-
Οδηγικά πως σου φάνηκε? Η mid console σε βόλεψε? Το σασμάν? Η ορατότητα?
Οδηγικα λόγω του Scenic που έχω τωρα μου φάνηκε μια χαρά με την γνωστή άνεση της
Γαλλικής Σχολής...
Το μοτερ με την ροπη που το διακρίνει....ίσως στο ρελαντί ακουγόταν λίγο παραπάνω....μπορεί όμως να είναι και η ιδέα μου...
Την κονσόλα δεν την παρατήρησα εν κινήσει ιδιαίτερα....
Το σασμαν δεν με πρόβληματισε σε κάτι....
Η ορατότητα μπροστά μετά από 2ο τεστ drive μου μου φάνηκε άνετη...
Πίσω χωρις βοήθεια κάμερας αισθητηρων...προβληματική.
-
Όντως πίσω βλέπεις μόνο πολύ ψηλά, γενικά σε όλη την κατηγορία b-suv η κάμερα οπισθοπορειας έπρεπε να υπάρχει στο standart εξοπλισμό από την βασική έκδοση, καλοί και αισθητήρες αλλά σαν την κάμερα δεν έχει!
-
Κάτοχος capture lpg DYNAMIC από 14 Αυγούστου και με 2.300 χλμ ήδη. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλο σε όλα πολυ οικονομικό .ένα μειονέκτημα μεγάλο που ψάχνουν όλοι να δούνε πόσο μεγάλη μαλάκια έχουν κάνει στην Renault , δεν έχει μερικό χιλιόμετρητη και δεν έχει καθόλου trip computer ούτε όταν το γυρίζεις βενζίνη.
-
Κάτοχος capture lpg DYNAMIC από 14 Αυγούστου και με 2.300 χλμ ήδη. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλο σε όλα πολυ οικονομικό .ένα μειονέκτημα μεγάλο που ψάχνουν όλοι να δούνε πόσο μεγάλη μαλάκια έχουν κάνει στην Renault , δεν έχει μερικό χιλιόμετρητη και δεν έχει καθόλου trip computer ούτε όταν το γυρίζεις βενζίνη.
Έλα βρε αδερφέ και ψάχνουμε εδώ και 2 μήνες να βρούμε κάποιον με captur lpg να μας πει νέα και εντυπώσεις, καταναλώσεις και ιδιαιτεροτητες! Από ότι έχω καταλάβει στο lpg είσαι 'τυφλός' ούτε καταναλώσεις ούτε τριπ, στην βενζίνα όλα καλά...
-
Μήπως είναι θέμα κάποιας αναβάθμισης που χρειάζεται?
Πώς πάει από τριγμους στο εσωτερικό?
Γενικοτερες εντυπώσεις....κατανάλωσεις?
-
Από τριγμούς παιδιά το μόνο μειονέκτημα που έχω δει είναι να τρίζει κάποιες φορές το πλαίσιο που είναι τοποθετημένος ο λεβιές ταχυτήτων!! Δεν ξέρω ίσως αν βάλω κάποιο σπρέι σιλικόνης να στρώσει...
-
στο lpg βλέπεις την στάθμη από το κλασικό κουμπί που είναι κατω αριστερά. Η κατανάλωση είναι από 7,4 έως 8 l/100 και χωρητικότητα 32 λιτρα περίπου.
Σίγουρα είναι θέμα αναβάθμισης το θέμα είναι ότι δεν το γνωρίζει κανένας ούτε ο τεχνικός διευθυντής της renault ούτε η ίδια η renault.....χαχα. Απο τριγμούς ελάχιστους σε πολύ βαθιές λακκούβες πρέπει να στήσεις αυτί για να το ακούσεις...ποιότητα κατασκευής πάρα πολύ καλή πολύ καλή ποιότητα κύλισης και πολύ μικρός αεροδυναμικος θόρυβο από τα 130 και πάνω. Γενικά πολύ ήσυχο.πολυ καλο πλαίσιο, στρίβει ακαριαία με μοναδικό μειονέκτημα την όχι πολύ καλή αίσθηση στο τιμόνι που είναι λίγο ελαφρύ. Πολύ καλή ανάρτηση, μέτριος μοχλός ταχυτήτων σε αίσθηση. Μακριά 5η ταχυτήτων που το κάνει αργό αναίσθητο θα έλεγα.πολυ καλή 3η με δυνατό τράβηγμα και μετά τις5 χλς στροφές πέφτει αισθητά η αποδοση...
-
Μια ερώτηση....στην έκδοση expression οι 17αρες ζάντες flex wheels είναι ατσαλινες με τασι ή αλουμινιες?
-
Οι flex wheels είναι τάσια... Αλλά φαίνονται σαν ζάντες αλουμινίου!
-
Μια ερώτηση....στην έκδοση expression οι 17αρες ζάντες flex wheels είναι αταλινες με τασι ή αλουμινιες?
Ατσαλινες. Η expression αν έχεις την δυνατότητα προχωρά στην DYNAMIC αξίζει την διαφορά της τιμής. Είναι έξτρα πού δεν μπαίνουν μετά.
