-
Μου κάνει εντύπωση που ενώ το παραγγείλατε με το πακέτο Rivoli (θεωρώ ότι όταν γίνεται η παραγγελία 'μπαίνει' από το έργοστασιο όλο το πακέτο ) τα αυτοκίνητα ήρθαν με ελλείψεις!Μικρές αλλά υπαρκτές...και μάλιστα χάριν στην παρατηρητικότητα του φίλου εδώ μέσα έγιναν οι επισημάνσεις και οι διορθώσεις.
Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό ; Δηλαδή ποιοτικός έλεγχος από την γραμμή παραγωγής ανύπαρκτος; Προχειρότητα και οχι premium εταιρεία φανερώνει αυτό . Επίσης όταν πληρώνεις νέο αυτοκίνητο πληρώνεις κ έξοδα προετοιμασίας που είναι ένα σεβαστό ποσό.Που πήγε η προετοιμασία κ ο έλεγχος εδώ από το Ds Store ...;
-
εγω παντως δεν καταλαβα πως μπαινει το ski hatch εκ των υστερων
-
Τους έφαγε το θεαθηναι στην Λ.Κηφισιας. Ψιλά η μύτη, premium από τα lidl. Ίσως να ευθύνεται και ο covid 19, και πάλι όμως αδικαιολογητοι.
-
εγω παντως δεν καταλαβα πως μπαινει το ski hatch εκ των υστερων
Κι εγω όταν συζητούσα για το άνοιγμα στο κάθισμα πλάτης (σκι) μου ειπαν ό,τι δεν περιλαμβάνεται αλλα ούτε και στην περιγραφή του rivoli αναφέρεται στον εξοπλισμό.. θα το δω και στην παραλαβή (με το καλό) και θα ενημερώσω
-
Τελικά αξίζει να δώσει κάποιος 55000€ για το υβριδικό (σε μια φορτωμένη έκδοση) ύστερα από όσα έχουν διατυπωθεί κ όσα προβλήματα προέκυψαν στο αυτοκίνητο ;(τουλάχιστον λύθηκαν κάποια)
-
Τελικά αξίζει να δώσει κάποιος 55000€ για το υβριδικό (σε μια φορτωμένη έκδοση) ύστερα από όσα έχουν διατυπωθεί κ όσα προβλήματα προέκυψαν στο αυτοκίνητο ;(τουλάχιστον λύθηκαν κάποια)
Δεν θα ελεγα πτι τα προβληματα ειναι σημαντικά.Το ski hatch, το inox λογότυπο στις πόρτες και το χειριστήριο κρυστάλλων ειναι μία σταγόνα μπροστά στον ωκεανό χαράς που αισθάνεσαι οταν οδηγείς αυτήν την αμαξάρα!Το έχω 6 μήνες και κάθε μέρα κάποιος θά μου πει 'ρε φίλε τι αυτοκινητάρα είναι αυτή;'.Με κλειστά ματια θα το ξαναγόραζα χίλιες φορές.Θα συμφωνήσω όμως οτι μία premium μάρκα δεν πρέπει να κάνει τέτοια λάθη....
-
Το υβριδικο 3008 εχει αποσπασει τα καλυτερα σχολια σε οσες κριτικες εχω δει, επομενως φανταζομαι οτι τα ιδια θα ισχυουν και για το ds7. Μαλλον τα προβληματα που ειχαν βρεθει (σε αρθρο που ειχα ποσταρει εγω, αν θυμαμαι καλα) αφορουσαν αυτοκινητα προπαραγωγης (κατι το οποιο ειχε αναφερει εκεινο το αρθρο).
Το προβλημα με τα PHEV ειναι οτι για να εχει νοημα η αγορα τους, πρεπει να 'βγαινουν τα νουμερα' στο οικονομικο κομματι, δηλαδη πρεπει να υπολογισουμε ποτε θα γινει η αποσβεση. Υπαρχει σημαντικη διαφορα τιμης μεταξυ του 'κλασσικου' ds7 και του PHEV, οποτε πρεπει να δει κανεις, ποσα χιλιομετρα κανει, τι ειδους διαδρομες κανει (ωστε να εκμεταλλευεται την ηλεκτρικη αυτονομια) και σε ποσα χρονια θα γινει η αποσβεση.
