-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Μαύρο εσύ?Και τα 2 πρέπει να τα έχει. Το hill assist έχει κουμπί απενεργοποίησης δίπλα από το λεβιέ ταχυτήτων.
Θα σου απαντώ εδώ γιατί και με το thread του HYUNDAI FORUM, θα μπερδευτούμε.
Για συνεργείο που ρωτάς για Θεσσαλονίκη, δε γνωρίζω κάτι (Αγρίνιο θα το περάσω). Όταν με το καλό παραλάβω και ξεκινήσει το retrofit θα υπάρξει και αντίστοιχη ενημέρωση
Μολις διαβασα το φορουμ που μοτ εστειλες με τιτλο 'μετα το sirocco τι?'....λες καπου οτι στην αντιπροσωπεια στο βαζουν το cc με 150 ευρω after market....εγω τωρα πιυ ρωτησα αρνουνται ολοι κατηγορηματικα και απο τον τροπο τους καταλαβαινω οτι εχει πεσει ελεγχος απο την μαμα βελμαρ.....υπαρχει αντιπροσωπεια στην μακεδονια που θα δεχθει να το κανει??...γιατι η αισθηση να στο περναει η μαμα εταιρια και οχι καποιος ιδιωτης (οσο δεξιοτεχνης και να 'ναι), φαινεται πιο καλη στα συντηρηντικα μου ματια....θα κατεφευγα σε ιδιωτη ως λυση αναγκης....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άσε ό,τι να 'ναι. Εδώ μου λένε πως θέλει επιπλέον αισθητήρες στα πετάλ..
Κάτσε να πάρουμε πρώτα το αμάξι, και μετά βλέπουμε τι γίνεται
-
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΕΧΩ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ TUSCON ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ..ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ? ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΠΗΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ 1.6, 132 HP PREMIUM ΕΚΔΟΣΗ...
-
Ο χρήστης greeklazy έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΕΧΩ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ TUSCON ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ..ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ? ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΠΗΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ 1.6, 132 HP PREMIUM ΕΚΔΟΣΗ...Καλορίζικο!!!
Πολύ δυνατή έκδοση με φοβερή τιμή, μοναδικό μείον τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας.
Εγώ το έκλεισα 28 Δεκ. Αρχές Ιαν βάλαμε τις υπογραφές, κατα τις 15 πήραν το οκ από τράπεζα και σήμερα που μίλησα με αντιπροσωπεία μου είπαν πως το αμάξι θα το έχουν την επόμενη Δευτέρα, ενώ μου είχαν πει για την περασμένη Παρασκευή. Μιλάμε για αμάξι το οποίο εξαρχής μου είχαν πει πως βρίσκεται στο τελωνείο.
Το καλό που τους θέλω να παραλάβω στα μέσα Φεβ, μιας και νωρίτερα είτε αργότερα δεν μπορώ λόγω δουλειάς.
-
Ευχαριστώ φίλε, νομίζω είναι πολύ πετυχημένη αγορά, γι αυτό και ανυπομονώ άλλωστε!
με το καλό να παραλάβεις και το δικό σου...πλάκα πλάκα δεν βλέπω να κυκλοφορουν και πολλά στην Ελλάδα ή είναι ιδέα μου?
Σκέψου στις 15 ιανουαρίου που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως δεν είχε μπει ακόμα ούτε στο καραβι
αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μάθω που στο καλό βρίσκεται...ο πωλητής ψιλοαδιάφορος να δώσει πληροφορίες... -
Κοίταξε, όταν μιλούσαμε για τα χρώματα με τον πωλητή μου είπε πως περιμένουν νέα παρτίδα (παραλαβές) τέλη Γενάρη αρχές Φλεβάρη. Οπότε μάλλον σε αυτούς ανήκεις κι εσύ. Επίσης, οι παραγγελίες γίνονται ανά 2 μήνες. Η επόμενη φουρνιά πάει μετά για αρχές Απρίλη και ούτω καθεξής.
Ζήτα από τον πωλητή να σου δώσει τον αριθμό πλαισίου. Ζόρισέ τον να πάρει επιτόπου στα κεντρικά να μάθει που βρίσκεται το αυτοκίνητο διαφορετικά πες του πως θα καλέσεις εσύ.
-
Τι να πω, ελπίζω να το δω σύντομα το αυτοκινητάκι μου....απλά μου τη σπάει που δε λένε από την αρχή ότι μπορεί να πάρει 2-3 μήνες και μας παραμυθιάζουν και καλά σε 40 μερες θα το έχεις...Τελωνείο πόσο καιρό σου το κρατάνε? πως και έκατσε να είναι έτοιμο? παίζει ρόλο το χρώμα?
-
Όταν πήγα, μου είπαν πως υπάρχει μόνο σε άσπρο, σαμπανιζέ και μαύρο. Μου έδωσε τιμή για το ανθρακί που ενδιαφερόμουν, συζητάμε αν υπάρχει καμιά καλή προσφορά να κλείσουμε κάποιο ετοιμοπαράδοτο και κάπως έτσι έκλεισε το deal.
