-
Adensa στην εγγύηση που δείνει η Νισσαν εξερει το dpf από αυτή μαζί με τακάκια αμορτισέρ κλπ προφανώς γιατί το θεωρεί αναλώσιμο όπως τα άλλα φίλτρα. Στο φόρουμ είναι οι όροι της εγγύησης δες την.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
προφανώς και όχι.Ότι μου το είπαν στον αντιπρόσωπο (φυσικά το γνώριζα)σε καλύπτει η το θες γραπτώς με σφραγίδα της Νισσαν;Όχι δεν ισχυει. Και μη συγκρινεις τον κατασκευαστή με αυτους τους άσχετους(για Ελλάδα πάντα μιλάω) που διαχειρίζονται τις αντιπροσωπείες. Είναι παντελως ανιδεοι.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Adensa στην εγγύηση που δείνει η Νισσαν εξερει το dpf από αυτή μαζί με τακάκια αμορτισέρ κλπ προφανώς γιατί το θεωρεί αναλώσιμο όπως τα άλλα φίλτρα. Στο φόρουμ είναι οι όροι της εγγύησης δες την.Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ το ισχυρίζεσαι ότι ισχύει,βάλε λινκ που να το αποδεικνύει .
-
Δεν έχω να αποδείξω τίποτα φίλε μου.Είπα κάποια πράγματα που γνωρίζω από κει και πέρα ο καθένας έχει μυαλό και φιλτράρει τις πληροφορίες που παίρνει.Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα κάποιος έχει ανεβάσει τους όρους της εγγύησης στο θέμα για το pulsar θα το βρεις εύκολα.
-
το βαλε στο διαγνωστικο δεν ειχε κανενα προβλημα
μονο υψηλοτερη σταθμη λαδιων,πρεπει να πηρε λιγο πετρελαιο οταν διεκοψα την αναγεννηση
επισης του εκανε και μια τεχνητη αναγεννηση,μια και η προηγουμενη διακοπηκε αποτομα.παρεμπιπτοντως η ενδειξη για συνεργειο ειχε σβησει,αλλα ξαναανοιξε αμεσως μετα αφου εβαλα diesel απο ιδιο (εταιρικο μαλιστα)πρατηριο!
λεω να μην ξαναπαω εκει,αν και σκεφτομαι μπορει να μην εχει να κανει.
το προβλημα μου ειναι τωρα πως εδω που ειμαι δεν ξερω απο που να βαλω diesel!δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω
μηπως η ΕΚΟ με τα τεστακια ποιοτητας εκεινη την στιγμη με το κιτ παρεχει μια καποια εγγυση; -
Δυστυχώς φίλτατε,από όσο μπορώ να γνωρίζω μόνο καθαρισμός εκτός οχήματος μπορεί να σε βοηθήσει. Το avio της ΕΚΟ έχει καλή φήμη,δοκίμασε το....άλλωστε δεν έχεις να χάσεις κάτι πλέον. Επίσης,ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν δίνει εγγύηση για φίλτρο και μπεκ!
-
Άλλαξε πρατήριο και μή το αφήνεις πολύ ώρα στο ρελαντί.
-
σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
εντωμεταξυ ενω τελειωσαμε με εκεινη την ενδειξη με τον καβουρα,με το που εκανα την αλλαγη λαδιων και την τεχνητη αναγεννηση δεν επανηλθε,τωρα βγαινει η ενδειξη για την ηλεκτρονικη υποβοηθηση του τιμονιου στην αρχη η οποια ομως σβηνει με το που αναβω τον κινητηρα
πριν 5 μερες που το πηγα και το βαλανε στο διαγνωστικο δεν εδειχνε κανενα προβλημα το αυτοκινητο!
παμε για αγιασμο.ναι θα αλλαξω πρατηριο,ψαχνομαι τωρα σε ποιο.Αυριο ομως θελοντας και μη θα παω σε καποιο.
diesel yaris και περιστατικο με φιλτρο dpf