-
Καλησπερα,
σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο ενα i30 Active - hatchback 2017 1.4 100ps με 30.000 χλμ περιπου, σε πολυ καλη κατασταση καπου στα 13κ. Αξιζει λετε να δωσω 13κ για μια τοσο basic εκδοση;
Πλεον εχουν περασει αρκετα χρονια που εχουν βγει αυτα, δεν εχει ακουστει να βγαζουν προβληματα σωστα; Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο το i30 του 2017?Τελος, ξερει κανεις αν ειναι εφικτο να προσθεσεις υποβραχιονιο αν δεν υπαρχει εργοστασιακα και επισης αν μπορει να γινει καποιο update για να προσφερει navigation η οθονη;
-
Δες πόσο έχει το αντίστοιχο ολοκαίνουριο σήμερα και θα δεις ότι είναι ακριβό για 4 ετών αυτοκίνητο.
Εννοείται ότι δεν βγάζει θέματα ΚΑΙ αυτός ο κινητήρας των κορεατων.
-
καλησπέρα, 2 ερωτήσεις για τις οποίες δυσκολεύομαι να βρω σαφείς απαντήσεις στο ιντερνετ (και οι αντιπροσωπειες καταφέρνουν και δίνουν διαφορετικές απαντήσεις η καθεμία), αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος κάτοχος
-
i30 1.0T 48V 120hp IMT, πόσα λίτρα αποσκευών θυσιάζονται λόγω της εξτρα μπαταρίας που δυστυχώς μπαίνει πίσω στην υλοποίηση της hyundai (π.χ. στο i20 αυτή η πληροφορία υπάρχει καταγεγραμμένη και επισήμως, για το i30 τίποτα..)
-
i30 PREMIUM 1.0T 48V 120hp IMT (με 16ρες ζάντες) , ρύποι κατά WLTP και τέλη κυκλοφορίας, (mild hybrid) άλλοι λένε 78 ευρώ άλλοι λένε μηδέν
ευχαριστώ
-
-
Έχω την εντύπωση, 99%, ότι στο ι30 δε θυσιάζεται χώρος αποσκευών από το υβριδικό σύστημα.
Στο 2ο που ρωτάς δε γνωρίζω να σου απαντήσω. -
Μηδέν δεν γίνεται από οτιδήποτε έχει θερμικό κινητήρα. Προφανώς εννοούν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
-
Χανεις τη ρεζερβα στο i30 και στη θεση της υπαρχει η 48V μπαταρια του υβριδικου συστηματος...
-
Ποσο κοστιζει ενας μετρητης γκάους γνωριζουμε?
-
Οκ βρηκα και τιμες μα πανω απο ολα λογο να μην ανησυχει ουδεις.
Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιήσει η Διεθνής Επιτροπή για την Προστασία από την Μη-ιονίζουσα Ακτινοβολία (ICNIRP) που έχει συστήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση,το ποσοστό τής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπεται σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα είναι μικρότερο από το 20% της μέγιστης ασφαλούς τιμής για τον άνθρωπο που αυτή ορίζει.
Ποσο μαλλον λιγοτερη στα phev ή στα θερμικά συμπληρωνω εγω.
-
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του Hyundai i30 n line 160ps. Έχουμε μια γενικότερη περιγραφή από κάποιον κάτοχο του; Καταναλώσεις, εντυπώσεις, θετικά και αρνητικά
-
@mmks said in Hyundai i30 2017:
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του Hyundai i30 n line 160ps. Έχουμε μια γενικότερη περιγραφή από κάποιον κάτοχο του; Καταναλώσεις, εντυπώσεις, θετικά και αρνητικά
Αμάξι που αν είχε βγει πριν απο 5 έστω χρόνια θα είχαμε γεμίσει...το ζαχάρωνα αλλά μίλησε η λογική και πήγα σε υβρίδιο. Πολύ καλό είναι, μην περιμένεις να καίει λίγο, αν σου κάνει παρ'το!
-
Κανένας κάτοχος i30 1.5 160 να μας πει εντυπώσεις από το μοτέρ; Καταναλώσεις κυρίως σε επαρχιακούς και ταξίδι; Από την ανάρτηση του Ν line και τις 18αρες; Κοπανάει;
Το έκανα τεστ αλλά ήταν σύντομο, η γνώμη κάποιου κατόχου μετράει περισσότερο. -
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
ας πει εντυπώσεις από το μοτέρ; Καταναλώσεις κυρίως σε επαρχιακούς και ταξίδι; Από την ανάρτηση του Ν line και τις 18αρες; Κοπανάει;
Το έκανα τεστ αλλά ήταν σύντομο, η γνώμη κάποιου κατόχου μετράει περισσότερο.'Αντε με το καλό να παραλάβεις! Είναι πολύ ομορφο αυτοκίνητο χωρίς αμφιβολία!!
-
Σε ευχαριστώ πολύ!
Μου φάνηκε αρκετά γλυκό στο δρόμο παρά τις 18άρες αλλά το οδήγησα σε παράδρομο της εθνικής και σε εθνική οδό. -
Σε ευχαριστώ πολύ!
Μου φάνηκε αρκετά γλυκό στο δρόμο παρά τις 18άρες αλλά το οδήγησα σε παράδρομο της εθνικής και σε εθνική οδό.Ξανακλείσε τεστ λοιπόν ώστε να το οδηγήσεις περισσότερη ώρα και σε μικτή διαδρομή.