Ξέρω πως από το τελωνείο το περνάνε κατευθείαν στο όνομά σου για να μπορέσουν να το πάρουν. Απ' ότι λένε εδώ μέσα, η όλη διαδικασία κρατάει από 1 έως 2 βδομάδες.
-
μμμ, είδες, εμένα δεν ήταν τόσο αναλυτικός ο πωλητής..και εγώ για ανθρακί πήγαινα, επειδή όμως κ το τωρινό μου αυτοκίνητο είναι ανθρακί, είπα να κάνω την διαφορά με το moon rock, το οποίο βέβαια δεν το έχω δει από κοντά σαν χρώμα...μόνο σε φωτό...ελπίζω να μη μου βγει πατάτα..
-
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΕΧΩ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ TUSCON ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ..ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ? ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΠΗΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ 1.6, 132 HP PREMIUM ΕΚΔΟΣΗ...Εγω το εκλεισα γυρω στις 15 δεκεμβρη....την βασικη στον πετρελαιοκινητηρα και επειδη ηθελα το 'olivine gray' μου ειπανε για τον απριλη με μαη...αλλα και ιουνη με ιουλη να ερθει δεν με χαλαει.....
-
μμμ, είδες, εμένα δεν ήταν τόσο αναλυτικός ο πωλητής..και εγώ για ανθρακί πήγαινα, επειδή όμως κ το τωρινό μου αυτοκίνητο είναι ανθρακί, είπα να κάνω την διαφορά με το moon rock, το οποίο βέβαια δεν το έχω δει από κοντά σαν χρώμα...μόνο σε φωτό...ελπίζω να μη μου βγει πατάτα..Το καινουργιο 'moon rock' φιλε μου τα σπαει!!!!!....ενω η αποχρωση αυτη πριν απο εναμιση χρονο ητανε σαν ανοιχτο 'σκατουλι'....και ειδικα μολις το χτυπησει η κακοκαιρια και η καθημερινοτητα με σκονες λασπες και βρωμιες το καινουργιο χρωμα δεν χαμπαριαζει και συνεχιζει να δειχνει το αμαξι σουπερ.....εγω πηγαινα για το 'white sand' καρφωτος.....αλλα μια βροχερη μερα το πετυχα το μοντελο του 17 με 18 με αυτο το χρωμα αγυαλιστο και θαμπο....σαν την νεροβραστη ασπρη πατατα...μπλιαχ!!!!.....οποτε διαλεξα το 'olivine gray' που μετασχηματιζεται σε πολλες αποχρωσεις του γκρι και του ασπρου αναλογα με τις καιρικες συνθηκες και τον φωτισμο που επικρατει στην καθημερινοτητα
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
μμμ, είδες, εμένα δεν ήταν τόσο αναλυτικός ο πωλητής..και εγώ για ανθρακί πήγαινα, επειδή όμως κ το τωρινό μου αυτοκίνητο είναι ανθρακί, είπα να κάνω την διαφορά με το moon rock, το οποίο βέβαια δεν το έχω δει από κοντά σαν χρώμα...μόνο σε φωτό...ελπίζω να μη μου βγει πατάτα..
Το καινουργιο 'moon rock' φιλε μου τα σπαει!!!!!....ενω η αποχρωση αυτη πριν απο εναμιση χρονο ητανε σαν ανοιχτο 'σκατουλι'....και ειδικα μολις το χτυπησει η κακοκαιρια και η καθημερινοτητα με σκονες λασπες και βρωμιες το καινουργιο χρωμα δεν χαμπαριαζει και συνεχιζει να δειχνει το αμαξι σουπερ.....εγω πηγαινα για το 'white sand' καρφωτος.....αλλα μια βροχερη μερα το πετυχα το μοντελο του 17 με 18 με αυτο το χρωμα αγυαλιστο και θαμπο....σαν την νεροβραστη ασπρη πατατα...μπλιαχ!!!!.....οποτε διαλεξα το 'olivine gray' που μετασχηματιζεται σε πολλες αποχρωσεις του γκρι και του ασπρου αναλογα με τις καιρικες συνθηκες και τον φωτισμο που επικρατει στην καθημερινοτητα
Πολύ ωραίο χρώμα το olivine gray. Πιθανόν να το προτειμίσω αν τελικά καταλήξω σε Toscon.
Δύο απορίες:- τι παραπάνω έχει η primim έκδοση από την Style
- έχει κάποιος αυτόματο να μας πει εντυπώσεις είτε σε βενζίνη είτε σε πετρέλαιο?
ευχαριστώ
-
Δες παρακάτω τον εξοπλισμό
http://www.hyundai.gr/wp-content/upload ... -specs.pdf
-
Φίλε μου το olivine Grey είναι νομίζω από τα καλύτερα χρώματα που έχω δει να κυκλοφορούν! Συγχαρητήρια!
