-
Ναι αλλά τα περιοδικά έγραφαν για αψεγάδιαστη γερμανική εργονομία ... Ηταν πολλά τα φράγκα πάντα ,,,,
-
Ναι αλλά τα περιοδικά έγραφαν για αψεγάδιαστη γερμανική εργονομία ... Ηταν πολλά τα φράγκα πάντα ,,,,
Όλες οι εταιρείες έχουν τα καλά τους και τα στραβά τους...
-
Το ρολόι της Hermes πάνω από το κουμπί εκκίνησης είναι προαιρετικό ή δίνεται με κάποιο επίπεδο εξοπλισμού;
-
Το ρολόι της Hermes πάνω από το κουμπί εκκίνησης είναι προαιρετικό ή δίνεται με κάποιο επίπεδο εξοπλισμού;
δεν είναι της hermes, είναι της Brm (δεν την ήξερα, αλλά τα ρολόγια της κάνουν πάνω από 2500ευρω) και το τοποθετούν στην έκδοση rivoli και Opera μονομόνο. Πότε παραλαμβάνεις εσύ konstantinosnov?
-
αν θυμάμαι σωστά, στον κατάλογο που μου έστειλαν, το ρολογακι το έχουν στάνταρ στα πακέτα με τα δέρματα. και προεραιτικα σε άλλους εξοπλισμούς με κόστος 250€ περιπου
-
άκυρο, τώρα το ξαναείδα.γραφει μόνο σε performance line , 600€.
και στα δέρματα στάνταρ.
κατάλογος τέλους 2018
-
Brm σωστα;Εγώ μπερδεψα τις εταιρείες...Μετά της 15 Φεβρουαρίου.Αληθρια ξέρει κανείς τι θα γίνει με το wptl ;θα ισχύσει η αλλαγή μετά της 22φεβρουαριου; κ πόσο υπολογίζεται στο περίπου η τιμή των τελών βασει του νέου τρόπου για τα ds 7 180-225
-
Brm σωστα;Εγώ μπερδεψα τις εταιρείες...Μετά της 15 Φεβρουαρίου.Αληθρια ξέρει κανείς τι θα γίνει με το wptl ;θα ισχύσει η αλλαγή μετά της 22φεβρουαριου; κ πόσο υπολογίζεται στο περίπου η τιμή των τελών βασει του νέου τρόπου για τα ds 7 180-225
δεν το γνωρίζω αυτό, πόσο θα κοστίζει πλέον το τέλος κυκλοφορίας, ωστόσο ακούγεται ότι η επιβάρυνση δεν θα είναι μεγάλη, γιατί θα μειώσουν τους συντελεστες.Η ερώτηση ειναι:θα προλάβουμε πριν τις 28 Φεβρουαρίου ή θα μας έρθει το αυτοκίνητο καλό Μάρτιο?
-
konstantinosnov wrote:
δεν το γνωρίζω αυτό, πόσο θα κοστίζει πλέον το τέλος κυκλοφορίας, ωστόσο ακούγεται ότι η επιβάρυνση δεν θα είναι μεγάλη, γιατί θα μειώσουν τους συντελεστες.Η ερώτηση ειναι:θα προλάβουμε πριν τις 28 Φεβρουαρίου ή θα μας έρθει το αυτοκίνητο καλό Μάρτιο?
Εάν είναι έτσι τότε δεν το σκέφτομαι καν κ με συμφέρει να προσθέσω στην παραγγελία μου κ να πάει κ Μάρτιο κ Απριλίο
-
ΔρΝικ wrote:
konstantinosnov wrote:
Εάν είναι έτσι τότε δεν το σκέφτομαι καν κ με συμφέρει να προσθέσω στην παραγγελία μου κ να πάει κ Μάρτιο κ Απριλίο
αυτό λέω κι εγώ.... Αν μπορείς πάρε τους ένα τηλ, να τους ρωτήσεις ποτέ θα παραλάβεις, θα τους πάρω κι εγώ να ρωτήσω επίσης, και να διασταυρωσουνε τι μας είπαν. Εμένα αρχικά με πίεσαν να παραγγείλω μέσα στον Νοέμβριο για να κουμπώσει η παραγγελία στην παραγωγή Δεκεμβρίου. Μαλιστα με τρόμαξα ότι αν μέχρι το βράδυ δεν έχω παραγγείλει, τότε το αυτοκίνητο θα μου έρθει αντί για τέλη Γενάρη, τον Απρίλιο.... Μόλις παρήγγειλα και έδωσα προκαταβολή κατάλαβα ότι είχα άλλον ένα μήνα περιθώριο αν ήθελα... Γενικά υπάρχει μια κάποια ασάφεια η οποία λίγο με ανησυχεί... Καλό θα ήταν να ξέρουμε με ακρίβεια ποτέ θα έρθει το αυτοκίνητο, γιατί ίσως να προτιμούσα να το καθυστερήσω λίγο ακόμα και να αλλάξω κάποια πράγματα...
