-
Κοίτα με απάλλαξαν από κόπο γιατί μετά τις γιορτές που θα το πλύνω - κερώσω, είχα σκοπό να καθαρίσω και το μοτέρ από σκόνες. Χωρίς νερό μόνο με φύσημα και πινελάκι.
Του έριξαν ένα υγρό χωρίς ιδιαίτερη πίεση με ψεκαστήρα.
(Μου το πλένανε και στην opel έτσι το corsa).
Έγινε τζετ αν και είχε μόνο λίγη σκόνη αφού όλο το αμάξι έχει ποδιές από κάτω και δε περνάνε λάσπες και νερά.
Αντιπροσωπεία πήγα. -
Ερώτηση: σκοπεύω να αλλάξω εξάτμιση, από downpipe και πίσω.
Θα καταργηθεί το gpf (είμαι διστακτικός σε αυτό το σημείο, μου είπαν ότι το αυτοκίνητο θα παίρνει κάρτα καυσαερίων κανονικά) και θα μπει 200άρης ελεύθερος καταλύτης. Η εξάτμιση θα είναι 70άρα μέχρι κάποιο σημείο και μετά 63,5.Σε δεύτερη φάση θα του βάλω πρόγραμμα. Θα δουλέψει σωστά με racechip ή είναι απαραίτητο να πάω σε custom;
-
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
Ερώτηση: σκοπεύω να αλλάξω εξάτμιση, από downpipe και πίσω.
Θα καταργηθεί το gpf (είμαι διστακτικός σε αυτό το σημείο, μου είπαν ότι το αυτοκίνητο θα παίρνει κάρτα καυσαερίων κανονικά) και θα μπει 200άρης ελεύθερος καταλύτης. Η εξάτμιση θα είναι 70άρα μέχρι κάποιο σημείο και μετά 63,5.Σε δεύτερη φάση θα του βάλω πρόγραμμα. Θα δουλέψει σωστά με racechip ή είναι απαραίτητο να πάω σε custom;
Από ότι έχω δει σε βιντεάκια δούλευε κανονικά με racechip, αλλά έχει καλύτερο αποτέλεσμα με προγραμματισμό εγκεφάλου.
Άλλωστε ο δικός σου εγκέφαλος σίγουρα έχει ξεκλειδώνει για να μπορέσουν να φτιάξουν πρόγραμμα.
Επειδή στην περίπτωση σου που θα κάνεις τέτοιες αλλαγές καλύτερα είναι σε custom γιατί θα γίνουν και αρκετές δοκιμές και να ζητήσεις να στο κάνουν σε safe λειτουργία και να δουλεύει γενικά σε 95αρα.
Hyundai i30 2017