-
Καλησπερα στην παρεα!
Με το νεο ετος σκεφτομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο πολης που να εχει σχετικα χαμηλη καταλανωση και μια φορα στο τοσο να μπορω να παω και κανα ταξιδακι!
Σκεφτομαι τα παρακατω...
- Fiat grande punto 1400cc 95hp
- Mitsubishi colt 1300cc 95hp
- Citroen C2 1400cc 75hp
- Ford Fiesta 1400cc 80hp
- Οpel Astra 1400cc 90hp
- Vw Polo 1400cc 75 /101hp
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για τα υπερ και κατα που εχει το καθενα(Συχνα προβληματα,συντηρηση κλπ) και βεβαια αν εχετε καποιο αλλο στο νου σας περιμενω τις προτασεις σας
-
Καλησπερα στην παρεα!
Με το νεο ετος σκεφτομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο πολης που να εχει σχετικα χαμηλη καταλανωση και μια φορα στο τοσο να μπορω να παω και κανα ταξιδακι!
Σκεφτομαι τα παρακατω...
- Citroen C2 1400cc 75hp
- Οpel Astra 1400cc 90hp
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για τα υπερ και κατα που εχει το καθενα(Συχνα προβληματα,συντηρηση κλπ) και βεβαια αν εχετε καποιο αλλο στο νου σας περιμενω τις προτασεις σας
-
Καλησπερα στην παρεα!
Σκεφτομαι τα παρακατω...
- Citroen C2 1400cc 75hp
- Οpel Astra 1400cc 90hp
-
Προφανώς το Astra είναι μεγαλύτερο.. Colt, Astra και Fiesta για μένα...
-
Αν το κύριο πεδίο δράσης είναι η πόλη, τότε ένα supermini είναι προτιμότερο. Το Astra προφανώς είναι ανώτερο αυτοκίνητο καθότι μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά ο κινητήρας του είναι οριακός για το βάρος του. Είναι προτιμότερο στα ταξίδια προφανώς. Από εκεί και πέρα Colt και Grande Punto είναι τα πιο σβέλτα και το ιταλικό μαζί με το Fiesta τα πιο ενδιαφέροντα οδηγικά. Λόγο να προτιμήσεις το Polo ή το C2 δεν βρίσκω.
-
Ναι το κυριο πεδιο θα ειναι η πολη απλα θα ηθελα να μην ειναι κουραστικο στην οδηγηση να εχει καποια σπιρταδα με μια νορμαλ καταναλωση!
Αρα να τεινω προς Grande punto και Colt που ειναι λιγο πιο σβελτα?
-
Αν η σπιρτάδα είναι βασικό προαπαιτούμενο, το Punto και το Colt είναι τα καλύτερα από αυτήν την άποψη από όσα έχεις στη λίστα σου. Το Polo με τα 101 είναι μάλλον ταχύτερο όλων αλλά θέλει να το δουλεύεις ψηλά, στις χαμηλές δεν έχει νεύρο.
-
Ο χρήστης antonis90 έγραψε:
Ναι το κυριο πεδιο θα ειναι η πολη απλα θα ηθελα να μην ειναι κουραστικο στην οδηγηση να εχει καποια σπιρταδα με μια νορμαλ καταναλωση!Αρα να τεινω προς Grande punto και Colt που ειναι λιγο πιο σβελτα?
Αν πας προς punto μεριά να έχεις οπωσδήποτε οδική και ένα απόθεμα € για τα πολλά και διάφορα. Για μένα το colt αν σε καλύπτει σε χώρους είναι μονόδρομος από τη λίστα σου.
-
Γιατι το λες αυτο? Ειναι τοσο ζημιαρικα?
Παρεμπιπτόντως χθες ετυχε και μπηκα σε ενα colt ενος γνωστου και μου αφησε θετικες εντυπωσεις!
-
Ο χρήστης antonis90 έγραψε:
Γιατι το λες αυτο? Ειναι τοσο ζημιαρικα?Παρεμπιπτόντως χθες ετυχε και μπηκα σε ενα colt ενος γνωστου και μου αφησε θετικες εντυπωσεις!
Στο top 5 των αναξιοπιστων.
-
Υπαρχει καποια λιστα για να μπορεσω να κανω την ερευνα μου?
Μην την πατησω γιατι ειναι δυσκολοι καιροι... -
Το grande όντως ήταν παθιάρικο αλλά το punto mk2 και fl πέραν του γνωστού θέματος με το τιμόνι και την ευπαθή φλάτνζα του 8βάλβιδου δεν είχαν άλλα θέματα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το grande όντως ήταν παθιάρικο αλλά το punto mk2 και fl πέραν του γνωστού θέματος με το τιμόνι και την ευπαθή φλάτνζα του 8βάλβιδου δεν είχαν άλλα θέματα.Παράθυρα,φώτα,βαπορετα a/c...........θα θυμηθώ και τα υπόλοιπα !
-
Σε γενικό φαινόμενο ή μεμονομενα; Δεν έχω ακούσει κάτι κακο για το μκ2, και κυκλοφορούν και πολλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aγορά μεταχειρισμένου εως 4000Ε