-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
παιδες στο car.gr βρηκα ενα ροβερ 214 καμπριο με 700 ευρω! και καλα με 75 000 χιλιομετρα!αν εχει πληρωμενα τελη παρτο αμεσως..κρατα το μεχρι να τα φτυσει...ουτε σερβις μη του κανεις. θα σου φυγει η μανια και μετα θα παρεις κατι σωστο. ΔΕΝ ειναι κακη σκεψη...Η ουσια ειναι να κανεις το κεφι σου με λιγα λεφτα. Τωρα αν το γουσταρεις το μαζευεις...και το κρατας και του χρονου.
-
H αν ψαχτεις περισσοτερο βρισκεις ενα μοτερ Honda του το περνας και λογικα θα σαι ΟΚ.
-
καπως ετσι σκεφτομουν!
-
καπως ετσι σκεφτομουν! ουτως η αλλως, στην φαση που ειμαι, ξερω οτι ειναι δυσκολοι οι καιροι, και 3 μηνες να αντεξει δεν θα χαλαστω!(σε αυτον που μου ειπε να το παρω με την μια! και ποσα θα σκασω για εργατικα? και θα αξιζει η ολη διαδικασια? σε αυτον που μου ειπε να του αλλαξω μοτερ! (αν και δεν συμφωνω)μη το πολυσυζητας το θεμα ειναι ευκαιρια αφου το γουσταρεις και δεν χανεις τιποτα..σχεδον. Κινησου αμεσα μπας και στο φανε..Τωρα αν εχει λαδια, υγρα,φρενα, κασετοφωνο και του κοψεις κανα 200αρι..εισαι αρχοντας (τα ασφαλιστρα 3-μηνου).
προσεξε μη στο φανε τα τζημανια εδω μεσα..βιασου -
α...ξεχασα
κυττα να εχει κτεο προσφατο. περα του οτι γλυτωνεις το παραβολο, αν εχει και θελει κατι χοντρο θα το γραφει στις παρατηρησεισ (λαστιχα, συστημα διευθυνσης, φρενα, φλας..κλπ)
-
παιδες στο car.gr βρηκα ενα ροβερ 214 καμπριο με 700 ευρp και καλα με 75 000 χιλιομετρα!http://Www.Car.Gr/classifieds/cars/view/1669897
Φιλε Μανώλη, όπως θα έχεις καταλάβει το φορουμ αντιπαθει τα Ροβερ. Μην περιμενεις αντικειμενικοτητα. Το παραπανω 214 γκαμπριο το θεωρω πραγματικα κυμπαρικο και κελεπουρι. Αξιζει να το δεις πιστευω. Το δικο μου εχει βγει αστέρι χωρις ιδιαιτερα θεματα τα τελευταια 11 χρονια. Να μην μιλησω για τηνστρεπτικη του ακαμψια που κανει κατι γκολφ να παραμιλαν(λογω γκαμπριο εχει εξτρα οξυγονοκολλησεις απο μαμα για να αντεχει)
Προχωρα αφοβα και οτι θες απο τεχνικα η συνεργεια η τι να προσεξεις ρωτα με.
Αδης
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
............όπως θα έχεις καταλάβει το φορουμ αντιπαθει τα Ροβερ..............υπαρχουν καποιοι που τα συμπαθουν
-
Το γαρ πολυ της θλίψεως... rover και τα μυαλά στα κιγκλιδώματα!!!!
-
-
Τραγουδάρα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδες στο car.gr βρηκα ενα ροβερ 214 καμπριο με 700 ευρp και καλα με 75 000 χιλιομετρα!
http://Www.Car.Gr/classifieds/cars/view/1669897
Φιλε Μανώλη, όπως θα έχεις καταλάβει το φορουμ αντιπαθει τα Ροβερ. Μην περιμενεις αντικειμενικοτητα. Το παραπανω 214 γκαμπριο το θεωρω πραγματικα κυμπαρικο και κελεπουρι. Αξιζει να το δεις πιστευω. Το δικο μου εχει βγει αστέρι χωρις ιδιαιτερα θεματα τα τελευταια 11 χρονια. Να μην μιλησω για τηνστρεπτικη του ακαμψια που κανει κατι γκολφ να παραμιλαν(λογω γκαμπριο εχει εξτρα οξυγονοκολλησεις απο μαμα για να αντεχει)
Προχωρα αφοβα και οτι θες απο τεχνικα η συνεργεια η τι να προσεξεις ρωτα με.
Αδης
νυσάφι ποια με τα fanboys της rover...
-
παιδες καλημερα!
-
Άμα είναι αυτή η λογική σου, τότε είσαι σε σωστό δρόμο.
Τάδε έφη νυν κάτοχος Ρόβερ. -
Θέλω να τον ακούσω μετά το κουστούμι της φλάντζας που θα υπερβαίνει την αξία του αυτοκινήτου
-
καλα
-
Δεν έχουν όλα θέμα με την φλάντζα.Τα πρώτα με τα μοτέρ Honda, ηλεκτρικά Denso, Νissin τρόμπες κα , δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Σαν κάτοχος ενός 416GSi επι 19 χρόνια, δεν ξέρω για τι προβλήματα αναξιοπιστίας μιλάτε (κυρίως οι μη κάτοχοι που 'τα άκουσαν' απο άλλους). Παίρνει μπροστά με μισή μιζιά, έχει 200κ+ χλμ και μόνο τρεις φούσκες μπιλιοφόρων και το τελικό καζανάκι της εξάτμισης έχει αλλάξει την τελευταία δεκαετία.
Αν παρατηρησετε πόσα κυκλοφορούν ακόμη στους δρόμους, θα συμπεράνεται οτι είναι πολύ περισσότερα απο άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα ιδιας ηλικίας πχ 1992-93.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θέλω να τον ακούσω μετά το κουστούμι της φλάντζας που θα υπερβαίνει την αξία του αυτοκινήτουαυτο μπορει να συμβει σε καθε αμαξι..αν και το ροβερ ειναι επιρρεπες σαυτο το θεμα.
ε...τοτε παιρνει αλλο αμαξι. Απλα παρακολουθει τα νερα λαδια και παγουρακια και ταπες κανει και κανα σταυρο-ευχελαιο και ολα καλα.
ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΓΡΑΝΤ ΒΙΤΑΡΑ 7,5 μυρια δρχ τοτε καινουργιο 2-λιτρο μου φλατζαρισε στα (110000 χλμ 5-ετια).
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
καλησπερα σας!
ROVER?.. .ΧΑΡΑ στο κουραγιο σου αλλα εισαι νεος και τολμηρος και αυτο μετραει.
Τσεκαρισε και τον Τζιμη για σερβις-συντηρηση αν και ειδικευεται πιο πολυ στα 4χ4 για λαντ Ροβερ & ρειντζ..οπου ειναι πολυ καλος...αλλα υποθετω και στα ροβερ θαναι οκ διοτι εχει ακρες για ανταλλακτικα.
-
η αληθεια ειναι πως με εχετε ξενερωσει καπως, του! -
καλα, ε!
Rover Forum