-
καλισπερα ειναι μεγαλη αναγκη σας παρακαλω βοηθηστε με σχετικα με την αγορα μεταχιρισμενου πικ απ ψαχνω πολυ καιρο
εχω μαζεψει λεφτα απο την δουλεια μου 3300 ε και θα βαλη ο πατερασ μου +500 και 1500-2000 ε η μανα μου , η μανα μου βρικε ενα μονη της αγροτικο πι απ τογιοτα χιλουξ 6 γενιασ νομιζω πισωκινητου αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στο ατομο που το πουλαει μοντελο 2001 -2003 ειναι σαν αυτο εδω της φωτου http://www.graysonline.com/lot/0002-3009958/motor-vehiclesmotor-cycles/2003-toyota-hilux-2wd-5-seater-311007-manual αλλα ειναι το μοντελο με 2 καθισματα το πηγα για τεχνικο ελενγχο θελη αλλαγη 4 λαστικα αυτος τα εφαγε με κολιες δεν ειναι αγροτης ειναι ενα γυφτος που πουλαγε σκραπ
θελει λαδια σωληνα για το ερκοντισιον δεν ξερω αν ειναι φαγωμενο η σωληνα που δινη ζεστα μεσα στα καθισματα απο το κινητηρα κατω απο το κινητηρα υπαρχη μια σακουλα λαστιχενια με λαδι δεν θυμαμε πωσ λεγεται θελει αλλαγη αλλα κανουνε 150 τα τεχνικα θελι ζυγωσταθμιση ειναι στο μεγιστο χαμηλο υψοσ απεχει 25-30 εκ απο το εδαφοσ εκι στη σακουλα εχει λαδι και ρωτησα αν χαλασε κατι απο το κινητηρα η τεχνικη μου ειπανε οχι γραφη 275 κ κμ αλλ ο βοηθοσ μηχανικου μου ειπε εχει κανη κοντα στα 500 κ κμ εχει σπαμενο καντραν φιλος μου μου ειπε οτι το σπασανε για να αλλαξουνε τα χιλιομετρα
λιπη ενα πομολο στη δεξια πορτα και απο την κατω μερια του αγροτικου ειναι ανηγμενη η λαμαρινα 5μμ του σασι με την πορτα δεν ξερω γιατη και πουλαει το αμαξι 4.000 δεν το εχει αγροτικο μαλον και πρεπει να πληρωσω ταξινομιση δεν το εμπιστευωμε το τυπο μπορη να ειναι αλλος ο κινητηρασ αλλο το σασι επιδη το σασι ειναι κουτιου εκτος απο μια γρατζουνια και εχει φαγωμενα λαστιχα πορτας αλλα το σασι ειναι σνα καινουριο δεν ξερω τι παιζη με το αμαξι φοβαμε μην εχει διαλιση το κιβωτθιο ταχυτητων επιδη το οδηγησε ειμουνα μεσα επιταχυνε καλα το αγροτικο αλλα βαζη 3 ταχητητα στα 40 κμ και μετα 4 στα 60 κμ που ξερω εγω αν δεν πηδαγε ταχυτητεσ και δεν χαλασε το κιβωτιο ποιος μπορη να μου εγγυθει ? -
καλισπερα ειναι μεγαλη αναγκη σας παρακαλω βοηθηστε με σχετικα με την αγορα μεταχιρισμενου πικ απ ψαχνω πολυ καιρο
εχω μαζεψει λεφτα απο την δουλεια μου 3300 ε και θα βαλη ο πατερασ μου +500 και 1500-2000 ε η μανα μου , η μανα μου βρικε ενα μονη της αγροτικο πι απ τογιοτα χιλουξ 6 γενιασ νομιζω πισωκινητου αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στο ατομο που το πουλαει μοντελο 2001 -2003 ειναι σαν αυτο εδω της φωτου http://www.graysonline.com/lot/0002-3009958/motor-vehiclesmotor-cycles/2003-toyota-hilux-2wd-5-seater-311007-manual αλλα ειναι το μοντελο με 2 καθισματα το πηγα για τεχνικο ελενγχο θελη αλλαγη 4 λαστικα αυτος τα εφαγε με κολιες δεν ειναι αγροτης ειναι ενα γυφτος που πουλαγε σκραπ
θελει λαδια σωληνα για το ερκοντισιον δεν ξερω αν ειναι φαγωμενο η σωληνα που δινη ζεστα μεσα στα καθισματα απο το κινητηρα κατω απο το κινητηρα υπαρχη μια σακουλα λαστιχενια με λαδι δεν θυμαμε πωσ λεγεται θελει αλλαγη αλλα κανουνε 150 τα τεχνικα θελι ζυγωσταθμιση ειναι στο μεγιστο χαμηλο υψοσ απεχει 25-30 εκ απο το εδαφοσ εκι στη σακουλα εχει λαδι και ρωτησα αν χαλασε κατι απο το κινητηρα η τεχνικη μου ειπανε οχι γραφη 275 κ κμ αλλ ο βοηθοσ μηχανικου μου ειπε εχει κανη κοντα στα 500 κ κμ εχει σπαμενο καντραν φιλος μου μου ειπε οτι το σπασανε για να αλλαξουνε τα χιλιομετρα
