-
Το καταλαβα on το καταλαβα, το καταλαβα.com-to katalava.com.
Thnx
-
Πολυ ωραιο.... Για δωσε λινκ
sorry αλλά το κάνω επικόλληση αλλά δεν το βγάζει σαν σύνδεσμο
-
Lap wrote:
panos pure clio wrote:
Πέρασε σήμερα νωρίς το πρωϊ ο κουνιάδος να με πάει μια βόλτα να ξεσκάσω, με ένα κια στόνικ 1,2.Μου παραπονέθηκε ότι είναι αρκετό λαίμαρο αμαξάκι καθώς το περίμενε πιο οικονομικό σύμφωνα με αυτά που διάβαζε πριιν την αγορά του. Δυστυχώς όμως δεν ευχαριστήθηκα καθόλου την βόλτα και γρήγορα γυρίσαμε πίσω εξαιτίας της πολύ σφιχτής ρύθμισης της ανάρτησης του σε συνδιασμό και με τις 17άρες ζάντες.Σε κάθε σαμαράκι τρανταζόμουν με αποτέλεσμα να χτυπάει με δύναμη το σπάσμένο μου πόδι στο πάτωμα και στο ταμπλό (το είχα και σε περίεργη θέση γυρισμένο ) ενώ κάποιες φορές ένιωθα μέχρι και τα πετραδάκια στην μέση μου.Έτσι λοιπόν γυρίσαμε γρήγορα πίσω στο σπίτι.Τον ευχαρίστησα ενώ του είπα ότι αν ξανάρθει να με πάρει με αυτό εγώ δεν πρόκειται να ανέβω
Αν έχεις μάθει σε citroen όλα τα άλλα σου φαίνονται κούτσουρα
Told ya....
Εκτος του c3 aircross ετσι είναι τα υπερυψωμενα. Ακομα και 16αριδες τροχους να ειχε το kona θα βελτιωνοταν καπως αλλα... Και παλι οπως ειπα. Τα υψηλοτερα ειναι σκληροτερα.
Απλο c seg με 15-16 αριδες τροχους και εχεις πολυ καλο κρατημα ανεση. Και ειναι φθηνότερο!!!!
Για το Stonic γράφει ο panos....το Kona με 17αρες το έχω και είναι μια χαρά σε άνεση...προηγούμενα αμάξια Citroen C4II & Scenic III να θυμίσω...
Καλησπέρα, επειδή και εγώ είμαι κάτοχος scenic III και σκέφτομαι να πάω σε kona, θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι η μετάβαση από άποψη χώρων και άνεσης.
-
Lap wrote:
Πάνο,ζηλεύουν κι άλλοι.Γιά δώσε λινκ,γιατί εγώ δεν το κατάλαβα.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Den to katalava.
-
Lap wrote:
Πολύ χρήσιμο
Βλέπω έχει και στο ali απο βέλγιο...
-
Η ιστοσελίδα είναι αυτή https://cplay2air.com/
Στα citroen με εργοστασιακό carplay από 2016 και έπειτα δουλεύει μια χαρά!
-
To κατάλαβα κι εγώ...Μπορεί να άργησα λίγο,αλλά
Μόνο για i phon όμως?
-
To κατάλαβα κι εγώ...Μπορεί να άργησα λίγο,αλλά
Μόνο για iphon όμως?
-
Ναι αυτό είναι μόνο για iphone υπάρχει σε άλλη μάρκα για iphone και Android αλλά έχει γύρω στο 230αρι. Αύριο θα σου δείξω αν σε ενδιαφέρει
-
Ρε συ Πάνο, τί ψυχαναγκασμός είναι αυτός που βλέπω; Ακόμη με την άθλια ζελατίνα πάνω στην οθόνη;
-
Α ναι τωρα το δα. Δεν το προσεξα... Μου φανηκε φυσιολογικο...
-
εγώ πάλι πιστεύω ότι απο την στιγμή που τα progressive hydraulic cushions τα βάλανε στο facelift του απλού c3, θα τα βάλουν και εδώ.Ίδωμεν....
τα βάλανε στο C3; δεν νομίζω..έχεις link;
https://www.drive.gr/news/nea-montela/episimo-ananeomeno-citroen-c3-video
πιστεύω τις ίδιες αλλαγές θα έχει, και Air bumps στο πλάι, που ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, δεν είχε από την αρχή΄.
-
Ρε συ Πάνο, τί ψυχαναγκασμός είναι αυτός που βλέπω; Ακόμη με την άθλια ζελατίνα πάνω στην οθόνη;
ναι αμάξι του 18 και όμως είναι με την ζελατίνα...Να το χαρεί ο επόμενος
-
Η ζελατίνα αυξάνει τις ανακλάσεις και μειώνει το contrast μίας οθόνης. Είναι σαν να έχεις μονίμως το αυτοκίνητό σου στο Eco.
-
Για το Stonic γράφει ο panos....το Kona με 17αρες το έχω και είναι μια χαρά σε άνεση...προηγούμενα αμάξια Citroen C4II & Scenic III να θυμίσω...
Καλησπέρα, επειδή και εγώ είμαι κάτοχος scenic III και σκέφτομαι να πάω σε kona, θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι η μετάβαση από άποψη χώρων και άνεσης.
Θες να πάμε στο topic του Kona και να σου απαντήσω ότι θες το απόγευμα?
-
Σοβαρά? Πραγματικά δεν το ήξερα! Σήμερα θα βγεί, ευχαριστώ για την ενημέρωση
-
Μιχ. wrote:
Θες να πάμε στο topic του Kona και να σου απαντήσω ότι θες το απόγευμα?
ΟΚ θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σου.
Ευχαριστώ,
-
Δεν έχουν ημερομηνία για το face lift, μπορεί να αργήσει να έρθει, θα ανακοινωθεί πρώτα επίσημα και θα πάρει 1-3 μήνες.
-
Ναι αυτό είναι μόνο για iphone υπάρχει σε άλλη μάρκα για iphone και Android αλλά έχει γύρω στο 230αρι. Αύριο θα σου δείξω αν σε ενδιαφέρει
Άμεσα όχι,δεν με ενδειαφέρει,απλά να το έχω στα υπόψιν.Ευχαριστώ.
-
Τα πλαστικα πατακια ειναι σωτηρια. Τα πλενεις με πιεστικο και ειναι σαν να βγηκαν αππ το εργοστασιο.
Citroen C3 Aircross 2018