-
Όλα τα Χ έρχονται με LED , τα οποία χρεώνονται υποχρεωτικά (450). Αν δεν τα θες πας σε έκδοση Χ με παραγγελία.
@jobous δηλαδή στην τιμή καταλόγου προστίθεται το ποσό των 450€ ? Έχουν δηλαδή ετοιμοπαράδοτα?
-
Το λοιπόν : Ότι θα φέρουν μέσα τέλη Σεπτέμβρη - Οκτώβρη θα έχουν LED τα οποία τα χρεώνεσαι. Επομένως στο συνολικό ποσό θα προσθέσεις LED και χρώμα (ήτοι 450 και πχ για magnetic 411 €, πάντα μιλάμε για τιμές προ φόρων). Τα προσθέτεις και σου βγαίνει η τελική τιμή προ φόρων. Βάζεις τέλος ταξ. και ΦΠΑ και βουαλά (συν 240 πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας).
-
Ευχαριστώ πολύ @jobous . Κάτι άλλο αν γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος φίλος.
Είχα πάει σχετικά πρόσφατα στη ΒΕΛΜΑΡ Ηρακλείου αλλά δεν είχαν καθόλου focus έστω να το δεις στην έκθεση. Διαβάζω πολλά για τον χώρο αποσκευών (ότι είναι μικρός κλπ). Με astra του 2015 (προ facelift) δεν είχα κάποιο θέμα (4μελής οικογένεια με 2 παιδιά 12 ετων). Υπάρχει διαφορά στην χωρητικότητα του focus ?
-
Sabas_Thess wrote:
Μπήκαν οι νέες εκδόσεις στον διαμορφωτή.
Στα 135gr co2 οι ρύποι για το 1,5Τ 182ps AT8 με τα σημερινά δεδομένα. Φανταστείτε πόσοι θα είναι με το WTLP...
Τότε κάπου έχουν κάνει λάθος οι της FMH, γιατί στο νέο επίσημο τιμοκατάλογο είναι 125γρ για το ST Line X. Στο φυλλάδιο αναφέρει 125-135 γρ. χωρίς να διευκρινίζει ποια έκδοση έχει τι. Λίγο μπάχαλο...
Είναι λίγο αλλά για τις υβριδικές με τα 12 kw μπαταρία τα 125 και 155 άλογα είναι 116-122 (!) WLTP - χιλιάρης γαρ
-
Από την λιανική τιμή μετά φόρων των καταλόγων αλλά 500€ δεν είναι πάνω κάτω τα έξτρα έξοδα για έξοδα/πίνακες/ΤΚ; Συν ασφάλιστρα φυσικά.
-
Με τα ασφάλιστρα ναι , αν μπεις σε χρηματοδοτικό υπολόγισε άλλα 280.
-
οι τιμες που βγάζει τωρα ο διαμορφωτης είναι με τα νεα ττ?
-
Με τα νέα αλλά να τα δείτε καλά γιατί π.χ. στο St-lineX δεν βγάζει σωστό νούμερο (24077 αντί 24877), όταν επιλέξω αυτά που έβαλα στην προσφορά. Δεν έχω δει για τα άλλα ακόμα.
-
Λογικά ναι.
-
Με τα νέα αλλά να τα δείτε καλά γιατί π.χ. στο St-lineX δεν βγάζει σωστό νούμερο (24077 αντί 24877), όταν επιλέξω αυτά που έβαλα στην προσφορά. Δεν έχω δει για τα άλλα ακόμα.
Οι led προβολεις δεν ειναι στανταρ στην St-lineX ? Βλεπω οτι υπαρχει σαν επιλογη με 450€ εξτρα κοστος. Μηπως ειναι στανταρ και πρεπει να τα επιλεξεις 'υποχρεωτικα'?