Ο μόνος λόγος που δεν το παρήγγειλα ήταν γιατί πείστηκα ότι με ένα πιό σκούρο χρώμα θα αναδεικνύονται καλύτερα οι λεπτομέρειες της premium έκδοσης, και είδα ότι το νέο moon rock έχει διαφορά με το προηγούμενο(όντως σκατουλί!) χρώμα, απλά δεν το έχω δει live για να είμαι και σίγουρος!!! Τζόγος εντελώς
Βέβαια τώρα με προβληματίζεις με την ημερομηνία παράδοσης...λες να με δουλεύουν τόσο άγρια? μου φαίνεται θα παω μια βολτούλα από την αντιπροσωπεία, γιατί είναι και σε άλλη πόλη, να δω τι παίζει...ουφ, μα δεν έχω λόγω να βιάζομαι αλλά 3 χρόνια έκανα να αποφασίσω να πάρω καινούριο αυτοκίνητο και τώρα δεν μπορώ να περιμένω!!!!!με καταλαβαίνεις έτσι???? -
Αλήθεια δεν υπάρχει κανένα μέλος του φόρουμ που να έχει ήδη το facelift tucson? Να μας πει εντυπώσεις-επιδόσεις βρε παιδί μου?Λέτε να είμαστε στις πρώτες παραδόσεις στην Ελλάδα?
-
Αλήθεια δεν υπάρχει κανένα μέλος του φόρουμ που να έχει ήδη το facelift tucson? Να μας πει εντυπώσεις-επιδόσεις βρε παιδί μου?Λέτε να είμαστε στις πρώτες παραδόσεις στην Ελλάδα?Ναι ειμαστε οι πρωτες παραδοσεις...facelift...εν ελλαδι... απλα κουλ!!!!!.....δεν το επιδιωξαμε αλλα οι συγκυρια ειναι ευχαριστη...και οντως δεν κυκλοφορουν πολλα τουσον εν ελλαδι....ενεκα του σηματος....ξενιζει πολλους η ιδεα ενως σχεδον πριμιουμ χιουνται......προτιμουν vag σε τετοιες επιλογες
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Αλήθεια δεν υπάρχει κανένα μέλος του φόρουμ που να έχει ήδη το facelift tucson? Να μας πει εντυπώσεις-επιδόσεις βρε παιδί μου?Λέτε να είμαστε στις πρώτες παραδόσεις στην Ελλάδα?
Ναι ειμαστε οι πρωτες παραδοσεις...facelift...εν ελλαδι... απλα κουλ!!!!!.....δεν το επιδιωξαμε αλλα οι συγκυρια ειναι ευχαριστη...και οντως δεν κυκλοφορουν πολλα τουσον εν ελλαδι....ενεκα του σηματος....ξενιζει πολλους η ιδεα ενως σχεδον πριμιουμ χιουνται......προτιμουν vag σε τετοιες επιλογες
Όταν το είχα ψάξει για το Tucson, με ετσουξαν τα τέλη κυκλοφορίας.
-
Άντε παιδιά με το καλό η παραλαβή και καλοτάξιδα να είναι και αναμένουμε γρήγορα εντυπώσεις γιατί ψηνόμαστε άσχημα κάποιοι για τον Τ(ο)υσ(φ)ώνα [emoji100][emoji100][emoji100]!!!
Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης andvolos26 έγραψε:
Άντε παιδιά με το καλό η παραλαβή και καλοτάξιδα να είναι και αναμένουμε γρήγορα εντυπώσεις γιατί ψηνόμαστε άσχημα κάποιοι για τον Τ(ο)υσ(φ)ώνα [emoji100][emoji100][emoji100]!!!Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εχει ο γειτονας μου το προ-facelift ντιζελ 1.7 με 115 ιππους προσθιοκινητο στην εκδοση comfort navi.....και ημουν τυχερος γιατι πριν το παρω ετυχε να μας μετακινησει οικογενειακως και σε πολη και σε χωματοδρομους προς το κτημα του.....χωρεσε 2 οικογενειες δηλαδη 4 ατομα πισω (τα δυο κοντα στο 1,80 τα αλλα δυο κοντα στο 1,70 και δυο παιδια αγκαλια, ολα αυτα μονο πισω χωρις να στριμοχνωνται οταν απο μπροστα καθομαστα εγω και ο γειτονας ογκωδης κοντα στο 1.85)....εκαιγε 7,6 και ειδικα στο χωματοδρομο αναμεσα σε κακοτραχαλα χωραφια με σφινωμενες πετρες στο εδαφος και διασπαρτες πανω απο αυτο μαζι με αποτομες λακουβες ενιωθες ανεπαισθητες αναταραξεις του στυλ οτι βρισκει καποιες μικρες δυσκολιες στο οδοστρωμα....αθορυβη καμπινα...και αντιστοιχα στην πολη και στον επαρχιακο πληρως smoothy !!!! η κιλυση του στο οδοστρωμα μαζι με την αθορυβη καμπινα και καταναλωση 6,7......ητανε αρκετο για να μας πεισει μαζι με την εντυπωσιακη εμφανιση του και την χαμηλη συντηρηση (σε σχεση με τα περισσοτερα της κατηγοριας) που χρειαζεται.....το συνιστω με κλειστα τα ματια!!!!!!
-
Xplicit....ερωτηση...στην εκδοση comfort το αμαξι εχει εκτος απο το hill assist control και το downhill brake control???
Hyundai tucson facelift 2018