-
Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την expression έκδοση νομίζω τα 2500 χιλιάρικα παραπάνω για την dynamic είναι αρκετά !! Ανάλογα κ την τσέπη του καθενός βέβαια...
-
Είναι αρκετή η διαφορά....
Αυτά που θα ήθελα θα ήταν
Το PACK EASY: Αυτόματος κλιματισμός , Κάρτα Renault 'Hands Free' για κλείδωμα, ξεκλείδωμα και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, 2 φώτα ανάγνωσης Εμπρός & Αισθητήρες φωτεινότητας, βροχής
300€
Αισθητήρες μπροστά και Κάμερα οπίσθοπορείας
100€
και ζάντες αλουμινίου που πάνε γύρω στα 500€
Με μια γενναια έκπτωση στα πλαίσια της διαπραγματευσης θα ήταν Οκ σαν Έξτρα
Και κάτι άλλο στο ταξίδι πως είναι....?
Ξεκούραστο? Στα 130 -140 πως είναι ο θόρυβος της μηχανής στην καμπίνα?
-
![](a href=)' />στο lpg βλέπεις την στάθμη από το κλασικό κουμπί που είναι κατω αριστερά. Η κατανάλωση είναι από 7,4 έως 8 l/100 και χωρητικότητα 32 λιτρα περίπου.
Σίγουρα είναι θέμα αναβάθμισης το θέμα είναι ότι δεν το γνωρίζει κανένας ούτε ο τεχνικός διευθυντής της renault ούτε η ίδια η renault.....χαχα. Απο τριγμούς ελάχιστους σε πολύ βαθιές λακκούβες πρέπει να στήσεις αυτί για να το ακούσεις...ποιότητα κατασκευής πάρα πολύ καλή πολύ καλή ποιότητα κύλισης και πολύ μικρός αεροδυναμικος θόρυβο από τα 130 και πάνω. Γενικά πολύ ήσυχο.πολυ καλο πλαίσιο, στρίβει ακαριαία με μοναδικό μειονέκτημα την όχι πολύ καλή αίσθηση στο τιμόνι που είναι λίγο ελαφρύ. Πολύ καλή ανάρτηση, μέτριος μοχλός ταχυτήτων σε αίσθηση. Μακριά 5η ταχυτήτων που το κάνει αργό αναίσθητο θα έλεγα.πολυ καλή 3η με δυνατό τράβηγμα και μετά τις5 χλς στροφές πέφτει αισθητά η αποδοση...
Από 4η ----> 5η δλ δεν αρπάζει?
-
Αστραχαν.... χαχα
Η 5η είναι overdrive με 40χλμ ανα 1000 στροφές με 100hp 1260kg βάλτε όλα και φαντάσου.....θέλει λίγο υπομονή γεμίζει αργά γενικα θέλει υπομονή ή κατέβασμα για να αρπάξει....
Και κάτι που ξέχασα τα τελευταία αυτοκίνητα που έρχονται από τον Αύγουστο και μετά όπως και το δικό μου η Renault έχει κάνει τροποποιήσεις στον εξοπλισμό τα ονομάζει my20 και έχει βγάλει συρτάρι συνοδηγού δεξί κουμπί στην πόρτα πού ανοίγει από έξω στα τσεπάκι των πίσω καθισμάτων έχει βάλει δίχτυ,στα πίσω πλαστικά θυρών έχει βγάλει το μαλακό πλαστικά και έχει σκληρά και κάτι αλλά ψιλα....... Αλλά έχει βάλει κάθισμα συνοδηγού ρύθμιση καθ ύψους... large η renault.....χαχα
-
Αστραχαν.... χαχα
Η 5η είναι overdrive με 40χλμ ανα 1000 στροφές με 100hp 1260kg βάλτε όλα και φαντάσου.....θέλει λίγο υπομονή γεμίζει αργά γενικα θέλει υπομονή ή κατέβασμα για να αρπάξει....
Και κάτι που ξέχασα τα τελευταία αυτοκίνητα που έρχονται από τον Αύγουστο και μετά όπως και το δικό μου η Renault έχει κάνει τροποποιήσεις στον εξοπλισμό τα ονομάζει my20 και έχει βγάλει συρτάρι συνοδηγού δεξί κουμπί στην πόρτα πού ανοίγει από έξω στα τσεπάκι των πίσω καθισμάτων έχει βάλει δίχτυ,στα πίσω πλαστικά θυρών έχει βγάλει το μαλακό πλαστικά και έχει σκληρά και κάτι αλλά ψιλα....... Αλλά έχει βάλει κάθισμα συνοδηγού ρύθμιση καθ ύψους... large η renault.....χαχα
Εντάξει μαθημενος είμαι......χαχαχα....ίδια συμπεριφορά με το Scenic II του 06 που έχω....
Οι τρόποποιησεις αφορούν όλες τις εκδόσεις?
-
Είναι αρκετή η διαφορά....