-
Όχι δεν είναι απλά αυτά που θα φέρει η Ford Hellas θα έχουν LED προβολείς και τους πληρώνεις θες δεν θες. Στην διαμόρφωση δεν τους έχει στον βασικό εξοπλισμό και θα πρέπει να τους προσθέσεις για να βγει σωστά ο υπολογισμός.
-
Αρα πρεπει να τους επιλεξεις. Αυτο λεω
Εσυ πηρες προφορα με τα νεα ΤΤ ή με τα παλια?
-
Με τα νέα.
-
Eπισης βλεπω εχει και προαιρετική επιλογη 'CD player ενός δίσκου' . Ως στανταρ τι εχει? Θυρα usb?
-
Ειδα σε εκθεση το focus business σε σχεση με το st line μπορω να πω οτι το καθισμα του st-line ειναι κλασεις καλυτερο. Εκει κατάλαβα ότι το cliaκι μου εχει μικρα σε μεγεθος ομως τυπου μπακετ καθισματα. Αν το connected εχει παρομοιο καθισμα με του business αποκλειστηκε απο τις επιλογες. Μου φανηκε μαλακο και αισθανομουνα οτι δεν σε κρατουσε καλα βεβαια στην οδηγηση δεν ξερω τι αισθηση θα ειχε.
-
Eπισης βλεπω εχει και προαιρετική επιλογη 'CD player ενός δίσκου' . Ως στανταρ τι εχει? Θυρα usb?
Ναι , αφού δεν υπάρχει cd.
Ειδα σε εκθεση το focus business σε σχεση με το st line μπορω να πω οτι το καθισμα του st-line ειναι κλασεις καλυτερο. Εκει κατάλαβα ότι το cliaκι μου εχει μικρα σε μεγεθος ομως τυπου μπακετ καθισματα. Αν το connected εχει παρομοιο καθισμα με του business αποκλειστηκε απο τις επιλογες. Μου φανηκε μαλακο και αισθανομουνα οτι δεν σε κρατουσε καλα βεβαια στην οδηγηση δεν ξερω τι αισθηση θα ειχε.
Προσωπική άποψη , πας στο st-line και όχι στο connect. H διαφορά είναι πολύ μικρή.
-
jobous Πρώτα test drive αν το βρουμε το focus πουθενα μετα απο κανα μηνα και μετα βλεπουμε στο χρονο ποτε μπορει να γινει η αγορα. Χωρις test drive να δεις το πως πηγαινει το αυτοκινητο τον αεροδυναμικο θορυβο τον θορυβο κυλισης , αν ακουγεται η μηχανη αν ζοριζεται και ακουγεται περισσοτερος θορυβος οταν ανοιγει το aircondition δεν γινεται αγορα.
-
Ναι , αφού δεν υπάρχει cd.
Πως δεν υπαρχει. Εγω εχω.....
-
jobous Πρώτα test drive αν το βρουμε το focus πουθενα μετα απο κανα μηνα και μετα βλεπουμε στο χρονο ποτε μπορει να γινει η αγορα. Χωρις test drive να δεις το πως πηγαινει το αυτοκινητο τον αεροδυναμικο θορυβο τον θορυβο κυλισης , αν ακουγεται η μηχανη αν ζοριζεται και ακουγεται περισσοτερος θορυβος οταν ανοιγει το aircondition δεν γινεται αγορα.
Το st-line το έχω κάνει td αλλά με τον συμβατικό κινητήρα (125). Το νέο μέσα Σεπτέμβρη θα το έχουν πιστεύω για td.
-
Ευτυχώς το St-line X έρχεται με 17' και όχι 18'. Παρεπιπτόντως από ιδιοκτήτες ή όσους το δοκίμασαν πως είναι στην πόλη ή σε κακό επαρχιακό δίκτυο; Κοπαναει πολύ; Γιατί φαντάζομαι το στήσιμο του παίζει εντός έδρας στις εθνικές οδούς με ανοικτές στροφές και αντίστοιχα.
Ford Focus MK4