-
Με βάση το Vin το δικό μου Aircross έχει βγει από τη γραμμή παραγωγής το 2022.
Εδώ και καιρό έχω ένα θόρυβο όποιος ακούγεται από τον ουρανό του αυτοκινήτου. Ψάχνοντας βρήκα ότι
Υπάρχει ένα τεχνικό δελτίο που λέει ότι Κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου, ανάμεσα στη λαμαρίνα της οροφής και τις εγκάρσιες μεταλλικές δοκούς (τα "νεύρα" / crossmembers) τοποθετείται μια ειδική εργοστασιακή μαστίχη (mastic pad). Όταν το αυτοκίνητο περνάει από τον φούρνο βαφής στο εργοστάσιο, η μαστίχη αυτή διαστέλλεται από τη θερμότητα, "φουσκώνει" και κολλάει τη λαμαρίνα με το νεύρο, προσφέροντας ηχομόνωση και ακαμψία.
Το Τεχνικό Δελτίο αναγνωρίζει ότι σε κάποιες παρτίδες, αυτή η μαστίχη δεν διαστάλθηκε σωστά ή ξεκόλλησε. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ένα κενό λίγων χιλιοστών. Σε βαθιές λακκούβες, η λαμαρίνα ταλαντώνεται και χτυπάει "ξερά" (μέταλλο με μέταλλο) πάνω στη δοκό.Σας έχει τύχει;
-
Οχι αλλά αν είναι ελληνικό είσαι ακόμα στην εγγύηση και πήγαινε να το δουν...
-
Ναι ελληνικό είναι. Να τον πάω από Σεπτέμβρη μου είπανε.
Και κάτι άλλο ο θόρυβος που κάνει ο κλιματισμός ακόμα και στην πρώτη σκάλα διορθώνεται; -
@kostashagi said in Citroen C3 Aircross 2018:
Ναι ελληνικό είναι. Να τον πάω από Σεπτέμβρη μου είπανε.
Και κάτι άλλο ο θόρυβος που κάνει ο κλιματισμός ακόμα και στην πρώτη σκάλα διορθώνεται;Οχι, αυτο δεν διορθώνεται δυστυχως... Αλλά στην πρωτη σκάλα δεν κανει τόσο θορυβο, εμενα με ενοχλει απο την τριτη και πάνω...
-
Εμένα έχει αυτόματο κλιματισμό και δεν κάνει θόρυβο.
Στην αρχή αν είναι στον ήλιο το αυτοκίνητο που ξεκινάει φουλ ακούγεται, αλλά όσο ακούγεται σε όλα τα αμάξια.
Citroen C3 Aircross 2018