-
Μπα η αποφαση εχει ληφθεί πλεον, κουβέντα για το καινούριο μου παιχνίδι θέλω να κάνω.
-
Μπα η αποφαση εχει ληφθεί πλεον, κουβέντα για το καινούριο μου παιχνίδι θέλω να κάνω.
Για μπες στο φμπ στην ελληνική ομάδα τους, έχει κάποιους με 160αρια.
-
Δεν εχω fb ρε γμτ.
Παππουδιστικο και ξεπερασμενο.
Εδω τιποτα ε;;;
Μονο κανα δυο με xceed πρέπει να υπάρχουν. -
Κανένας κάτοχος i30 1.5 160 να μας πει εντυπώσεις από το μοτέρ; Καταναλώσεις κυρίως σε επαρχιακούς και ταξίδι; Από την ανάρτηση του Ν line και τις 18αρες; Κοπανάει;
Το έκανα τεστ αλλά ήταν σύντομο, η γνώμη κάποιου κατόχου μετράει περισσότερο.Να γραψω 2 λογια μηπως βοηθησω.
1.5 160ps αλλα εκδοση Premium ομως.
Το μοτερ ειναι οντως εξαιρετικο. Γεματο, νιωθω οτι εχει δυναμη να βγαλει σε μεγαλο ευρος ειδικα στο sport mode.Οι πολλαπλοι πισω προφανως βοηθανε για τους ελληνικους δρομους, γενικοτερα κυλιση πολυ ωραια. Δεν νιωθω οτι κοπαναει - το αντιθετο. Αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι συμπεριφορα εχει σε μεγαλυτες ζαντες (n-line).
IMT manual κιβωτιο κομπλε, smooth κτλ αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι που να με εντυπωσιασει για το να ξεχωρισω ως χαρακτηριστικο. Ισως αν... οδηγουσα στο ECO θα μπορουσα να εκτιμησω περισσοτερο το sailing.
Γενικοτερα παντως ειναι ευκολο-οδηγητο εννοειται. Οτι εχεις διαβασει δηλαδη σε reviews ισχυει αν και παντα πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα. Start-stop, εντελως αθορυβο και σβελτο (48v), δεν ειχα εμπειρια απο mHev και ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.Περι καταναλωσης: Επειδη ειναι πρωτοι μηνες αρα και καμια σχεδον προσπαθεια να οδηγηθει οικονομικα ειμαι στα 6.5lt. 60/40 χρηση με πολυ προχειρη εκτιμηση σε πολη/εθνικη. Με A/C ανοικτο, πολλα χλμ με 4 ατομα μεσα, σχεδον ποτε στο eco, χωρις φειδωλια στο γκαζι εκει που "επρεπε".
Αρα φανταζομαι οτι εαν ο οδηγος το επιδιωκει θα ειναι εφικτο να παει 5.5 και γιατι οχι και παρακατω στα 5 οπως νομιζω εχουν ποσταρει αρκετοι στα fb groups.Το infotainment επισης μια χαρα (αποκριση, ταχυτητα, αναλυση, συνδεσιμοτητα κτλ) για καποιον που θελει να χρησιμοποιει google maps/spotify/κλησεις κτλ.
Αν και η καμπινα ειναι ησυχη, δεν εχει τριξιματα, διαθετει ωραια μαλακα πλαστικα κτλ θα ηθελα λιγο περισσοτερη ηχομονωση απ'εξω κυριως σε μεγαλυτερες ταχυτητες. Εχω διαβασει σχολια κατοχων οτι αυτο το "βουητο αερα" που ερχεται απο την πορτα/τζαμι ισως οφειλεται στα ελαστικα αλλα ΟΚ δεν μιλαμε και για κατι ιδιαιτερο. Ισως επειδη στα 20K αυτο το αυτοκινητο σου δινει πολλα ωραια specs να πεφτουμε και στη παγιδα να τα θελουμε ολα τελεια πραγμα που δεν γινεται. Full led, clima κτλ τα παρεχει και θα τα ηθελα αλλα δυστυχως δεν δινονται (ως standard τουλαχιστον) σε αυτην την εκδοση. Ειμαι σιγουρος οτι στην πολυ καλη επιλογη που εκανες θα σου προσθεσουν και αυτα ενα value στην ουτως ή αλλως πολυ ωραια οδηγικη εμπειρια που προσφερει.
-
Ευχαριστώ για το αναλυτικό review και τον χρόνο που διέθεσες.
Το βρήκα όντως πολύ ενδιαφέρον οδηγικά, πολύ μεγάλη διαφορά με το scala που οδηγώ τώρα.
Μετρούν πολύ οι πολλαπλοί πίσω.
Μου άρεσε επίσης ο θόρυβος από την εξάτμιση στα κατεβάσματα.
Μια χαρά και η κατανάλωση που αναφέρεις, οπότε εγώ που κινούμαι 60% επαρχιακό, 30% εθνική, 10% (και αν πόλη) πιστεύω θα έχω και αρκετή οικονομία. -
#GIS και κάτι άλλο αν γνωρίζεις ως κάτοχος, αν κι εσύ πρέπει να έχεις το αναλογικό καντράν με τις βελόνες...
Γνωρίζεις αν έχει τα έξτρα όργανα για θερμοκρασία λαδιού και turbo που έχει το i30N και το kona N line?
Hyundai i30 2017