-
Αφού ζούμε σε ένα κράτος που φορολογεί σκληρά όσους εργάζονται, είναι καλό όταν κάποια εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να πάρουν αυτοκίνητο της να επιλέξουν το επίπεδο φορολογίας που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν. Και εδώ δεν μιλάμε για απλoύς προβολείς led ...
-
snowdrop, σε όλους τους ενδιαφερόμενους (και σε εμενα) μάλλον έχουν στείλει την προσφορά που λέει ο Γιώργος τ. που περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης αλλά δεν περιλαμβάνει αναδιπλούμενους καθρέπτες και έχει 8αρα αντί για 12αρα οθόνη. Αλλά στην έκθεση μάλλον λένε κάτι διαφορετικό, ότι δεν περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης. Για την οθόνη και τους καθρέπτες τι λένε; Εμένα μου είχαν πει προφορικά ότι περιλαμβάνει 12άρα και μόνο τώρα πρόσεξα στην προσφορά ότι γράφουν 8αρα. Για τους καθρέφτες δεν είχα ρωτήσει.
-
Ο χρήστης giorgos15 έγραψε:
snowdrop, σε όλους τους ενδιαφερόμενους (και σε εμενα) μάλλον έχουν στείλει την προσφορά που λέει ο Γιώργος τ. που περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης αλλά δεν περιλαμβάνει αναδιπλούμενους καθρέπτες και έχει 8αρα αντί για 12αρα οθόνη. Αλλά στην έκθεση μάλλον λένε κάτι διαφορετικό, ότι δεν περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης. Για την οθόνη και τους καθρέπτες τι λένε; Εμένα μου είχαν πει προφορικά ότι περιλαμβάνει 12άρα και μόνο τώρα πρόσεξα στην προσφορά ότι γράφουν 8αρα. Για τους καθρέφτες δεν είχα ρωτήσει.Περιλαμβάνονται και η 12αρα οθόνη και οι καθρέφτες. Ο εξοπλισμός που έχεις είναι μάλλον της απλής be chic η οποία έχει τους καθρέφτες ομίχλης, 8αρα οθόνη και πιο απλούς καθρέφτες
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
snowdrop, σε όλους τους ενδιαφερόμενους (και σε εμενα) μάλλον έχουν στείλει την προσφορά που λέει ο Γιώργος τ. που περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης αλλά δεν περιλαμβάνει αναδιπλούμενους καθρέπτες και έχει 8αρα αντί για 12αρα οθόνη. Αλλά στην έκθεση μάλλον λένε κάτι διαφορετικό, ότι δεν περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης. Για την οθόνη και τους καθρέπτες τι λένε; Εμένα μου είχαν πει προφορικά ότι περιλαμβάνει 12άρα και μόνο τώρα πρόσεξα στην προσφορά ότι γράφουν 8αρα. Για τους καθρέφτες δεν είχα ρωτήσει.
Περιλαμβάνονται και η 12αρα οθόνη και οι καθρέφτες. Ο εξοπλισμός που έχεις είναι μάλλον της απλής be chic η οποία έχει τους καθρέφτες ομίχλης, 8αρα οθόνη και πιο απλούς καθρέφτες
Σχετικά με αυτό το μπέρδεμα με τον εξοπλισμό της business έκδοσης, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να εκτυπωσουν προσφορά για την business, δίνουν ομως ένα άλλο έντυπο με τον εξοπλισμό της. Για κάποιο λόγο, μάλλον επειδή είναι μια ειδική έκδοση δεν μπορεί να τυπωθεί από το σύστημα του υπολογιστή. Κι εγώ που έβαλα σήμερα παραγγελία για τη business μου εκτυπωσαν την παραγγελία με τα χαρακτηριστικά της be chic και μου είπαν να μην τα λαβω υποψιν και ότι ισχύει το άλλο έντυπο που μου έχουν δώσει. Προχειροτητες, πφφφ....
Λοιπόν η δική μου παραγγελία είναι η εξής: Business be chic 1.6 βενζίνη EAT8 με τα εξής εξτρα:
- πανοραμική οροφή
- ασύρματη φόρτιση κινητού
- πίσω φιμε τζάμια
- κάμερα οπισθοπορειας και εμπρός αισθητήρες παρκαρισματος
- φωτα DS active led vision
- ηχοσυστημα hifi Focal
- εσωτερικό φωτισμός polyambient
Η κάμερα οπισθοπορειας είναι δυστυχώς απλη, ούτε 180 ούτε 360 μοιρών, ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο ως έξτρα. Αυτό το κουτσουρεμα των εκδόσεων που έρχονται στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης είναι απογοητευτικό.
Μεσα στον Ιούνιο μου είπαν παράδοση αλλά κρατάω μικρό καλάθι με βάση και την καθυστέρηση στην παραγγελία του Ηρακλή. Ειδομεν....
