-
Το πηγα βολτα και δυστυχως το αμαξι δεν ηταν σωστο. Χτυπαγε ο πισω τροχος στις γουβες. Εκτος αυτου, ο φαναρτζης ειχε κανει πολυ προχειροδουλεια, κοψε ραψε το ειχε και με 1κιλο στοκο. Τα κενα στην πορτα δεν ειχαν καμια σχεση με την αλλη πλευρα και το χρωμα ηταν ες και το εκαναν με σπρευ...
Το αμαξι βρισκετε Καναδα οπως και εγω. Μαλλον με βλεπω με DODGE JOURNEY 3.6lt
-
Έκανες το αυτονόητο...........
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Αν βγει ολική, για να πάρεις αποζημίωση θες οριστική διαγραφή. Έτσι ξερω.
Επιβεβαιώνω από προσωπική εμπειρία. Η ασφαλίστική για να προχωρήσει στην αποζημίωση ολικής ζητούσε απόδειξη παράδοσης σε ανακυκλωτήριο.
Προσωπικά, έχω πάρει αποζημίωση ολικής, και τους ζήτησα (και πήρα) και το αυτοκίνητό μου. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά αυτό έγινε το 2011
-
Σε ξένες χώρες αυτοκίνητα από ολική και επισκευή έχουν αντίστοιχη ένδειξη στην άδειά τους.
Π.χ. στην Αμερική αγοράζεις από το copart αυτοκίνητα που έχουν χαρακτηρισθεί ολική καταστροφή και μπορείς να τα επισκευάσεις. Μετά περνάς από έλεγχο από το υπουργείο μεταφορών όπου κοιτάνε κάποια βασικά (π.χ. να έχουν αλλαχθεί οι αερόσακοι και οι προεντατήρες) και σου δίνουν τίτλο που όμως αναγράφεται ότι είναι από ολική, ή από flood ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτό ακολουθεί το αυτοκίνητο.Στην Ελλάδα πρόσφατα γνωστός μετά από μικρό τρακάρισμα του έβγαλαν ολική το αυοτκίνητο γιατί μόνο οι αερόσακοι έκαναν 12 χιλ. Σασί και λοιπά δεν είχαν πάρει, μόνο άλλα πράγματα φανοποιείας. Αγόρασε το αυτοκίνητό του με χαρτιά στη 'δημοπρασία' της ασφαλιστικής και το επισκεύασε κανονικά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση του μάζντα δεν μπορείς να ξέρεις από φωτογραφίες. Σε ποιά χώρα είσαι; Να ζητήσεις αναλυτικά ιστορικό επισκευής.
-
Ο χρήστης Orestis_G έγραψε:
Αν βγει ολική, για να πάρεις αποζημίωση θες οριστική διαγραφή. Έτσι ξερω.
Επιβεβαιώνω από προσωπική εμπειρία. Η ασφαλίστική για να προχωρήσει στην αποζημίωση ολικής ζητούσε απόδειξη παράδοσης σε ανακυκλωτήριο.
Προσωπικά, έχω πάρει αποζημίωση ολικής, και τους ζήτησα (και πήρα) και το αυτοκίνητό μου. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά αυτό έγινε το 2011
Δεν σε υποχρεώνει η ασφαλιστική αν βγει ολικής, για να πάρεις τα χρήματα να κάνεις διαγραφή του οχήματος; Γιατί ξέρω περίπτωση που πήρε τα χρήματα, κράτησε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης, έκανε διαγραφή και πούλησε ότι απέμεινε για ανταλλακτικά. Δεν του ζήτησε η ασφαλιστική να το πάει για απόσυρση.
-
Τυπικά, αν δεν κάνω λάθος, για να κάνεις διαγραφή σε αυτοκίνητο, πρέπει να το πας σε ανακυκλωτήριο (στις μηχανές νομίζω δεν ισχύει αυτό, ή τουλάχιστον δεν ίσχυε προ 2-3 ετών).
Στη δική μου περίπτωση, δεδομένου ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις για απόσυρση, το πήγα σε διαλυτήριο και πήρα δικαίωμα απόσυρσης, το οποίο πούλησα εκ των υστέρων.
-
Τι να πω....
Mazda 3 2015 Αγορα τρακαρισμενου