-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Ερώτηση: η προθεσμία του ΚΤΕΟ λήγει στα 2 χρόνια + 7 μέρες (δε θυμάμαι αν είναι 7 ημερολογιακές ή 5 εργάσιμες, κάτι τέτοιο πάντως). Στο αυτοκόλλητο που βάζουν πάνω στο αυτοκίνητο αναφέρουν επόμενη ημερομηνία ΚΤΕΟ σε 2 χρόνια (ακριβώς). Αν εμπλακείς σε περιστατικό που απαιτεί κάλυψη ασφάλειας σε 2 χρόνια και 3 μέρες π.χ. μετά το τελευταίο ΚΤΕΟ (δηλαδή έχεις μεν περάσει τα 2 χρόνια αλλά είσαι ακόμα εντός διαστήματος που δεν πληρώνεις πρόστιμο για εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ), καλύπτεσαι απ' την ασφάλεια ή όχι;Αυτή η απορία μου ήρθε και εμένα.
Κανείς? -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ερώτηση: η προθεσμία του ΚΤΕΟ λήγει στα 2 χρόνια + 7 μέρες (δε θυμάμαι αν είναι 7 ημερολογιακές ή 5 εργάσιμες, κάτι τέτοιο πάντως). Στο αυτοκόλλητο που βάζουν πάνω στο αυτοκίνητο αναφέρουν επόμενη ημερομηνία ΚΤΕΟ σε 2 χρόνια (ακριβώς). Αν εμπλακείς σε περιστατικό που απαιτεί κάλυψη ασφάλειας σε 2 χρόνια και 3 μέρες π.χ. μετά το τελευταίο ΚΤΕΟ (δηλαδή έχεις μεν περάσει τα 2 χρόνια αλλά είσαι ακόμα εντός διαστήματος που δεν πληρώνεις πρόστιμο για εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ), καλύπτεσαι απ' την ασφάλεια ή όχι;
Αυτή η απορία μου ήρθε και εμένα.
Κανείς?Γιατί να μη καλύπτεται? Μέσα στο νόμο εισαι
-
Γιατί να μην καλύπτεται και η κλοπη γενικά? Τι σχέση έχει το χαρτί ΚΤΕΟ?
Φοβήθηκε το μάτι μου με αυτά που βλέπω εδώ. -
Φοβήθηκε το μάτι μου με αυτά που βλέπω εδώ.Αυτό ακριβώς. Δεν ξέρεις τι δικαιολογία μπορεί να σου παρουσιάσουν. Μια και ξεκίνησε το θέμα καλό είναι να ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες. Το λογικό είναι να μην υπάρχει πρόβλημα εφόσον είσαι μέσα στα νόμιμα όρια αλλά άντε βγάλε άκρη τι ερμηνεία μπορεί να δώσει ο καθένας!
-
Φοβήθηκε το μάτι μου με αυτά που βλέπω εδώ.Εδώ πέσαμε στη περίπτωση να θέλει να αποζημιωθει ο άλλος στην Αθήνα που απαγορευόταν να κυκλοφορήσει
-
Δλδ εάν έχεις παρκάρει παράνομα και σου κλέψουν το αυτοκίνητο η ασφαλιστική δεν πρέπει να σε αποζημιώσει γιατί δεν έπρεπε να ήσουν παρκαρισμενος εκεί?
Αυτά είναι παπατζηλικια κατά την γνώμη μου. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Φοβήθηκε το μάτι μου με αυτά που βλέπω εδώ.Εδώ πέσαμε στη περίπτωση να θέλει να αποζημιωθει ο άλλος στην Αθήνα που απαγορευόταν να κυκλοφορήσει
Ακριβώς αυτό. Απαγορευόταν να κυκλοφορεί, δηλαδή να κινείται, όχι να βρίσκεται. Το όχημα θα μπορούσε να είχε έλθει με οδική βοήθεια ή με ελικόπτερο όταν κλάπηκε.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Ακριβώς αυτό. Απαγορευόταν να κυκλοφορεί, δηλαδή να κινείται, όχι να βρίσκεται. Το όχημα θα μπορούσε να είχε έλθει με οδική βοήθεια ή με ελικόπτερο όταν κλάπηκε.
Ας πάρει ένα χαρτί από συνεργείο ότι είχε βλάβη και ήρθε με οδική η διαστημόπλοιο και ας πάρει τα λεφτά πισω
Υ. Σ. Για να λέμε και το σωστό όμως τόσο καιρό ήταν ασφαλισμένος επαρχία και πλήρωνε λιγότερο επειδή απαγορευόταν να κυκλοφορεί Αθήνα. Γιατί δε μιλούσε τότε? Άρα του άρεσε η εκπτωση
Προσοχή Αν δεν περάσατε ΚΤΕΟ είστε ανασφάλιστοι!