-
Καλησπέρα έχω ένα mercedes 1.6 τούρμπο!
Θα ήθελα να ακούσω τι τουρμπίνα είναι ιδανική για 260 άλογα που θέλω να το πάω!(ας έχει και μεγαλύτερη παροχή η τουρμπίνα)
Σκέφτομαι πιο πολύ προς Garrett!Ευχαριστώ!
-
Θα ήθελα να ακούσω τι τουρμπίνα είναι ιδανική για 260 άλογα που θέλω να το πάω!(ας έχει και μεγαλύτερη παροχή η τουρμπίνα)
-
-
Ο χρήστης Gkal96 έγραψε:
Καλά κανεις και ρωτάς απλα εδώ δυσκολα θα βρεθει καποιος που να ασχολείται τόσο στενά με το tuning.Το καλυτερο θα ηταν να πας σε 2-3 γνωστους βελτιωτες,να τους πεις τι θες,να σου πουν και αυτοι τι προτεινουν και μετα να ερθεις εδώ να σου πουνε γνωμη μεταξυ των προτασεων που θα σου κανουν.Είναι δυσκολο καποιος να σου φτιαξει την λυση από την αρχη,επισης αν κατι στραβωσει ,θα ξαναζησεις παλι τα ιδια όπως στο άλλο τοπικ με την εξατμιση που ο ενας πετουσε το μπαλακι στον αλλον,βασικα ο προγραμματιστης δεν αναγνωριζε-δεν εψαχνε τι συνεβη.
-
Ακριβώς.
Ο βελτιωτης σου θα σου πει γιατί αυτός θα φτιάξει το πρόγραμμα.
Ψαξου με βελτιωτες για Mercedes.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Εγινε ευχαριστω για τις απαντησεις..Πηγα ηδη στο MKB(Papaioannou) δεν εβγαλα ακρη..δεν ειχε ασχοληθει με αυτο καθολου!Γνωριζετε καποιον αλλον?
-
Ο χρήστης Gkal96 έγραψε:
Για μεγαλύτερη βοήθεια γράψε το μοντέλο και την χρονολογία
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω ότι το θέμα είναι μετά από 15 μήνες 'περσινά ξυνά σταφύλια'...
Τι Τουρμπινα να βαλω-Προτασεις!!