-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
δια λογον ακατανοητον εις γατον, τα σουζ κρατανε απιστευτα ψηλη τιμη σαν μου-του-χου.
οκ, δεν σπανε-χαλανε, αλλα και μονο η σκεψις του βρωμιαρη του πρωην που επερδετο ασυστολως ειναι λογος απορριψης ειδικως εαν ημπορει αγορασθει ταπετσαρια ολοκαινουργια με τα ιδια τα γιουρα
απο την αλλην ομως, σπυ, γατος αναρωτιεται αν ακομη το τουιτερακι στο ντουστ ειναι το ιδιο, στο ιδιο σημειο. μου αφηκε ενα τικ...xaxaxa!!! Γατούλη το τουιτεράκι φάϊναλυ είναι για τους μυστήριους ήχους που σπυ ακούει στο παρκάρισμα, ειδικά όταν είναι έτοιμο το ντουστ να φιλήσει πίσω!!!
-
Το Duster II πλέον έχει ( σε σχέση με το δικό μου που το πήρα πριν 6 μήνες) adblue, 5 άλογα παραπάνω, το ίδιο κοντή 1η αλλά πιο μακριές τις υπόλοιπες σχέσεις που για μένα μέχρι τώρα (10.000χλμ) είναι το μεγαλύτερο του μειονεκτήματα και πλέον διορθώθηκε και είναι πιο άνετο στην οδήγηση, σε λίγο θα διατίθεται και με κινητήρα βενζίνης και από τον Μάρτη θα έρχεται με σύνδεση σε Android - IOS.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε Ηλία,
Κάθε χρόνο και καλύτερο το duster αλλά και ακριβότερο. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε και όποιος το πολύ σκεφτεί σε λίγο πάλι ακριβότερο θα το πάρει..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκαθαρα το νταστερ. Μην το πολυψαχνεις αλλο.
Εχει βελτιωθει αρκετα και ναι ηρθε αυτη η μερα που θεωρηται πλεον καπως συγχρονο σε ολους τους τομεις.
Ντατσια απο μενα.
Οτι θα προτεινα ντατσια, δεν μου το χα. -
Ο χρήστης hlias_3 έγραψε:
Το Duster II πλέον έχει ( σε σχέση με το δικό μου που το πήρα πριν 6 μήνες) adblue, 5 άλογα παραπάνω, το ίδιο κοντή 1η αλλά πιο μακριές τις υπόλοιπες σχέσεις που για μένα μέχρι τώρα (10.000χλμ) είναι το μεγαλύτερο του μειονεκτήματα και πλέον διορθώθηκε και είναι πιο άνετο στην οδήγηση, σε λίγο θα διατίθεται και με κινητήρα βενζίνης και από τον Μάρτη θα έρχεται με σύνδεση σε Android - IOS.Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει και 1500€ παραπάνω όμως...
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Το Duster II πλέον έχει ( σε σχέση με το δικό μου που το πήρα πριν 6 μήνες) adblue, 5 άλογα παραπάνω, το ίδιο κοντή 1η αλλά πιο μακριές τις υπόλοιπες σχέσεις που για μένα μέχρι τώρα (10.000χλμ) είναι το μεγαλύτερο του μειονεκτήματα και πλέον διορθώθηκε και είναι πιο άνετο στην οδήγηση, σε λίγο θα διατίθεται και με κινητήρα βενζίνης και από τον Μάρτη θα έρχεται με σύνδεση σε Android - IOS.
Έχει και 1500€ παραπάνω όμως...
Άμα έχει περισσότερα πράγματα, λογικό είναι να κοστίζει και περισσότερο.
-
Επανέρχομαι αγαπητοί φίλοι με μια νέα σκέψη που τείνει να με πείσει να καθυστερήσω την οποια αγορά νέου suv για 3 -4 χρόνια για το λόγο ότι στο κοντινό μέλλον αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα περιμένουμε πληθώρα υβριδικών/ηλεκτρικων μοντελων σε καλύτερες απ' τις σημερινές τιμες κ σε καλύτερο εξοπλισμό (πχ σε λίγα χρόνια τα σημερινά premium safety specs θα είναι στάνταρ) και δεδομένου ότι το επόμενο αυτοκίνητο θα το κρατήσω αρκετά χρόνια.
Αν ακολουθήσω το παραπάνω σκεπτικό θα βολευτω με το γερασμένο αλλά τίμιο vitara του πατέρα μου για ανελκυση-καθελκυση σκάφους κ μεταβατικά για κάτι πιο άνετο απ' το coltaκι μου για την οικογένεια (2 πιτσιρίκια 6 ετών) θα ξόδευα 2-3χιλ. είτε για ένα mazda 6 του 2008 (δε σπάει δε χαλάει) ή για mondeo (πλεονεκτημα λόγω 1600cc). Ταυτόχρονα θα μάζευα κ κάνα φράγκο...μέχρι την αγορά ηλεκτρικού/υβριδικού.
Δεν ξέρω αν πάσχει κάπου το παραπάνω σκεπτικό, βρίσκεται άραγε κάποιος άλλος σε ανάλογη φάση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο της αυτοκίνησης κι όντως το πιο φρόνιμο είναι να περιμένεις λίγο, εφόσον βέβαια έχεις τη δυνατότητα. Ηλεκτρικά, υβριδικά, φυσικό αέριο, περιμένουμε να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια.
S-cross ή Duster ή ....