-
Εδώ Αιτ/νια δεν τους άρεσε που το πήρα από αλλού και με ακυρώσαν.
Εάν το έκανα παραγγελία από αυτούς θα μου το έβαζαν δώρο, ενώ τώρα μου λένε πως δεν μπαίνει, κατάλαβες??
Βρήκα, όμως άκρη. Όταν έχω ενημέρωση θα σου πω.
Έχω ένα δωρεάν εκπτωτικό κουπόνι για την αντιπροσωπεία στην Καβάλα. Πουλάνε hyundai, opel και volvo. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά αυτοκινήτου από εκεί, ας μου πει να του το δώσω.
-
Παιδιά τι γνώμη εχετε για την n line;
-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Παιδιά τι γνώμη εχετε για την n line;Αισθητικά ωραίο πακέτο, με μια λέξη.. τούμπανο!
-
Ξέρουμε εάν έρθει Ελλάδα κ τιμές;
-
To N- Line βγαίνει κ σε υβριδικη έκδοχη...;
-
Μάλλον ναι, τσέκαρε σε ξένα site..
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Είμαι στο όριο να παραγγείλω το Tucson, και συγκεκριμένα την βενζινοκίνητη Premium έκδοση (1.6 κινητήρας, 132 άλογα). Το αμάξι θα βγει γύρω στα 23.300 με την γνωστή 5ετη εγγύηση.
Αυτό που με έχει χαλάσει σε όλη τη διαδικασία (όχι μόνο στη Hyundai), είναι η αδιαφορία στο γεγονός πως προτίθεμαι να τα σκάσω μετρητά. Κάποτε αυτό δεν μετρούσε; ΤΙ έχει αλλάξει τώρα; Πιστεύετε πως πρέπει να πιέσω (είμαι λίγο μπούφλας σε αυτά) τον πωλητή; Αν και η Premium έκδοση ουσιαστικά δεν έχει κάτι που να λείπει (δεν ενδιαφέρομαι για δερμάτινο σαλόνι και ηλιοροφές).
-
Ο χρήστης arkoudos1980 έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Είμαι στο όριο να παραγγείλω το Tucson, και συγκεκριμένα την βενζινοκίνητη Premium έκδοση (1.6 κινητήρας, 132 άλογα). Το αμάξι θα βγει γύρω στα 23.300 με την γνωστή 5ετη εγγύηση.
Αυτό που με έχει χαλάσει σε όλη τη διαδικασία (όχι μόνο στη Hyundai), είναι η αδιαφορία στο γεγονός πως προτίθεμαι να τα σκάσω μετρητά. Κάποτε αυτό δεν μετρούσε; ΤΙ έχει αλλάξει τώρα; Πιστεύετε πως πρέπει να πιέσω (είμαι λίγο μπούφλας σε αυτά) τον πωλητή; Αν και η Premium έκδοση ουσιαστικά δεν έχει κάτι που να λείπει (δεν ενδιαφέρομαι για δερμάτινο σαλόνι και ηλιοροφές).
Τι εννοείς αδιαφορία; Δεν σου κάνει κάποια έκπτωση οπως αν αγοραζες με δώσεις;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς φίλε πλέον παίρνουν μίζα κ από τις δόσεις στα δάνεια οπότε δε τους νοιαζει
-
Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω ,ακόμα και να μπορούσα , τόσο μεγάλο ποσό για αμάξι μετρητοίς χωρίς να έχω γενναία έκπτωση δλδ κοντά στο 8-10%. Αν δεν μπορείς να πετύχεις τέτοια έκπτωση αλλάζεις μαγαζί . Αν δεν βρεις πουθενά απλά κρατάς τα λεφτά στην τράπεζα ή στο στρώμα και τα δίνεις λίγα λίγα καλύτερα με ένα 36 αρι άτοκο διακανονισμό αν παίζει (έστω και με ένα καπέλο στην λιανική). Λιγότερο @αλακας θα ένιωθα σε σχέση με το να σκάσω τόσο πόσο κασέρι και οι άλλοι να σφυρίζουν αδιάφορα.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα δεν νομίζω να παίζει ρόλο για την αντιπροσωπεία αν το πάρεις μετρητοίς η με δάνειο. Και το δεύτερο να κάνεις πάλι θα πάρουν τα λεφτά τους και εσυ χρωστάς μόνο στην τράπεζα. Μαλιστα απο τα έξοδα φακέλου το μεγαλύτερο ποσοστό να ξέρεις είναι δικό τους ως αμοιβή απο την τράπεζα που τους βρήκαν πελάτη. Στη δική μου περίπτωση απο τα 270 έξοδα φακέλου στην Πειραιώς τα 220 πήγαν στον αντιπρόσωπο και τα 50 στην τράπεζα.
