-
Εχεις σκοπο να το κρατησεις καιρο?
-
10+
-
Προχθές, πήγα να δώ το Duster 1.5d 4x4 (δεν είχε τεστ ντραιβ για να κάνω), γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Εκτός από την θέση οδήγησης (ειμαι 1.90), περισσότερο σε ότι αφορά την περιορισμένη οπτική που είχα από το μπροστά κυρίως παμπριζ και ιδιαίτερα προς τα δεξιά όπου ο κεντρικός καθρέφτης μου έκρυβε την μισή θέαση. Επίσης δυσκολέυτηκα να βρώ σωστή θέση οδήγησης(δεν ξέρω τελικά αν βρήκα).
Επειδή ήταν η πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο θα ήθελα την αποψή σας.Επίσης έκανα βόλτα το μτχ QQ και ήταν λες και το οδηγούσα χρόνια. ¨όλα μάλλον τέλεια.
-
Ο χρήστης costasch έγραψε:
Το μτχ είναι ελεγμένο και όντως σε κατάσταση καινούργιου. Το θέμα όμως παραμένει ΄'κούτα' ή μτχ?Μα και το καινούριο μετά από 1 χρόνο μεταχειρισμένο θα θεωρείται.Άποψή μου είναι πως αν βρίσκεις καλό μεταχειρισμένο γλυτώνεις πολλά χρήματα.
-
Πόσο το βρίσκεις το μτχ; εκδοση; αγορασμένο από ελληνική αντιπροσωπεια. Τι χρειαζεσαι την τετρακινηση;
-
17.500E, 60.000xlm, ελληνικό, άριστο, μοντ 2015, εκδοση τεκνα νομίζω, 4χ4 το θελω για την βάρκα.
-
17.500E, 60.000xlm, ελληνικό, άριστο, μοντ 2015, εκδοση τεκνα νομίζω, 4χ4 το θελω για την βάρκα.Περιεργα χαμηλη τιμη! Αν εχει αληθινά χιλιομετρα και ειναι ατρακαριστο χωρις προβληματα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
-
Το μόνο που θέλει είναι 4 λάστιχα.
Δήλαδή λές? -
Εφόσον έχει ελεγχθεί πλήρως κι εγώ το QQ 1.6D θα έπαιρνα έναντι του Duster 1.5D.
-
Η εκδοση ειναι η accenta.
-
Αν είναι η acenta ξεχνά το, ούτε οθόνη δεν έχει μέσα.
Είναι πολλά τα 17.5κ -
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Αν είναι η acenta ξεχνά το, ούτε οθόνη δεν έχει μέσα.
Είναι πολλά τα 17.5κΓια 1.6 4χ4 κοιταει οχι για 1.5 4χ2.
Ύποπτη η τιμή για μένα εκτος αν ειναι γνωστου/φιλου
-
Ααα, όντως κάτι δεν κολλάει.
Δε διάβασα οτι αναφέρει την 4χ4.Αν έπεσες σε τέτοια ευκαιρία και το ξέρεις το αμάξι, ναι παρτο.
Πάντως Ούτε εμένα μου κολλάει αυτή η χαμηλή τιμή.
-
Πόσο είχε το 2015 καινούργιο ?
-
Με έκπτωση και απόσυρση, κλειδί στο χέρι 26.200€
-
Εμένα μου φαίνεται πως το QQ το δίνει σε κανονική τιμή.Λογικά,δε θα έχασε ένα 20% στην 3ετία; Σχεδόν τo 10% το χάνεις με το που βγαίνεις από την αντιπροσωπεία.Επιπλέον είναι και δύσκολο μοντέλο (1.6 4χ4,οι περισσότεροι ψάχνουν το 1.5 και αρκούνται στο 4χ2).Επίσης,δεν ξέρουμε τον λόγο και την ανάγκη που προέκυψε στον πωλητή.
Αν είσαι σίγουρος (μηχανολογικά,φανοποιεία,ηλεκρολογικά,τριγμούς κ.τ.λ.),πάρ'το.
Άλλωστε απ'ότι κατάλαβα στο duster δε σε πολυτραβάει,όσο κι αν προσπαθείς.Ενώ στο QQ αμέσως με το που μπαίνεις το ευχαριστιέσαι και δεν επικεντρώνεσαι σε κανένα μείον. -
Το ότι το ένα είναι euro5 ενώ το άλλο euro6 (6d σε λίγο), πόσο σημαντικό είναι?
-
Το ότι το ένα είναι euro5 ενώ το άλλο euro6 (6d σε λίγο), πόσο σημαντικό είναι?Επί του παρόντος καθόλου. Το ελληνικό κράτος δίνει τα ίδια δικαιώματα σε Euro 5 και 6.
Στο μέλλον μπορεί να είναι σημαντικό, μπορεί και όχι, αλλά ποιος μπορεί να το προεξοφλήσει; -
Τελικά το μεγάλο μου δίλημμα έγινε το ότι το ένα είναι euro5 ενώ το άλλο euro6 (6d σε λίγο). Με την προοπτική της επόμενης 10ετίας που λογικά θα έχω το αμάξι.
-
Ανέβα λίγο στα χρήματα αν μπορείς και πάρε vitara diesel 4x4 του κουτιού. Ή ακόμη και ελαφρώς μεταχειρισμένο που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά..
π.χ. https://www.car.gr/13751750-suzuki-vita ... dis-gl-4wd
Επίσης, οσονούπω το μοντέλο θα υποστεί ένα facelift, οπότε σίγουρα θα παίξουν εκπτώσεις..
duster1,5d 4x4(new) vs qashqai 1.6 4x4(used)