient light, όπως και ο ασύρματος φορτιστής θεωρώ ότι μπορεί εύκολα να προστεθεί και αργότερα εάν το θελήσεις.
-
Αγορά μόνο από προσπέκτους και βιντεάκια στο εσύσωλήνας, χωρίς να δει κάποιος το αμάξι ούτε καν στατικά στην έκθεση, είναι γουρούνι στο σακκί η φάση.
-
alf1 wrote:
Όχι δεν κοίταξα καθόλου τα extra που δεν περιλαμβάνονταν σε κάποιο πακέτο εξοπλισμού για να μην ανεβάσω άλλο την τιμή, το μόνο που ήθελα επιπλέον σε σχέση με αυτά που πήρα ήταν ηλιοροφή, αλλά επειδή έπρεπε να προσθέσω και το Safety Pack δεν την έβαλα. Το ambient light, όπως και ο ασύρματος φορτιστής θεωρώ ότι μπορεί εύκολα να προστεθεί και αργότερα εάν το θελήσεις.
Όντως, ήθελε και το Safe pack. Ούτε εγώ το έβαλα.
Για την ασύρματη φόρτιση ήθελαν 240€ (!) αν θυμάμαι καλά και φυσικά δεν ασχολήθηκα.
Συμφωνώ για το ambient light. Αν το αναλάβει κάποιος 'μερακλής' με προσοχή στη λεπτομέρεια και γνώση του ηλεκτρικού συστήματος, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό!
Έχω κάποιες σχετικές φωτογραφίες αλλά δε μπορώ να τις ανεβάσω γιατί ζητάει αρχεία txt μόνο.
-
Αγορά μόνο από προσπέκτους και βιντεάκια στο εσύσωλήνας, χωρίς να δει κάποιος το αμάξι ούτε καν στατικά στην έκθεση, είναι γουρούνι στο σακκί η φάση.
Και οι δύο που το αγοράσαμε κάναμε πρώτα test drive, το θέμα είναι ότι δεν έχει 'κυκλοφορήσει' σχεδόν καθόλου στην Ελλάδα και έτσι δεν υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες για να μας πουν την εμπειρία τους.
-
Δε συμφωνώ.
Εννοείται ότι ΔΕΝ πρέπει να αγοράζει κανείς αυτοκίνητο κοιτώντας μόνο YouTube και προσπέκτους.
Εγώ όμως έκανα δύο test drives με δύο διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικούς κινητήρες, εκ των οποίων το ένα διήρκησε αρκετές ώρες και το άλλο 45 λεπτά. Επίσης πήγα τουλάχιστον 4-5 φορές στην αντιπροσωπεία, ρωτώντας και ψάχνοντας ό,τι ήθελα στα αυτοκίνητα που είχαν εκεί (και δεν ήταν μόνο ένα).
Άρα υπάρχει η δυνατότητα, έστω και περιορισμένη λόγω της συγκυρίας που βρισκόμαστε και των χαμηλών πωλήσεων που έχει επακόλουθο.
-
Κατάφερα (νομίζω) να επισυνάψω κάποιες φωτογραφίες από δουλειά σε ambient light για CX30
-
Κατάφερα (νομίζω) να επισυνάψω κάποιες φωτογραφίες από δουλειά σε ambient light για CX30
alf1 δυστυχώς δεν ανοίγει το txt που έβαλες, μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις link με τις φωτογραφίες ή να μου στείλεις απευθείας μήνυμα;
-
alf1 wrote:
alf1 δυστυχώς δεν ανοίγει το txt που έβαλες, μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις link με τις φωτογραφίες ή να μου στείλεις απευθείας μήνυμα;
https://m.facebook.com/permalink.php?id=102352047849112&story_fbid=383044973113150
ελπίζω να λειτουργεί αυτό.
Έχει 13 φωτογραφίες. Ελπίζω εκτός από την Ασία, να υπάρχει και στην Ελλάδα κάποιος αξιόπιστος που να αναλαμβάνει τέτοια δουλειά...
Είναι πάντως ενα δείγμα για το τι μπορεί να γίνει στο CX30 στον συγκεκριμένο τομέα.
-
Καλημέρα.
Χθες, σε επικοινωνία που είχα με τον πωλητή, μου επιβεβαίωσε πως θα παραλάβουμε το αναβαθμισμένο μοντέλο.
Άρα και επισήμως αναμένουμε το μοντέλο με όλες τις βελτιώσεις και στην Ελλάδα.
-
Καλημέρα
Και εγώ την ίδια πληροφόρηση είχα την τελευταία φορά που μίλησα με τον πωλητή μου την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, όταν και με ενημέρωσε ότι η εκτιμώμενη παράδοση θα πάει πίσω περίπου κατά ένα μήνα.
Υπομονή λοιπόν έναν ακόμα μήνα
-
Αύριο θα έχω κι εγώ ενημέρωση για τα αν έχουμε πάρει γραμμή παραγωγής και για εκτίμηση χρόνου παράδοσης (λογικά τέλος Ιανουαρίου)
-
Το δικό μου, με παραγγελία 31/7, έχει παραχθεί και ταξιδεύει προς Αμβέρσα, το πιθανότερο είναι εφόσον σου έχουν πει ότι θα παραλάβεις τέλος Ιανουαρίου να έχει παραχθεί και το δικό σου. Εάν σου δώσουν τον αριθμό vin, ίσως να μπορείς να μάθεις που βρίσκεται.
-
Μόλις με ενημέρωσαν ότι κατασκευάστηκε και αναμένει φόρτωση για μετάβαση σε Αμβέρσα (παραγγελία 28/8). Αρχές Φεβρουαρίου παραλαβή.
Το VIN number τους το ζήτησες;
-
alf1 όχι δεν τον ζήτησα, ξέρω όμως ότι εάν το έχεις με αυτό μπορείς να κάνεις ιχνηλάτηση του οχήματος όταν βρίσκεται εν πλω
-
o.k.
Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν...
-
Ερώτηση: Δώρα σαν έδωσαν κατά την παραγγελία;
-
Καλή χρονιά με υγεία και καλά νέα.
Παραθέτω ένα ενδιαφέρον άρθρο για το update του skyactiv x. Πρόκειται για την αναβάθμιση με όνομα spirit 1.1
Όπου 1 (ακέραιο) η έκδοση hardware και 1 (δεκαδικό) η έκδοση software.
Η έκδοση αυτή λοιπόν αφορά αλλαγές σε software οι οποίες συζητείται να ενσωματωθούν και στην ήδη υπάρχουσα έκδοση του κινητήρα (spirit 1.0) μέσω των dealers.
Αλλού διαβάζω ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει κυκλοφορήσει και έκδοση 2.0 με παρόμοιες αλλαγές στο software αλλά και αλλαγές στο hardware (κομπρέσορας κλπ) η οποία φυσικά δε μπορεί να ενσωματωθεί στα υπάρχοντα μοντέλα.
Δεν είναι ξεκάθαρο για το ποιες εκδόσεις προορίζονται για ποιες αγορές.
Αν ισχύουν όλα αυτά πάντως, πιστεύω πως πάμε σε μια λογική τακτικών εργοστασιακών αναβαθμίσεων παρόμοια με αυτές των λογισμικών κινητών. Το οποίο είναι καλό για ένα φρέσκο τεχνολογικά κινητήρα όπως ο skyactiv x και ταυτόχρονα δε θα 'τιμωρεί' όσους έσπευσαν να αγοράσουν αυτοκίνητα με τις αρχικές εκδόσεις του κινητήρα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να λάβουν τις όποιες βελτιώσεις αφορούν software.
Mazda CX-30