Σιγουρα παντως δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ νοημα να το αγορασει κανεις και να το χρησιμοποιει ως απλο-υβριδικο. Θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να το φορτιζει καθε βραδυ.
-
konstantinosnov wrote:
Το υβριδικο 3008 εχει αποσπασει τα καλυτερα σχολια σε οσες κριτικες εχω δει, επομενως φανταζομαι οτι τα ιδια θα ισχυουν και για το ds7. Μαλλον τα προβληματα που ειχαν βρεθει (σε αρθρο που ειχα ποσταρει εγω, αν θυμαμαι καλα) αφορουσαν αυτοκινητα προπαραγωγης (κατι το οποιο ειχε αναφερει εκεινο το αρθρο).
Το προβλημα με τα PHEV ειναι οτι για να εχει νοημα η αγορα τους, πρεπει να 'βγαινουν τα νουμερα' στο οικονομικο κομματι, δηλαδη πρεπει να υπολογισουμε ποτε θα γινει η αποσβεση. Υπαρχει σημαντικη διαφορα τιμης μεταξυ του 'κλασσικου' ds7 και του PHEV, οποτε πρεπει να δει κανεις, ποσα χιλιομετρα κανει, τι ειδους διαδρομες κανει (ωστε να εκμεταλλευεται την ηλεκτρικη αυτονομια) και σε ποσα χρονια θα γινει η αποσβεση.
Σιγουρα παντως δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ νοημα να το αγορασει κανεις και να το χρησιμοποιει ως απλο-υβριδικο. Θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να το φορτιζει καθε βραδυ.
Σε αυτό το τελευταίο θα συμφωνήσω ! Ειδικά το 300αρι με την τετρακίνηση είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτει κάποιος στο έπακρο.
Μακάρι ο τέως να ακολουθεί τα καλά του 3008 hybrid Dettol
-
Τους έφαγε το θεαθηναι στην Λ.Κηφισιας. Ψιλά η μύτη, premium από τα lidl. Ίσως να ευθύνεται και ο covid 19, και πάλι όμως αδικαιολογητοι.
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.Το αυτοκίνητο ειναι σιγουρα premium και όχι απο τα Lidl....Μπη κα χτες σε bmw x1 συναδέλφου και κόντεψε να μου πέσει το νεφρό από τα χτυπήματα σε κάθε λακούβα.Εχει το αυτοκίνητο 1 χρόνο και όλα τρίζουν και συντονίζονται σε κάθε λακοϋβα .Μου θύμισε το yaris που ειχε ο αδερφός μου το 1999....Μπες μεσα σε ενα ds7 ,ζησε μαζί του για λιγες μερες και μετά ελα να μου πεις αν ειναι από τα lidl....
-
Όταν τα ελεγα εγω για την x1 μου τη λεγατε. Το σουτζουκάκια με κανα δυο ψεκασματα σπρέυ σιλικονης, εντάξει σουζούκι είναι, είναι πολυυυυ καλυτερο, δεν ακουγεται κιχ
Μετά όλοι μαζί το έπαιζαν ιστορία και ότι δεν ξέρω, ότι ειμαι υπερβολικός, ότι ειμαι τρολλ κτλ
Μια καλή ακριβή citroen είναι απίστευτη... Καμιά σχέση με ψευροπριμιουμ είναι πιο πριμιουμ από τα πριμιουμ.
