-
Στα αστρα υπαρχει μεγαλο προβλημα , αν διαβασει κανεις το φορουμ τους θα το διαπιστωσει.
Ολα μπουκωνουν απλα οι γαλλοι, και ιδιαιτερα η ρενο ειναι ιδανικα για μεσα στην πολη.
Τα ρενο εχουν πεμπτο μπεκ πανω στο φιλτρο το οποιο ψεκαζει στην διαδικασια ενεργητικης αναγεννησης νεφος πετρελαιου, που αυξανει κατακορυφα την θερμοκρασια και οξειδωνεται η σταχτη και καθαριζει. Δεν χρειαζεται υψηλες στροφες κτλ.Ενα ρεντεξακι που και που και παει μια χαρα.
-
7 από τα 8 Ντάστερ που έχουμε στην εταιρεία παρουσίασαν πρόβλημα με το φίλτρο, και μάλιστα όλα τους στα ίδια χλμ., 45-55.000. Ο κινητήρας ξαφνικά κόμπιαζε και δεν μπορούσες να πας πάνω από 90 χαω, ενώ άναβαν λαμπιόνια στο ταμπιλώ.
Από τη στιγμή που επισκευάστηκαν δεν το ξανάκαναν, παρά το γεγονός ότι τώρα έχουν 120-200.000 χλμ. στην πλάτη τους. Πράγμα που με κάνει να διερωτώμαι, επισκευάστηκαν ή απλώς ακυρώθηκε το φίλτρο και βγάζουν τον αγλέορα από την εξάτμιση? Και μιας που είναι με λήζιγκ, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. -
Το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κάποιο θέμα στα 115000. Βέβαια στην πόλη μπαίνει αραιά και που...
-
Πριν καιρο ειχα παει να δω ενα νισσαν , ανοιχτη οπως ηταν η πορτα στο συνεργειο ειδα πως εβγαλαν απο ενα κουτι ολο το συστυημα dpf με ζελατινες και ετοιμαζονταν να το βαλουν σε ενα σχετικα καινουργιο νισσαν τζιουκ
Ρωταω τι επαθε, σκουλικοειδιτη εχει;;και μου ειπαν ειναι οδηγεια ανακλησης και αλλαγης ολων των dpf με νεα.
Αρα συνεπως κατι τετοιο ισως συνεβη και στα νταστερ;;;
-
Δεν γνωρίζω. Πάντως τα δικά μας κινούνται κατά 95% σε εθνικές και επαρχιακές οδούς.Παρόλα αυτά τη φόλα δεν τη γλιτώσαμε. Ευτυχώς δεν μας έχει παρουσιάσει κάτι άλλο σε κανένα.
-
Σχστικό άσχετο. Εγώ πάντως με L200 του 6 έχω 111000 χλμ και πρόβλημα μηχανικό δεν έχω, άσε δλδ που πριν μερικούς μήνες ψάχτηκα να το πουλήσω και όπου έλεγα τα χλμ στην αρχή δεν με πίστευαν αλλά μετα έκαναν 'κρα' να το πάρουν.
Διευκρίνηση, ο μόνος λόγος που θα το πουλούσα ήταν επειδή μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω το καινούργιο L200 με πάρα πολύ καλούς οικονομικούς όρους, αλλά δυστυχώς τελικά η δουλειά στράβωσε.
Diesel και λιγα χλμ/ετος