-
Ναι φίλε αλλά στα μετρητά όλα τα λεφτά μπαίνουν άμεσα στο ταμείο ενώ μέσω τραπεζών πληρώνει και η αντιπροσωπεία την τράπεζα για την ευκολία που κάνει στον πελάτη τους.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένας από τους αντιπροσώπους, όταν τον ρώτησα στα ίσια τι σκ@τ@ κερδίζω που τα δίνω μετρητά, μου είπε τίποτα. Για εκείνους είναι το ίδιο, είτε από μένα, είτε από την τράπεζα, τα λεφτά μετρητά θα τα πάρουν.
Εγώ από τη στιγμή που τα έχω και δεν θέλω να μπλέξω με τράπεζες/τόκους, θα τα δώσω μετρητά, όμως μεγάλο χάλασμα που δεν κερδίζω κάτι από τον έμπορο.
@KostasK79 καμία έκπτωση. ΜΟυ είπε μια τιμή στην αρχή που συζητούσαμε για το αμάξι και όταν του είπα ότι θα τα δώσω μετρητά, η τιμή... έμεινε η ίδια.
Το αμάξι το έχω λατρέψει, άρεσε και στη γυναίκα, με προβληματίζει το πώς θα το βάζω στο πάρκινγκ του σπιτιού μου, καθώς ο δρόμος είναι στενός και οι απέναντι βάζουν τα αυτοκίνητά τους μπροστά στα σπίτια τους. Για να καταλάβετε, τώρα με το Getz κάνω 2 μανούβρες για να μπω/βγω από το πάρκινγκ μου.
-
Aν βγαίνεις με όπισθεν θα σου είναι απαραίτητη η κάμερα οπισθοπορείας.
Ρώτα στο Δήμο αν μπορεί να βάλει 2-3 κολωνάκια ελαστικά στην απέναντι πλευρά. -
Η απέναντι πλευρά είναι το μικρό πεζοδρομιάκι μπροστά στο σπίτι τους, μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο; Φυσικά είναι παράνομο εκεί που το βάζουν, το πεζοδρομιάκι είναι τόσο μικρό που το μισό αμάξι είναι πάνω και το μισό κάτω στο δρόμο.
Βέβαια, είναι μπροστά στο σπίτι τους...
Με όπισθεν βγαίνω πάντα, ακόμα και με κάμερα το βλέπω δύσκολο να βγάζω το Tucson. Το ό,τι θα δίσταζα στην αγορά αμαξιού επειδή δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να βγω από το σπίτι μου, δεν το περίμενα ποτέ.
-
Το getz ρε φίλε μου είναι 60 πόντους κοντύτερο και σχεδόν 10 στενότερο αν έβγαινες με δυο μανούβρες με συτο με το τουσον θα θες 5-6 ! Είσαι διατεθειμένος να κάνεις αυτό κάθε μέρα ?!
Όσο για τα μετρητά δικά σου είναι καντα ότι γουστάρεις αλλά κάποιο πρόγραμμα άτοκων δόσεων δεν μπορείς να βρεις να μην νιώθεις εντελώς ριγμένος από την συναλλαγή;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το getz ρε φίλε μου είναι 60 πόντους κοντύτερο και σχεδόν 10 στενότερο αν έβγαινες με δυο μανούβρες με συτο με το τουσον θα θες 5-6 ! Είσαι διατεθειμένος να κάνεις αυτό κάθε μέρα ?!
Όσο για τα μετρητά δικά σου είναι καντα ότι γουστάρεις αλλά κάποιο πρόγραμμα άτοκων δόσεων δεν μπορείς να βρεις να μην νιώθεις εντελώς ριγμένος από την συναλλαγή;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να βρεις πρόγραμμα ατοκων δωσεων απο καπου αν για παράδειγμα η Hyundai δεν διαθέτει;
-
Όχι, γι' αυτό και στην αρχή θα τους πάω στο μιλητό και μετά ίσως καλέσω τροχαία για κολωνάκια. Θα κάνουν όμως τίποτα ή τσάμπα θα γίνει η φασαρία;
Όσο για τα μετρητά δικά σου είναι καντα ότι γουστάρεις αλλά κάποιο πρόγραμμα άτοκων δόσεων δεν μπορείς να βρεις να μην νιώθεις εντελώς ριγμένος από την συναλλαγή;
Δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα (αν και θα το κοιτάξω).
-
Πάντως το Tucson με τον ατμοσφαιρικό 1.6 είναι οριακό από κινητήρα.
Φορτωμένο δε είναι για περιφορά του επιταφίου... -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πάντως το Tucson με τον ατμοσφαιρικό 1.6 είναι οριακό από κινητήρα.
Φορτωμένο δε είναι για περιφορά του επιταφίου...Και νομίζω έχει πολύ υψηλά τέλη
Hyundai tucson facelift 2018