-
τελικά έκαναν έκπτωση παίδες; σε χρήμα;
-
τελικά έκαναν έκπτωση παίδες; σε χρήμα;
1200 εμένα κ ότι βγει στα δώρα μετά
-
oxi και άσχημα.
-
oxi και άσχημα.
Ε σχεδόν 50000 παραγγελία είναι αυτή....
-
225 με το μπρονζε εσωτερικό ή ο 180 με το performance line ;(δυστυχώς πια το performance line μπαίνει μόνο με τον180 κ μόνο στην εξοπλιστική έκδοση be chic performance line)
-
από κοντά που είδα το performance line, ωραία τα αλκανταρα αλλά αν έχεις μικρά παιδιά. παίζει να βρωμισει η τέλος πάντων να μην διατηρηθει καλά.
προσωπικά θα πήγαινα στον 225.
όταν με το καλό φέτος θα πάω για αγορά αμαξιου, επειδή το ταβάνι μου είναι 40κ θα προσπαθήσω για την καλύτερη προσφορά.
-
225 με το μπρονζε εσωτερικό ή ο 180 με το performance line ;(δυστυχώς πια το performance line μπαίνει μόνο με τον180 κ μόνο στην εξοπλιστική έκδοση be chic performance line)
θα αλλάξεις παραγγελία konstantinosnov? Εμένα που ρώτησα χτες μου είπαν ότι παίρνω αριθμό πλαισίου 20 Γενάρη και παράδοση το αργότερο μέχρι 15 Φεβρουαρίου. Στα υπ όψιν αν αλλάξει η παραγγελία και πας σε γραμμή παραγγελίας του Φεβρουαρίου μπορεί να φας καμία ανατίμηση λόγω φόρου ταξινόμησης βάσει τιμών wltp...
-
Σαφώς το 225, και περισσότερα άλογα και ποιο ωραίο από το performance (το οποίο δεν μου αρέσει παρεμπιπτόντως).
-
konstantinosnov wrote:
θα αλλάξεις παραγγελία konstantinosnov? Εμένα που ρώτησα χτες μου είπαν ότι παίρνω αριθμό πλαισίου 20 Γενάρη και παράδοση το αργότερο μέχρι 15 Φεβρουαρίου. Στα υπ όψιν αν αλλάξει η παραγγελία και πας σε γραμμή παραγγελίας του Φεβρουαρίου μπορεί να φας καμία ανατίμηση λόγω φόρου ταξινόμησης βάσει τιμών wltp...
Υπάρχει ναι μεγάλη πιθανότητα να πάω μετά...Απο ανατίμηση ξέρουμε τι παίζει?(μου είπαν κάτι από 500-1500€).
Bolt έχεις ένα δίκιο σε αυτό... Είναι πολύ πιθανόν να φθαρεί όντως πιο εύκολα ειδικά εάν έχεις πιτσιρίκια
-
konstantinosnov wrote:
Σαφώς το 225, και περισσότερα άλογα και ποιο ωραίο από το performance (το οποίο δεν μου αρέσει παρεμπιπτόντως).
Όντως Φάνη; εννοείς εσωτερικά;(γιατί εξωτερικά θα κάνω τη 'μοντα' κ θα κρατήσω τα νίκελ ζητωνταςωτο από την παραγωγή.(μόνο τα σήματα του performance line θα κράταγα)
DS7 CROSSBACK