Απλά δεν έχετε επαφες με πολυ καλά γαλλικά αυτοκίνητα. Δεν μιλω για τα φθηνά της καθημερινοτητας και κάτι ψευτο b suv
Γενικά φιλοσοφία της citroen στα μεγάλα μοντέλα της είναι η rolls του φτωχου, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ανεση, ηχομόνωση, πριμιουμ αίσθηση κτλ
Μιλάμε για ανεση, οταν περνουν από λακουβες οι ακριβές citroen η αίσθηση είναι σαν να ξαλωνειες σε στρώμα θαλάσσης και να περνουν κυμματακια από κάτω. Χωρίς κανεναν γδουπο ανάρτησης, τίποτα αθόρυβα ολα
-
Ετσι ήταν η 5άρα μου . Ποιότητα τουλάχιστον επιπέδου S class και να μην φανεί υπερβολικό . Στον 12 χρόνο της ζωής του στους βομβαρδισμένους ελληνικούς δρόμους , δεν έτριζε τίποτα...
-
Να χα λεφτά τώρα θα την έπαιρνα εγώ..... Έκανες και την αλλαγή στην ανάρτηση...
Εντάξει έναν βιολογικό θα τον έκανα.
Αλλά no μανεϋ, nο rolls
-
barimagas wrote:
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.Το αυτοκίνητο ειναι σιγουρα premium και όχι απο τα Lidl....Μπη κα χτες σε bmw x1 συναδέλφου και κόντεψε να μου πέσει το νεφρό από τα χτυπήματα σε κάθε λακούβα.Εχει το αυτοκίνητο 1 χρόνο και όλα τρίζουν και συντονίζονται σε κάθε λακοϋβα .Μου θύμισε το yaris που ειχε ο αδερφός μου το 1999....Μπες μεσα σε ενα ds7 ,ζησε μαζί του για λιγες μερες και μετά ελα να μου πεις αν ειναι από τα lidl....
Ωραία δηλαδη σου κλεβουν αξεσουάρ από την αντιπροσωπεία, ασ' οψεται, συγχωροχάρτι, ταμπελα premium απ' έξω. Παρωπιδες mode on.
Όπως κατάλαβες δηλαδη αναφέρουν στο κομμάτι αντιπροσωπεία και όχι τόσο στο κάθε αυτού αυτοκινήτου, παρόλο που υπάρχουν αναφορές για 'ψάρια στα πίσω φανάρια', για bugs στο infotainment ok θα υπάρξουν updates συμβαίνει σε όλους.
Το c3 μου δεν τρίζει καθόλου άρα είναι πιο premium από την x1 = άτοπο το συμπέρασμα.
Έχω μπει στο ds7, είναι και παραειναι πολυτελές, εννοειται πως το γουστάρω αφού είναι τούμπανο.
Αναφερθηκα για τις πρακτικές της αντιπροσωπείας, αν ήταν τίμιοι θα σου λέγανε αυτές είναι οι ελλειψεις, αυτές είναι οι ενέργειες μας για την λυση. Και όχι θα κάνουμε τους Κινέζους μήπως γλυτώσουμε κάποιους που δεν θα το καταλάβουν.
-
ΔρΝικ wrote:
barimagas wrote:
Ωραία δηλαδη σου κλεβουν αξεσουάρ από την αντιπροσωπεία, ασ' οψεται, συγχωροχάρτι, ταμπελα premium απ' έξω. Παρωπιδες mode on.
Όπως κατάλαβες δηλαδη αναφέρουν στο κομμάτι αντιπροσωπεία και όχι τόσο στο κάθε αυτού αυτοκινήτου, παρόλο που υπάρχουν αναφορές για 'ψάρια στα πίσω φανάρια', για bugs στο infotainment ok θα υπάρξουν updates συμβαίνει σε όλους.
Το c3 μου δεν τρίζει καθόλου άρα είναι πιο premium από την x1 = άτοπο το συμπέρασμα.
Έχω μπει στο ds7, είναι και παραειναι πολυτελές, εννοειται πως το γουστάρω αφού είναι τούμπανο.
Αναφερθηκα για τις πρακτικές της αντιπροσωπείας, αν ήταν τίμιοι θα σου λέγανε αυτές είναι οι ελλειψεις, αυτές είναι οι ενέργειες μας για την λυση. Και όχι θα κάνουμε τους Κινέζους μήπως γλυτώσουμε κάποιους που δεν θα το καταλάβουν.