λιπη ενα πομολο στη δεξια πορτα και απο την κατω μερια του αγροτικου ειναι ανηγμενη η λαμαρινα 5μμ του σασι με την πορτα δεν ξερω γιατη και πουλαει το αμαξι 4.000 δεν το εχει αγροτικο μαλον και πρεπει να πληρωσω ταξινομιση δεν το εμπιστευωμε το τυπο μπορη να ειναι αλλος ο κινητηρασ αλλο το σασι επιδη το σασι ειναι κουτιου εκτος απο μια γρατζουνια και εχει φαγωμενα λαστιχα πορτας αλλα το σασι ειναι σνα καινουριο δεν ξερω τι παιζη με το αμαξι φοβαμε μην εχει διαλιση το κιβωτθιο ταχυτητων επιδη το οδηγησε ειμουνα μεσα επιταχυνε καλα το αγροτικο αλλα βαζη 3 ταχητητα στα 40 κμ και μετα 4 στα 60 κμ που ξερω εγω αν δεν πηδαγε ταχυτητεσ και δεν χαλασε το κιβωτιο ποιος μπορη να μου εγγυθει ? -
η μανα μου εχει ανοια εχει παθει εγκεφαλικο παλια το ειδε τησ αρεσε και με πιεζει να το παρω αυτο εστω δεν εχει χαλασμενο κιβωτιο η κινητηρα χρειαζεται να αγορασω πομολο δεξιασ πορτα καντραν σακουλα λαδιου 4 ροδες και να ανεβασω το υψοσ του γιατη σε χωραφι δεν μπενει ετσι πρεπει να ανεβη 20-30 ποντουσ ακομα να παει σε υψος απο το εδαφοσ 45 εκατοστα για αν μπη σε χωραφι και εκτοσ απο αυτο χρειαζομε τελη ταξινομισησ μου λει η μανα μου δεν κπορουμε να βρουμε αν δεν παρης αυτο δεν σου δινω λεφτα ο τεχνικος ειπε στη μανα μου το πολυ 600 ε και ξεχασα να σασ πω οτι εχει χαλασμενο το συστημα υποβοηθησησ φρεναρισματος καροτσας κρεμοτανε θελει αλλαγη δεν φρεναρη η καροτσα με βαρος και μαζεμα η λαμαρινα κατω απο την πορτα δεν ξερω πωα ανηξε εκι φοβαμε μην θελει να μας κλεψει ο τενχιτης αυτο ειναι εμπορος -αντιπρωσωπος σε 4 μαρκες και επισιμος στη τογιοτα και σερβις ξερω οτι καλα λαστιχα για αγροτικα ειανι ποιο ακριβα απο τα καλα αμαξιου θα θελω 4χ 125 ευρω για να κανουνε δουλεια τοσο το υπολογιζω και ζυγοσταθμιση μαζι με λαστιχα και δουλεια κανα 350 το πομολο 50 το καντραν δεν ξερω
-
αυτο εδω αλλα με τησ 2 θεσησ αυτο το μοντελο ειναι
https://www.google.com/search?client=firefox-b&biw=1440&bih=766&tbm=isch&sa=1&ei=-Y0aW76tEozegAbK4q6ABQ&q=toyota+hilux+photos+2wd&oq=toyota+hilux+photos+2wd&gs_l=img.3...4445.7694.0.8187.4.4.0.0.0.0.183.629.0j4.4.0....0...1c.1.64.img..0.2.337...0i30k1j0i8i30k1.0.prA5f4KxODI#imgdii=khnbohR1B7xbcM:&imgrc=cvZpH5i8lWcXMM: -
θα αγοράσεις αμάξι απο γύφτο;Πας καλά;
-
Επί της ουσίας, ούτε για αστείο να μην σκέφτεσαι την αγορά από γύφτο.
Κατά τ' άλλα, μας πέταξες τα μάτια έξω με την πλήρη έλλειψη σημείων στίξης.
-
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΑ ΕΣΤΗΛΑ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ
-
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Επί της ουσίας, ούτε για αστείο να μην σκέφτεσαι την αγορά από γύφτο.Κατά τ' άλλα, μας πέταξες τα μάτια έξω με την πλήρη έλλειψη σημείων στίξης.
Φίλε είσαι ήρωας!!!Το διάβασες όλο;Χαρά στο κουράγιο σου.
-
Χωρίς να χρειάζεται κάποιος να διαβάσει όλο το κείμενο σου φίλε, απλα ΜΗΝ αγοράσεις αυτό το πικ απο από τον γύφτο, ειδικά όπως λες φαίνεται και με το μάτι ότι το αυτοκίνητο είναι ότι να ναι. Καλύτερα βάλε στα λεφτά σου φωτιά.
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν το έχει με τον υπολογιστή και πολύ και γενικά είναι αγρότης και μάλλον κάποιας ηλικίας (αν κατάλαβα καλα). Προσωπικά δεν έχω ιδέα από αγροτικά, αν κάποιος ξέρει ας τον βοηθήσει να του πει 5 πράγματα, βλέποντας μόνο το μπάτζετ που έχει ο άνθρωπος.
Βοηθηστεμε σχετικα με την αγορα μεταχηρισμενου πικ απ