-
@Mambosix ε για τα απλά οκ! Τα δικά μας μας καίνε... Έστειλα και εγώ email στην Γαλλία, έχω μια τάση να γίνομαι πολύ μ@λ@κ@ς όταν θέλω, 1 email κάθε μέρα και όταν παραλάβω 2email κάθε μέρα! Ασ ελπίσουμε αυτό που ανέβασε ο Lap να το κάνουν update και στα υπόλοιπα! Αρνούμαι να το έχει στο sandero και όχι στο Captur!
-
Φίλε baira13 σε έχω μπερδέψει!
Έχω κλείσει εν τέλει το Dynamic
Ήμουν πολύ κοντά στο να κλείσω την expression με έξτρα το
Α) color Pack red (κόκκινα στοιχεία σε αεραγωγούς και γύρω από την βάση του επιλογέα)
Β) Ζάντες Bahamas grey
Γ) Pack easy clima (clima - auto φώτα & αισθητήρες βροχής - keyless entry)
Δ) ηλ. Χειρόφρενο
Ο πωλητής ο οποίος κατάλαβε ότι τράβηξε πολύ χωρίς λόγο υπέθεσε ότι σκέτο το ηλ. Χειροφρενο θα κόστιζε κάνα 120€, αμφιβάλω γιατί βάζοντας το ηλ. Χειροφρενο εκτός του μηχανισμού αλλάζει και η νησίδα (στην ουσία είναι αυτή της Dynamic)
Edit: η Dynamic έχει ηλ. Χειροφρενο, εμένα δεν με πολύ ένοιαζε αλλά φαγώθηκε η γυναίκα μου ή όποια δεν οδηγάει Αλλά της άρεσε αισθητικά!
Στον τιμοκατάλογο φαίνεται ως έξτρα και στην dynamic
Για αυτό ρώτησα....
Το ηλεκτρικό είναι ξεγνοιασια....πατάς κουμπί...σβήνει....έφυγες.....
Μία σημαντική ευκολία....
Να δεις στον συναγερμό όταν τον ενεργοποιείς ν ανεβαίνουν και τα τζάμια....
Με όλα αυτά έχω συνηθισει με το Scenic...
-
Οντως ειναι καπως να το εχει το sandero
Αλλα για δειτε, νομιζω ειναι διαφορετικο ακομα και το κουμπακι
-
Οντως ειναι καπως να το εχει το sandero
Αλλα για δειτε, νομιζω ειναι διαφορετικο ακομα και το κουμπακι
Είναι γενικότερο upgrade....λοιπόν
Εάν έχουν αλλάξει κάτι στην γενικότερη σύνδεσμολογια πλέον(ίσως και προμηθευτή lpg????) ....καληνύχτα!
-
Ναι εδώ το έχει πακέτο με το Auto Hold και το Multi-sence ! Το auto hold είναι ένα δεύτερο κουμπάκι πριν το κουμπί του χειροφρενου! Αυτά τα δύο αγοράζεις στην ουσία!
Στα extra της expression το είχε μαζί με keyless entry!
-
Ναι εδώ το έχει πακέτο με το Auto Hold και το Multi-sence ! Το auto hold είναι ένα δεύτερο κουμπάκι πριν το κουμπί του χειροφρενου! Αυτά τα δύο αγοράζεις στην ουσία!
Σε χασα....το πληρώσεις τελικά ως έξτρα? Η το έχει τελικά από Default η Dynamic?
-
Λογικό το μπουτον εναλλαγής καυσίμου να είναι πλέον διαφορετικό αφού δεν χρειάζεται να έχει ένδειξη ρεζερβουάρ! Την έχει στην οθόνη πλέον!
-
Δυστυχώς θα το έχει το sander και όχι το capture......
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο είναι πάρα πολύ ωραίο πολύ ωραία ευκολία και έχει το καλό όταν βγάζεις την ζώνη ενεργοποιείται μόνο του η όταν σβήσεις τον κινητήρα πάλι ενεργοποιείται μόνο του αλλά έχει ένα κακό όταν ανοίξεις την πόρτα για κάποιο λόγο και θες να τσουλήσει το αυτοκίνητο για να δεις το πεζοδρόμιο πχ αυτό μουλαρώνει και δεν απενεργοποιηται με τπτ
-
Yem wrote:
Σε χασα....το πληρώσεις τελικά ως έξτρα? Η το έχει τελικά από Default η Dynamic?
Χχαχαχ,Ναι η Dynamic έχει ηλ. Χειροφρενο (δεν έχει auto hold όμως)
-
baira13 wrote:
Yem wrote:
Χχαχαχ,Ναι η Dynamic έχει ηλ. Χειροφρενο (δεν έχει auto hold όμως)
Κάνεις λάθος φίλε μου έχει auto hold απλώς δεν έχει κουμπί για να το βγάζεις off
-
Α ναι... Ωραία! Στα βίντεο φαίνεται ότι το πατάς για να σε 'κρατάει' δλδ να επιλέξεις αν θες βοήθεια από την αρχή!
-
Είναι ενεργοποίημενο συνέχεια είναι πολύ ευαίσθητο σε βαθμό να σου σπάει τα νεύρα και δυστυχώς δεν έχει κάποια ρύθμιση
-
Με αυτα που γινονται δεν ξερω αν πρεπει να βαλω φωτο απο το ηλ.χειροφρενο του sandero.
-
Χααχαχαχ σκέψου να βάζανε κανένα αφής με lcd mirror κουμπί.... Θα ακυρώσω παραγγελία και θα πάω για Duster
-
Το αλλο κουμπακι διπλα του να δω ποιος θα ρωτηση τι ειναι;;;;; θα τρελαθουν οι capturαδες
Χαχαχαχαχαχαχα
Υ.γ φλασια , δηλαδη εσεις ειστε capturιδες;;;;
-
Το αλλο κουμπακι διπλα του να δω ποιος θα ρωτηση τι ειναι;;;;;
Χαχαχαχαχαχαχα
Κοίτα να δεις , όρεξη για τρολάρισμα έχει ο lap , με την πίκρα μας παίζει !
Αντε να σε ρωτήσω , Βρε Lap το άλλο κουμπάκι δίπλα του τι κάνει?
edit : Αφου είπαμε : Είσαι καψούρα μωρή Captura
-
Βεβαιως Γιε του, να σου απαντησω.
Ειναι ο ηλεκτρικος μηχανισμος του πορτπαγκαζ...που δεν εχει το capture.
Υ.γ Ελα ηρεμήστε για την ηλιοροφη ειναι
-
Σατανά
-
ελληνικους χαρτες στον πλοηγο του συστηματος βαλατε?
γιατι βλεπω εξτρα χρεωση.....
-
Στην Dynamic με την στάνταρτ 7' συμπεριλαμβάνονται οι Ελληνικοί χάρτες, οι άλλες 2 χρεώσεις που βλέπεις είναι αν θες να βάλεις ποιο μεγάλη οθόνη (9.3') ή την οθόνη και το σύστημα της bose
Renault Captur II