Στο θεμα αντιπροσωπείας συμφωνώ απόλυτα.Αλλά ρε φίλε ,δεν αρνήθηκαν να μου δθιρθώσιυν τα λάθη τους .κάθε μέρα με καλούσαν στο τηλ να με ενημερώσουν οτι τα extras μου ειναι καθοδόν, και να μην ανησυχώ...
Παντως μαθαίνω πως με τις καμμένες bmw η αντιπροσωπεία εδώ στο Ελλάντα κάνει την πάπια...ούτε αυτοκινητο αντικατάστασης δεν δινει στους κα(η)μένους ιδιοκτήτες....οποτε δεν βλεπω premium αντιμετώπιση και από εκεί....
-
Καλησπέρα σε όλους!
Επανέρχομαι στο θέμα με την εισροή υδάτων στα πίσω φανάρια, έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο σε κάποιον ιδιοκτήτη??
Για τα extra στο πακέτο Rivoli, καλά που το θιξατε, θα έχω και εγώ το νου μου , παραλαμβάνω σε 10 μέρες...
-
Καλησπέρα σε όλους!
Επανέρχομαι στο θέμα με την εισροή υδάτων στα πίσω φανάρια, έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο σε κάποιον ιδιοκτήτη??
Για τα extra στο πακέτο Rivoli, καλά που το θιξατε, θα έχω και εγώ το νου μου , παραλαμβάνω σε 10 μέρες...
Κάποιοι το αναφερουν ως υπαρκτό πρόβλημα, το οποιο ομως η ds το επιλύει αμεσα, με αντικατάσταση φαναριών και καινούργια εγγύηση.Για περισσοτερα δες το link
https://ds7crossbackclub.com/documentation?s=ambience
Οσον αφορα στα 3 θεματακια που ανέφερα (λογότυπα, ski hatch, χειριστήριο κρυστάλλων) να τα ζητήσεις οπωσδήποτε.Ειδικά τα λογότυπα ομορφαίνουν το αυτοκίνητο πάρα πολύ.
-
[quote=
Καλησπέρα σε όλους!
Με το καλό η παραλαβή σου!!! Για το θέμα με τα πισω φανάρια το εχω δει στην ομάδα του fb για το ds7, στο εξωτερικό αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία την αντικατάσταση αν υπάρχει πρόβλημα στεγανοτητας, οπότε αν σου/μας τύχει είναι γνωστό θέμα και επιλυσιμο.
Πριν ποσο καιρό σε ειδοποίησαν για την παραλαβή, ποτε έγινε η παραγγελια;
-
Και εγώ στην ομάδα του fb το παρατήρησα και πρέπει να είναι πολύ συχνό, απλά δεν είδα κάτι σχετικό εδώ και γι'αυτό ρώτησα.
Όσον αφορά την παραγγελία, με μια λέξη Οδύσσεια... Το παρήγγειλα αρχές Μαρτίου με προοπτική μέσα Ιουνίου να είναι Ελλάδα.lockdown λόγω covid και με ειδοποιούν ότι 24 Μαΐου ανοίγει ξανά η παραγωγή με νέα ημερομηνία παραλαβής μέσα Ιουλίου. Μετά με ειδοποιούν ότι θα ήταν Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, δεν ήρθε και στη συνέχεια για 18 Αυγούστου... Εκεί έχω μείνει τώρα, ελπίζω να μην αργήσει και άλλο.... Ένταξει βέβαια έπαιξε λόγω και ο κορονοιος, δεν μπορώ να πω κάτι.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση, με το καλο να παραλάβεις και να μην έχεις αλλη καθυστέρηση!
Εγώ μάλλον για τέλος Σεπτέμβρη, θα με ειδοποιήσουν μέχρι τέλος Αυγούστου για πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση, με το καλο να παραλάβεις και να μην έχεις αλλη καθυστέρηση!
Εγώ μάλλον για τέλος Σεπτέμβρη, θα με ειδοποιήσουν μέχρι τέλος Αυγούστου για πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.
Άντε με το καλό! Πλησιάζει ο καιρός, λογικά είσαι στην επόμενη παραλαβή από τη δικιά μου...
DS7 CROSSBACK