-
Και πόσο ββηκε με το κλειδι στο χέρι, ώραιο πακέτο έκανες.
Βασικά όπως το έκανες είναι ολοκληρωμένο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Και πόσο ββηκε με το κλειδι στο χέρι, ώραιο πακέτο έκανες.Βασικά όπως το έκανες είναι ολοκληρωμένο.
Βγηκε 44.680 μετα και απο εκπτωση 1500 ευρω για ανταλλαγη του δικου μου αυτοκινητου. Θα μου αφαιρεσουν και το ποσο που θα αγοράσει το παλιό μου ο έμπορος που συνεργάζονται.
-
Βενζίνη ή ντιζελ;
Τι είχες πριν, ποσο στο παιρνει πανω κατω; -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Βενζίνη ή ντιζελ;
Τι είχες πριν, ποσο στο παιρνει πανω κατω;1.6 βενζίνη 180 hp. Είχα ένα ταπεινό σταρλετακι του '94. Κανα 500ρικο θα το πάρει μάλλον
-
Ελα ρε, πρεπει οπωσδηποτε να γραψεις εντυπωσεις και στο νήμα 'οδηγησα'.
Αυτή η αλλαγή σε μία τετοια λιμουζίνα θα έχει ενδιαφερον να την περιγραψεις.
Πιο ακραία διαφορα αυτοκινήτων δεν μπορω να σκεφτώ
Με το καλό και ατρακαριστο ευχομαι
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ελα ρε, πρεπει οπωσδηποτε να γραψεις εντυπωσεις και στο νήμα 'οδηγησα'.Αυτή η αλλαγή σε μία τετοια λιμουζίνα θα έχει ενδιαφερον να την περιγραψεις.
Πιο ακραία διαφορα αυτοκινήτων δεν μπορω να σκεφτώ
Με το καλό και ατρακαριστο ευχομαι
Ευχαριστώ πολύ! Όντως η διαφορά τους είναι χαοτική. Νοίκιασα για ένα Σκ και το 5008 και μου φάνηκε σα να οδηγώ διαστημόπλοιο, χαχα. Ειδικα η ψηλη θεση οδηγησης ηταν τελεια. Το καλό είναι ότι συνήθισα αμέσως το αυτόματο κιβώτιο και ούτε μια φορά δεν πήγε το πόδι μου στο συμπλέκτη. Το DS το έκανα test drive αμέσως μετά και η οδηγική εμπειρία ήταν παρόμοια αλλά ένιωσα μεγαλύτερη ζεστασιά εκεί λόγω του πιο όμορφου κατ' εμε εσωτερικού του DS.
-
Η εκδοση με το σκουρο κοκκινο που είναι σαν ταλαιπωρημένο παλιό δερμα τσεστερφιλντ στο ταμπλο βγαινει ελλάδα;
Η συγκεκριμενη για το προσωπικό μου γουστο είναι η τοπ κλαςς των πολυτελων αυτοκινητων. Βγαζει κατι απο rolls royce και bentley χωρις υπερβολη.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Η εκδοση με το σκουρο κοκκινο που είναι σαν ταλαιπωρημένο παλιό δερμα τσεστερφιλντ στο ταμπλο βγαινει ελλάδα;Η συγκεκριμενη για το προσωπικό μου γουστο είναι η τοπ κλαςς των πολυτελων αυτοκινητων. Βγαζει κατι απο rolls royce και bentley χωρις υπερβολη.
Αυτη ειναι μια ειδικη εκδοση του αυτοκινητου με ονομασία 'La Premiere' που κυκλοφόρησε έξω με το εσωτερικό Art Rubis. Είναι όντως πολύ όμορφο αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μόνο το μαύρο και το καφέ δέρμα. Το καφέ πιο όμορφο κατ' εμε αλλά δε συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα εξωτερικού, ιδανικά μόνο με το μαύρο η και το άσπρο
-
Κατάλαβα, να λέμε καλα που ερχεται το αυτοκίνητο που να ψαχνουμε και τσεστερφιλντ
Εδω έχει ωραία και πρακτικά εξτραδάκια για πιο custom επιλογες
https://www.aliexpress.com/item/Tonlink ... 60752.html
https://es.aliexpress.com/item/Para-PSA ... 87056.html
https://es.aliexpress.com/item/Tonlinke ... 52844.html
Το πιο πρακτικό
https://www.aliexpress.com/i/32885616222.html -
Βενζίνη ή ντιζελ;
Τι είχες πριν, ποσο στο παιρνει πανω κατω;1.6 βενζίνη 180 hp. Είχα ένα ταπεινό σταρλετακι του '94. Κανα 500ρικο θα το πάρει μάλλον
Με το καλό η παραλαβή!
Απο σταρλετ σε ds 7 αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και εξωπραγματικό!
Απορώ πως τόσα χρόνια δεν άλλαξαν οι ανάγκες σου και δεν έκανες καμία ενδιάμεση «στάση»Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Βενζίνη ή ντιζελ;
Με το καλό η παραλαβή!