Αυτά που θα ήθελα θα ήταν
Το PACK EASY: Αυτόματος κλιματισμός , Κάρτα Renault 'Hands Free' για κλείδωμα, ξεκλείδωμα και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, 2 φώτα ανάγνωσης Εμπρός & Αισθητήρες φωτεινότητας, βροχής
300€
Αισθητήρες μπροστά και Κάμερα οπίσθοπορείας
100€
και ζάντες αλουμινίου που πάνε γύρω στα 500€
Με μια γενναια έκπτωση στα πλαίσια της διαπραγματευσης θα ήταν Οκ σαν Έξτρα
Και κάτι άλλο στο ταξίδι πως είναι....?
Ξεκούραστο? Στα 130 -140 πως είναι ο θόρυβος της μηχανής στην καμπίνα?
Με αυτά μέσα ακριβώς όπως τα λες στη lion με διχρωμια και έξοδα +τελη+.κτλ έβγαινε 20.100 αν θυμάμαι αλλά ήθελε +3 μήνες το λιγότερο παράδοση, έχω γράψει ότι έχει πολύ φτηνά έξτρα!
-
Τώρα με στεναχώρησες... Το συρτάρι μου άρεσε πολύ! Το κουμπί λες στο εξωτερικό χερούλι? Το τσεπάκι στην πλάτη του καθίσματος θα το ήθελα τσέπη και όχι δίχτυ (για τα αδιάκριτα βλέμματα), Η ρύθμιση του συνοδηγού είναι θετική, από τα ψιλολογια θυμάσαι τπτ?
Κατανάλωση εκεί που περίμενα και που έχω δει, είναι με νορμάλ οδήγηση ή με το αυγό στο πόδι?
Αυτά από εμένα και τις καλή μέρες μου
-
Το Καπτούρ είναι όμορφο και με απασχόλησε πολύ όταν έψαχνα . Το θέμα είναι ότι η Νταινάμικ είναι πολύ πιο όμορφη από την Εξπρέσιον , ιδιαίτερα στο εσωτερικό , αλλά και ότι ο 100άρης έχει πολύ αργές επιδόσεις 13,3 το 0-100 που νομίζω ότι είναι μόνο με τον οδηγό ή με 2 άτομα , οπότε με πλήρες φορτίο , το αμάξι θα είναι πολύ αργό .
Αν πάμε στα 130 άλογα , τότε οι τιμές ξεφεύγουν , ενώ πάντα υπάρχει δίπλα τους στις εκθέσεις το Κατζάρ σε έκδοση σπορ , βενζίνη ή ντίζελ σε τιμές γύρω στα 20000 .
-
@cruiser δεν έχεις άδικο αλλά 4, 20 το captur - 4,50 το kadjar και από ότι έχω καταλάβει επειδή η κατηγορία Β πουλάει την βαράνε!
Το πρωί είδα το δεύτερο captur που βλέπω στο δρόμο στο μπλε χρώμα με μαύρη οροφή ... Πολύ ωραίο!
-
Το Καπτούρ είναι όμορφο και με απασχόλησε πολύ όταν έψαχνα . Το θέμα είναι ότι η Νταινάμικ είναι πολύ πιο όμορφη από την Εξπρέσιον , ιδιαίτερα στο εσωτερικό , αλλά και ότι ο 100άρης έχει πολύ αργές επιδόσεις 13,3 το 0-100 που νομίζω ότι είναι μόνο με τον οδηγό ή με 2 άτομα , οπότε με πλήρες φορτίο , το αμάξι θα είναι πολύ αργό .
Αν πάμε στα 130 άλογα , τότε οι τιμές ξεφεύγουν , ενώ πάντα υπάρχει δίπλα τους στις εκθέσεις το Κατζάρ σε έκδοση σπορ , βενζίνη ή ντίζελ σε τιμές γύρω στα 20000 .
Καλημέρα εμένα η DYNAMIC lpg μου πήγε 21600 με το κλειδί στο χέρι με συναγερμό gps tracking, και 1χρονο ασφάλεια κομπλέ εκτός μικτής δλδ.
Αρχικά είχα κλείσει την expression σε λευκό μαύρο με έξτρα ζάντες και κάμερα με ραντάρ μπροστά..αλλα τελικα το άλλαξα και πήρα το DYNAMIC γτ εν έτη 2020 να δίνεις 20100 που μου έβγαινε η 2η έκδοση και να μην έχει κλίμα δέρματος τιμόνι είναι απαράδεκτο. Τελικά Τώρα πού τα είδα καλύτερα οι διαφορές είναι πολλές και πολλά δεν αναγράφονται στον εξοπλισμό..
Φίλε μου cruiser όσον αφορά στις επιδόσεις το αμάξι έχει 17 κιλά ροπής και για το ύφος του αυτοκίνητου κινείται μία χαρά ακόμη και σε επαρχιακό δρόμο ανάβαση με μεγάλη κλίση στο βουνό. Και το κυριότερο φίλε μου 4,5 έως 5 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα αστείο ποσόν όσο μου έκαιγε περίπου και το Hyundai Ι10 lpg που έχω. Πιο λίγο και από μικρό scooter . Είναι ενα αμάξι μη αγχωτικό πολύ ήσυχο που σε προδιαθέτει να το πηγαίνεις ήρεμα και να το ευχαριστιέσαι.
Renault Captur II