-
Το είδα τυχαία σε σουπερμάρκετ σήμερα. Παρά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Το πορτμπαγκάζ πάντως 450 λίτρα είναι κατά 99% με τον υποδαπεδιο χώρο,δεν φαινόταν τόσο μεγάλο.
-
Το είδα τυχαία σε σουπερμάρκετ σήμερα. Παρά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Το πορτμπαγκάζ πάντως 450 λίτρα είναι κατά 99% με τον υποδαπεδιο χώρο,δεν φαινόταν τόσο μεγάλο.
-
-
Έχουμε κάποιο νεότερο για τις εκδόσεις diesel?
-
-
-
Αύγουστο λένε θα αλλάξουν οι τιμοκατάλογοι, οπότε κάπου εκεί θα ξέρουμε..
-
-
-
Ανυπομονώ να δω τις τιμές των ντίζελ,λογικά θα πέσουν οι υπάρχων τιμές,γιατί όσο να ναι οι ντίζελ κινητήρες είναι πιο ακριβή. εκτός αν δεν πέσουν οι τωρινές τιμές τις βενζίνης και εκτοξευθούν οι ντίζελ,αν και δεν το πιστεύω..Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Μέσα στο 19 θέλω πολύ το Φαστμπακ βενζίνα και μακάρι αυτό τον μήνα να έχουμε ευχάριστα νέα στις τιμές των ντιζελ...
-
Ανυπομονώ να δω τις τιμές των ντίζελ,λογικά θα πέσουν οι υπάρχων τιμές,γιατί όσο να ναι οι ντίζελ κινητήρες είναι πιο ακριβή. εκτός αν δεν πέσουν οι τωρινές τιμές τις βενζίνης και εκτοξευθούν οι ντίζελ,αν και δεν το πιστεύω..Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Μέσα στο 19 θέλω πολύ το Φαστμπακ βενζίνα και μακάρι αυτό τον μήνα να έχουμε ευχάριστα νέα στις τιμές των ντιζελ...
-
-
Καλησπερα σε ολα τα μελη.Εχω παραγγειλει το I 30 N με τα 250 αλογα.
Εχοντας κατα καιρους διφορα αυτοκινητα της κατηγορειας,οταν το δοκιμασα,εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Δοκιμασα την εκδοση 250 απο εναν αλλον που την ειχε παραγγειλει,δεν υπηρχε διαθεσιμη για test απο την αντιπροσωπεια.Δοκιμασα και την 275 αλογα κια οι διαφορες στον ιδιο δρομο με βροχη ηταν απειροελαχιστες,ετσι κι αλλιως απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου το μπλοκε ειναι υπερεκτημημενο σε αυτοκινητα κατω των 320 αλογων,οσα εχω οδηγησει κατω απο αυτην την ιποδυναμη ειχαν μονο κατι δεκετα διαφορα [με μενα οδηγο]απο τα ιδια μοντελα χωρις μπλοκε σε πιστα,δηλαδη στον δρομο τιποτα σχεδον,για το δικο μου στυλ οδηγησης τουλαχιστον.
Ανυπομονω να το παραλαβω,ευχαριστω που με ακουσατε γνωμες για το μοντελο?
-
με το καλό να έρθει, καλοταξιδο!
-
Καλοταξιδο. Ποτε ερχεται? Ποσο πηγε τελικη τιμη? Σου εκοψαν τιποτε?
Οσο για το μπλοκε, για να το βαζουν και σε αυτοκινητα με λιγοτερα αλογα ολο και κατι κανει
Δεν λεω οτι ειναι απαραιτητο οπωσδήποτε αλλά σιγουρα εχει θετικη επιδραση
-
Ευχαριστω,θα ερθει τελη Ιανουαριο 27.500 τελικη τιμη μου εκοψαν γιατι το παιρνω μετρητης.
Το μπλοκε τουλαχιστον κατα την γνωμη μου βοηθαει αλλα αισθητη διαφορα,εστω και μικρη, για μενα και ομως οδηγαω ειδα μονο σε πιστα σε μοντελα πολυ δυνατα πανω απο 320 αλογα,απλα δεν θεωρησα οτι ενα μπλοκε,25 αλογα παραπανω 19 ζαντες,σκασιμο στην εξατμηση και μια μπαρα αξιζουν 2.500 ευρω παραπανω περιπου.
-
Συμφωνα με τον καταλογο βλεπω 1760€ διαφορα , οχι 2500
Προσωπικα να σου πω την αληθεια μαλλον θα τα εδινα τα παραπανω χρηματα, για το μπλοκε και την εξατμιση μονο και μονο
-
Με κατι λιγο παραπανω τελη, διαφορα στην προετιμασια του αυτοκινητου,και στην ασφαλεια χοντρικα εβγαναν 2350 ευρω διαφορα,σε καμια περιπτωση απαγορευτικη,αλλα φαντασου οτι εαν θελω ποτε να βαλω μπλοκε εγω το βαζω σχεδον τσαμπα.
Ανυπομονω να ερθει τωρα εχω ενα type r fn2 το πουλαω αλλα δεν κρατιεμαι,ειμαι λατρης αυτης της κατηγορειας.
-
Ωραιο και το ταπερ. Δεν στο κρατουσαν σε καλη τιμη ?
-
Εγω δεν ηθελα ανταλλαγη το εχω βαλει για πουλημα
Hyundai i30 2017