Απο σταρλετ σε ds 7 αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και εξωπραγματικό!
Απορώ πως τόσα χρόνια δεν άλλαξαν οι ανάγκες σου και δεν έκανες καμία ενδιάμεση «στάση»Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ! Μου το είχε δώσει ο πατέρας μου το 2000 περίπου και είπα θα το κρατήσω όσο πάει μιας και ήταν σούπερ αξιόπιστο και τόσα χρόνια δεν έβγαλε ποτέ ζημιά και τα σέρβις ήταν πολύ οικονομικά. Δεν ειχα λογο να το αλλάξω αλλά τώρα τελευταία όλο και κάτι λάδια χάνει, έχει παραλύσει ο μοχλός του υαλοκαθαριστηρα και συνέχεια ξεκινάει μόνος του και άλλες τέτοιες φυσικές φθορές, οπότε είπα ήρθε η ώρα του....
-
Τέρας αξιοπιστίας το starlet μήπως να το κράταγες ακόμα και για συναισθηματικούς λόγους ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Περιλαμβάνονται και η 12αρα οθόνη και οι καθρέφτες. Ο εξοπλισμός που έχεις είναι μάλλον της απλής be chic η οποία έχει τους καθρέφτες ομίχλης, 8αρα οθόνη και πιο απλούς καθρέφτες
Σχετικά με αυτό το μπέρδεμα με τον εξοπλισμό της business έκδοσης, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να εκτυπωσουν προσφορά για την business, δίνουν ομως ένα άλλο έντυπο με τον εξοπλισμό της. Για κάποιο λόγο, μάλλον επειδή είναι μια ειδική έκδοση δεν μπορεί να τυπωθεί από το σύστημα του υπολογιστή. Κι εγώ που έβαλα σήμερα παραγγελία για τη business μου εκτυπωσαν την παραγγελία με τα χαρακτηριστικά της be chic και μου είπαν να μην τα λαβω υποψιν και ότι ισχύει το άλλο έντυπο που μου έχουν δώσει. Προχειροτητες, πφφφ....
Λοιπόν η δική μου παραγγελία είναι η εξής: Business be chic 1.6 βενζίνη EAT8 με τα εξής εξτρα:
- πανοραμική οροφή
- πίσω φιμε τζάμια
- ηχοσυστημα hifi Focal
Η κάμερα οπισθοπορειας είναι δυστυχώς απλη, ούτε 180 ούτε 360 μοιρών, ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο ως έξτρα. Αυτό το κουτσουρεμα των εκδόσεων που έρχονται στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης είναι απογοητευτικό.
Μεσα στον Ιούνιο μου είπαν παράδοση αλλά κρατάω μικρό καλάθι με βάση και την καθυστέρηση στην παραγγελία του Ηρακλή. Ειδομεν....
Μιλάμε όμως για premium οργάνωση η ds
Βγάζουν μια ενδιαφέρουσα έκδοση και στα @@ τους να την έχουν στο site η έστω να βγάλουν ένα φυλλάδιο να δώσουν στους υποψήφιους αγοραστές -
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Τέρας αξιοπιστίας το starlet μήπως να το κράταγες ακόμα και για συναισθηματικούς λόγους ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Χαχα όχι δεν είμαι τόσο δεμένη συναισθηματικά μαζί του. Όταν ήταν να πάρω το πρωτο μου αυτοκίνητο, ήθελα να πάρω έναν παλιό σκαραβαιο κάμπριο που μου άρεσε πολυ αλλά όλοι με απέτρεψαν. Προθυμοποιήθηκε ο πατέρας μου να μου δώσει το starlet και το δέχτηκα αλλά δεν ήταν και η τοπ επιλογή μου απλά έκανα τη δουλειά μου τόσο καιρό οπότε ήταν οκ. Τώρα που αρχίζει και δεν μπορούν οι φθορές που παθαίνει ούτε από το συνεργείο να αποκατασταθούν γιατι είναι ασύμφορο, είναι καιρός να αξιοποιήσει κάποιος άλλος την αξιοπιστία του.
Άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος να πάρω την έκπτωση από την DS. Χωρίς ανταλλαγή δεν κάνουν ούτε ευρώ έκπτωση όπως μου είπαν, είναι πολιτική της εταιρείας.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
- πανοραμική οροφή
- πίσω φιμε τζάμια
- ηχοσυστημα hifi Focal
Μιλάμε όμως για premium οργάνωση η ds
Βγάζουν μια ενδιαφέρουσα έκδοση και στα @@ τους να την έχουν στο site η έστω να βγάλουν ένα φυλλάδιο να δώσουν στους υποψήφιους αγοραστέςΤο φυλλάδιο υπάρχει εμένα κατ' ευθείαν μου το έδωσαν. Το εχω ποστάρει κι εδώ σαν εικόνα αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται καλά
-
Αφού δεν τα γράφει σωστά
DS7 CROSSBACK